Couch Surfing

• 7 114
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Аз се регистрирах там миналата седмица и вече даже стрещнах хора чрез системата. Бяха готини и много добре си изкарах. Утре ще приема и пръвия си гост.

Познавам хора, които са пътували доста през CouchSurfing и са доволни.

Иначе, РЕНИ, не е задължително някога изобщо да приемаш гости. Има хора, които никога не го правят.
ако си ходила на срещите, може да се засечем  Wink
от 4 години имам егистрация, имам приятели покрай CouchSurfing и ходя по срещите им
предимствата: запознанства с пътуващи хора, упражнявам си чуждите езици, забавно е
недостатъци: не знаеш на какво яе попаднеш или какво ще ти дойде в къщата. След едни французи с колелета, не ни казаха че са с колелета предварително, и си беше доста хипарска и мърлява изтория, та след тях нещо ми е трудно да се прежаля

иначе колкото по популярен  е града, толкова по трудно намираш къде да спиш

# 31
  • Linz
Параход, предполагам, че на карта ще се ориентират по-добре, отколкото аз да им обяснявам. По-важното е, че и аз разбрах коя сграда точно е това Министрество. По-натам все ще се оправят.

Шарена Сол, утре има среща Simple Smile Ще водя гостенките.
И аз си упражнявам езиците, наистина е забавно. Започвам на английски, продължавам на немски, а тук-там вмъквам и по някоя дума на български Crazy Германките също искат да научат някои думи на български и взаимно се забавляваме.
Само за няколко дни получихме покани за гостуване в Берлин, Кьолн, Мюнхен и Хановер Laughing

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 08:34 от РЕНИ

# 32
  • София
РЕНИ, браво на теб!
Аз имам регистрация от миналата година, че един куп приятели заминаха по Еразъм в чужбина и се гласяхме да им ходим на гости хем да сме сърфисти. Не стана де, ама не съм се отказала от идеята. Ходила съм на сбирката точно преди 1 година на 13 септември. Беше много забавно и се запознах с интересни хора. Знам, че на всяко 13-то число има обща среща, къде ще се проведе утрешната?

# 33
  • Linz
Днес в 20 ч. на Баба Яга- зад паметника на Съветската армия е.
Айде, идвайте! Все така забавно е и пълно с интересни хора от цял свят Grinning

# 34
  • София
И миналата година беше там, явно е традиция.
Аз за днес няма да се класирам, но ако някой друг път реша да ходя ще свирна да се видим ако имаш желание.  Peace

# 35
  • Linz
Да, Лаленце, свирни.
Тази вечер имаше страшно много хора. Най-много ме впечатли един французин, който обикаля с моносайкъл. И с раница на гърба при това! Ходил е до Черно море и се е върнал в София на колело с една гума Shocked
Има и доста чужденци, живеещи в София. Говорихме с един белгиец на български- от една година е тук и е доволен. Преди това е живял дълги години в Париж, но не издържал повече там. Само се оплака от мрънкането на българите, било ни национален спорт Laughing

# 36
  • Linz
Очудва ме това, че този вид туризъм не е особено популярен, поне в България. Това е идеалният начин да се опознае една страна- освен обичайното разглеждане на забележителности, така имаш възможност да потънеш в културата на всяка държава, опознаваш манталитета на хората, опитваш местната домашна кухня. Освен това за същата сума пари можеш да разгледаш много повече... абе много са предимствата, но явно малко хора ги оценяват newsm78
Аз продължавам да приемам гости и много се забавлявам Grinning

# 37
  • София
Сред моите приятели е много популярно, ама ние сме на по 20-25 години. А то си зависи и от човека де.

С какви впечатления остават туристите от България?

# 38
  • Linz
Ами то не е нещо ново, че да е популярно само сред младите.

Бях доста изненадана да чуя, че София е чист и спокоен град.
Най-много се впечатляват от охлюва на нашата улица.

# 39
Луд фен на Гауди Simple Smile

# 40
  • София
Ами аз не си представям хората с малки деца да посрещат сърфисти.
Ти да не си съседка по квартал  Laughing

# 41
  • Linz
Зависи. Моите деца са 7 и 10 г. Но сме в къща и има място. Предоставяме им отделен апартамент и не ни притесняват по никакъв начин.
Имаме и градина и правя шопска салата с домашни зеленчуци. Остават очаровани, защото на север (откъдето са били всички сърфисти до момента) не са толкова вкусни (там няма достатъчно слънце).
Аз съм в Симеоново, а ти г-ца Лаленце?

# 42
  • София
Да, вие имате отлични условия за посрещане на сърфисти. Повечето ми приятели посрещат в апартаменти и затова ако има и деца ми се струва трудно.
Аз съм в Драгалевци.

# 43
...Утре като посрещна Николас, ще мога да кажа повече...
                              Обещанието си е обещание  Blush. Как мина?
                              Още се чудя дали да приемам вкъщи... Трябва ли да предвидя резервна връзка ключове?

# 44
Само за секунда се намесвам , но как така ще дадеш ключове на хора за които на практика не знаеш нищо ?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт