Задават се на хоризонта две неща - свършващото лято и втората черта :) - тема 71

• 33 532
  • 762
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте.Записвам се и аз в новата темичка>
Кафенце страхотна е .
На всички виделите две чертияки честито,лека и безпроблемна.
А на всички останали Hug
Лек ден момичета.  bouquet

# 31
  • на 4-ия етаж до асансьора
Плодче да ти е жив и здрав рожденика!И скоро, скоро да е щастлив татко!

# 32
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Запис  Hug

Плодче, жив и здрав да е мъжО и ви пожелавам и на двамата скорошна бебешка радост   bouquet

# 33
  • гр.София
Хайде и аз да се запиша в новата тема....
 ПЛОДЧЕ - Да ти е живо И здраво Мъжлето...много да те обича и винаги да сте щастливи!

dharmaaa - Мила как си ми? Кога ще е свадбата?

Ние с Моето Мъжле от Август започнахме сериозно с бебеправенето,но 1-вия път(което е разбираеммо) нищо не стана...сега чакаме лелката да си иде и се почваме с нови сили....
казалисме си,че не сме си го поставили за цел...за да стане по-бързо  Hug ....макар,че аз по цял ден мисля за нашето бебе  Rolling Eyes

# 34
  • Велико Търново
Сегаааа, да ви се похваля - тестът ми е отрицателен - което хем ме радва, хем ми изникват разни въпросителни в главата. Като например - защо пак не е станало да му се не види!  smile3512, защо ми е такава висока Т  newsm78 Изобщо такива мисли се въртят в главицата ми бабешка Яжка Laughing
Плодче, да ти е жив и здрав, все така да е влюбен в теб, да сте заедно много, много дълги години   bouquet
И едни палчета имаш и от мен  fingerscrossed
Дарма, споко, и аз така си скубя косите, но ще дойде и нашето време  Hug

# 35
  • Варна
Плодче, да ти е живо и здраво мъжлето и много да те обича и да те прави щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet И от мен имаш палчета за сряда. Praynig Praynig Praynig

Бабо Яжке, тестът кръвен ли беше или не? newsm78

# 36
  • Велико Търново
Тони, не, не е кръвен. Купих един от аптеката - Престо и си остана само контролната черта Simple Smile

# 37
Запис в новата темаааа  Laughing
Баба Яжка, тъкмо мислех да ти пиша, че ще ти стискам палци за тест ... Много странно защо БТ се покачва, а теста е отрицателен? С първата урина ли го прави?
Плодче, имаш моите стиснати палци за прегледа! И мъжо да ти е здрав, да те слуша и да се обичате мноооого  Grinning
Честити две чертички на благовесна, Антонели и Гризли!
Нямах време да ви изчитам към края на миналата тема и затова стискма палци на всички нуждаещи се! И аз като Ренденцето си броя дните до почивните дни, нищо че днес е още понеделник #Crazy Лекинко да ви се оплача - от днес пия утрогестан и сутринта след приема бях много замаяна, направо бях като във филм. Как ще стигам до работа не знам, ефекта ме държи 2 часа и малко. А ако ставам по-рано ще изместя часа за меренето на БТ  Crazy

# 38
  • Sydney
Благодаря за милите думи за Скуни (аз така му викам)  Laughing
Shana нормално е от него да ти е така  Rolling Eyes има вариант и да не го пиеш, но не знам за теб за какво ти е изписан  Rolling Eyes
баба Яжка странно наистина  Rolling Eyes може пък да е рано  Praynig

# 39
Запис  Party
Плодче, честит ти рожденник и до другия месец вече да е уведомен, че ще става татко  Heart Eyes
Бени, този малък мъж ще разбие доста женски сърца. Прекрасен е и много чаровен, а и вече известен  Mr. Green
Кафенце, темата както винаги е чудесна, желая да е клъсметлийска за всички и за всичко.   bouquet  bouquet  bouquet
А сега...
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 40
  • Варна
Тони, не, не е кръвен. Купих един от аптеката - Престо и си остана само контролната черта Simple Smile

Може да е рано или пък дефектен. Стискам палчета за добри новини. Praynig Praynig Praynig

П.П. Да се овъргалям в прашеца, че тези дни усилено работим за бебче. newsm79 newsm79

# 41
  • Burgas, Bulgaria
записче...
Плодче да много да те слуша рожденника  Hug и успех в сряда  Praynig Praynig Praynig
ще ме впишете ли в списъчето за този месец - въпреки не съм сигурна дали ще имам овулация изобщо   newsm78

# 42
И аз скачам с двата крака тукккк  newsm57 с подновените ни опити след ваканцията. Този път вече по-сериозно май сме се заели, макар че аз по-сериозно разбирам по-честите контакти, идея си нямам с какво друго да си помогна. Освен температурата да си меря??? Лекарят ми каза вземи си тестове за овулация, само дето не разбрах когааа да ги правя тези тестове. И така засега оставям на естественият метод за зачеване, докато изчета как да си "помогна" по друг начин....сложна работа  newsm12

# 43
  • Sydney
мадам тиква ако говориш за списъка от 1-ва страница си вписана  Peace иначе няма значение имали ли или не О. ти ще си там докато не извадиш двете чертички  Peace
toni_St значи, скоро дано се похвалиш  Praynig Praynig Praynig
imam nadejda мерси  Hug само да знаеш какви уговорки са били за да го навият  Laughing
pufpafka тестовете за О. се правят според дължината на МЦ  Peace

# 44
Още преди да ми се "скарате, че първо пиша после чета (което в действителност не е далеч от истината) видях плана за забременяване в началото на темата и ще почна по него  Wink

Общи условия

Активация на акаунт