*SportsDirect-30

• 48 270
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Може ли отзиви за това якенце на Лейзи таун и ако може размери на 3-4г  Praynig Опасявам се да не  емалко на моя младеж пък 5-6г прекалено голямо

И да попитам друго- в петък пуснах поръчка и още нямам имейл да са я пратили, но имам че е регистрирана. Чета че за 1 ден ви ги обработват. Има ли причина нещо да ме притеснява или не  Laughing
Ние имаме друго яке на лейзи таун и то е умалено,а за това точно и аз се интересувам ако може размери и дали е дебело?

Предполагам, че утре ще ми пристигне поръчката. Аз закупих това якенце, така че ще мога да ви дам размери.  Peace

За БД и аз донякъде подкрепям Лъвица. Не напразно имаме поговорка: "Ти му подаваш пръст, а то ти налапва ръката!" И докато се държим като Бай Ганьо, ще продължаваме да сме им в черните списъци. Отделен е въпросът, че те са си виновни, че не са сложили минимум, под който да няма БД. Simple Smile Лично аз също исках да се възползвам, тъй като имах да поръчвам за малките и ми се насъбраха 10-12 нещица. Пак ще си направя поръчка, но като ми отблокират сумата.  ooooh!

# 16
  • София
От мен прост запис . Embarassed

Гюлчи,    bouquet  Heart Eyes    bouquet  !

Май само аз и Лъвица ще си останем без поръчки този уикенд . Grinning

Илияна,    bouquet  !

Имам пусната поръчка в четвъртък до англ.адрес и тя не е с ДЛЧ.

п.п.Нещата в БГ отново пристигат с ДЛЧ.Няма за какво да се притеснявате.Поне до миналата седмица е било така.

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 15:01 от tedichka07

# 17
  • София
аз да си префразирам въпроса - сега с БД на вас с ДХЛ ли ви пращат поръчките или с друг куриер? Защото на мен са ми дали тракинг от друг куриер

На мен също са ми изпратили същият линк като твоя http://tracking.yodel.co.uk/wrd/run/wt_xhistory_pw.execute?PCL_N … ATE=&CNTRY=BG като си въведа тракинг номера  , ми излиза че няма такава пратка

# 18
аз ги докарах до 250 паунда, така че съм чиста пред съвестта си  Mr. Green

# 19

Немой така......ако не бе ти, нямаше да пусна цели 2 поръчки Heart Eyes.......

Някой като мен без блокирани пари от снощи?

Благодаря за темата и от мен, пълния новобранец!

# 20
  • Варна

Naughty И аз при вас на диетуващите без поръчка Laughing Hug

# 21
  • Варна
Винаги изпращат този линк, но нещата, поне досега, пътуват с DHL.
Относно БД според мен от сайта мн. добре са си направили сметката. Представяте ли си какъв оборот ще направят само за два дни. Ще си разчистят старата стока.

# 22
  • Пловдив
аз да си префразирам въпроса - сега с БД на вас с ДХЛ ли ви пращат поръчките или с друг куриер? Защото на мен са ми дали тракинг от друг куриер

На мен също са ми изпратили същият линк като твоя http://tracking.yodel.co.uk/wrd/run/wt_xhistory_pw.execute?PCL_N … ATE=&CNTRY=BG като си въведа тракинг номера  , ми излиза че няма такава пратка

След 2-3 дни ще се появи движението в сайта на ДЧЛ - през почивните дни не се регистрира движение на пратките - пак с ДЧЛ ще ви дойдат

# 23
  • София
Винаги изпращат този линк, но нещата, поне досега, пътуват с DHL.
Относно БД според мен от сайта мн. добре са си направили сметката. Представяте ли си какъв оборот ще направят само за два дни. Ще си разчистят старата стока.

Това не е вярно.Преди първоначалният  линк за проследяване беше на ДЛЧ. Peace

# 24

Немой така......ако не бе ти, нямаше да пусна цели 2 поръчки Heart Eyes.......

Някой като мен без блокирани пари от снощи?

Благодаря за темата и от мен, пълния новобранец!

Ами аз пуснах една поръчка вчера следобед, пари блокираха чак вечерта към 12 и пратиха и мейл, че са предадани нещата на куриер. Ако е вярно си е уникално бързо! Тракинга обаче и линка за проследяване не са при DHL., а при някакви YODEL. Може пък тая прИмоция да е някаква тяхна реклама. И при мен излиза засега, че нямам пратка там.

За новата тема и всички, които помагат! newsm51

# 25
  • София
Аз да си повторя въпроса

Много моля на Фила С6 размер в см - за краче 13.3см добре ли ще е?   
По-конкретно за този модел http://www.sportsdirect.com/fila-foggia-hi-inf-12-024054?colcode=02405492
Искам да ги поръчам, но ме е страх да не объркам пак номера 

Няма ли кой да премери ...

# 26
И аз тук  Heart Eyes  Heart Eyes

# 27
  • София
С тази куриерска фирма Yodel работят съвсем отскоро. Предполагам, че тя няма представител в България, така че пратките ще бъдат поети от наш куриер. Това може да бъде DHL, но може да бъде и някой друг, с когото Yodel работи. Не може толкова рано да искате да проследявате пратките си. Изчакайте 2-3 дни поне.

# 28
  • Русе
Здравейте,
До кога е БД , защото от половин час не ми дава да платя?!Има ли минимална сума?
Някой да плаща в момента?    bouquet

# 29
  • ...край Дунава
Преди малко направих първата си поръчка, доколкото разбрах след няколко дни ще се появи тракинг номер за проследяване в акаунта ми, нали? Всичко мина без проблем при мен-платих директно с карта, парите бяха блокирани моментално Wink

Общи условия

Активация на акаунт