Великобритания - тема37 Есенен листопад

• 42 437
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
привет,има ли мами,които живеят в SW London, или в района на Surrey?
Аз съм в Мичъм  Grinning

# 721
привет,има ли мами,които живеят в SW London, или в района на Surrey?

Има, да, поне 4 сме в района на Walton on Thames, за които знам със сигурност, а съм чувала, че и други има в нашия регион, но още не сме се срещнали Simple Smile Ти къде си?

# 722
аз съм близо до Epsom :.може да се видим някой ден на лафче!!!

# 723
Аз също съм с много болезнен цикъл и спасението е в Нурофен при мен.Ако купиш този диклофенак от 12.5 трябва да взимаш по 2 тб.В България е от 25,50 и 100 мг. Лично аз докато работех в аптека в България никога не съм препоръчвала Аулин при болезнен цикъл.Има много странични ефекти.По добре нещо от групата на Нурофен,Диклофенак.

# 724
  • Лондон/Пловдив
Аз съм в Кройдън  Mr. Green
E.L.  защо не си казала ,че си ми толкова близко  Grinning
Ния ами ако някой ме беше светнал по рано колко е вреден Аулина нямаше да го пия толкова години ама от неграмотност така става сама съм си виновна ,сега вече чета и ситните букви .

# 725

Да, съвсем близо си значи. Може да се видим, когато имаш възможност. Ние поне веднъж седмично се събираме. Кройдън и Мичам също не са далеч Simple Smile

# 726
Аз съм в Кройдън  Mr. Green
E.L.  защо не си казала ,че си ми толкова близко  Grinning
Hug да, с трамчето е 15-тина минути. а как ме досмеша оня ден - на кварталната площадка от 7 майки с деца, 5 се оказахме българки  Laughing да се бяхме наговорили нямаше да се намерим. не знам дали някоя от тях не пише тук.

Да, съвсем близо си значи. Може да се видим, когато имаш възможност. Ние поне веднъж седмично се събираме. Кройдън и Мичам също не са далеч Simple Smile
може в сатън да си организираме нещо, горе -долу ни е еднакво далеч на всички

# 727
  • Манчестър
Заповядайте в новата тема.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=617651.msg20013621#msg20013621

Общи условия

Активация на акаунт