Задават се на хоризонта две неща - свършващото лято и втората черта :) - тема 71

• 33 543
  • 762
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за хубавата тема   bouquet
Честито на празнуващите, много здраве и късмет !
Дано и тази тема се напълни само с положителни тестчета !  Hug

# 46
  • до едно тепе
Shana питай доктора,който ти го е изписал дали не може вагинално да слагаш Утрогестана.Аз докато го пиех все ми се спеше  Peace

# 47
  • София
Гмуркам се и аз в новата темичка...

Честито на Гризли и на мама Shushy!!!

# 48
  • Велико Търново
Shana, не е с първата, ама си мисля, че с която и да е, щеше да покаже.  newsm78
Много гадно това странично действие на Утрогестана  Tired
Пуфпафка, аз си ги правех от 10-ия ден. Но така и не видях две черти. Но пък док ми каза, че според Т, която меря, съм имала О. Аз май само на дефектни тестове попадам  Joy Joy Така че си вземи тестове, но е хубаво и Т да измерваш  Peace
Чакайте, че ме хвърлихте в разни размисли и страсти и вече в главата ми е каша. Ще взема да задам 10-15 въпроса в темата за БТ  Laughing

# 49
Поспаланчо, може да го взимам вагинално, но док ми каза, когато съм в О да го взимам през устата, после вагинално. Учудващо може да се окаже, че тези дни са ми плодовити и утре да имам О, което ще съвпадне чудесно с началото на приема на таблетките. Според предните месеци О и фертилните дни трябва да са ми събота, неделя и понеделник, което значи, че може да са се изместили с близо седмица по-рано. Абе сбъркана работа  #Crazy
Баба Яжке, само ще ти стисна палци  Praynig Докато нямаш Ц  Praynig

# 50
Плодче, жив и здрав и винаги да те слуша!

Бенитабени , голям сладур е племеника=)

Забравих да благодаря и на Кафенцето за хубавата нова тема...миналата донесе няколко двучертичкови новини, дано и тази бъде толкова плодовита! Hug

Момичета, някой може ли да ми каже добра лаборатория за микробиология? 10 дни след антибиотика трябва да отида и да пусна изследвания. newsm78

Закъснява ми с 3 дни Sad и не знам дали е заради антибиотика или друго и дано да не е другото, защото ще умра от притеснение, дали не е станала някоя беля. Sad Sad Sad

# 51
  • София
Запис и от мен, много късмет на всички  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 52
Плодче честит ти рожденик-живи и здрави,много да се обичате и подкрепяте и на другия рожден ден имам усещането,че ще празнувате с  hahaha член повече!
Бени "малкия" голям кавалер е много сладък.
Баба Яжке има разбира се значение дали е със сутрешната урина правен  теста,защото трябва да не си приемала течности колкото може по-дълго време за да се насити хормона които теста засича и съответно ако преди теста си "наляла" повечко течности същият хормон ще е много разреден и има вероятност теста да не го засече (ама че обяснение направих,ама надявам се си разбрала какво иска все пак да кажа)  Joy Joy Joy
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 53
Здравейте сладурки аз се завърнах от село ,имахме малко работа там и затова си отидохме по рано на село ,а и имаше събор и нали съм ви казвала ,че майка ми има кафене там и аз и помагах ,имаше много хора и направо се скапахме от работа,вчера пък  кръщавахме малките госпожички ,беше голям купон
Сега се връщам да чета  назад ,че ви изпуснах

# 54
dianastml добре завърнала се!Как е свекърва ти?Какво стана с нея?надявам се вече е много по-добре!

# 55
  • Велико Търново
Оф, Валерия, и теб същия вятър те вее (като мен)  Hug Hug
Жоржи, разбрах те чудесно  Peace Още някой и друг ден и ще си покаже  Hug Hug
Дианка, добре си се завърнала  Heart Eyes

# 56
  • Пловдив
Цоп и аз в новата темичка!  Heart Eyes Страхотно заглавие!!! И дано да е мнооого бебеносна!
Кафенце, bouquet

titkaa86, честити сини гащета  Crazy

benitabeni, голям сладур е племенникът  Heart Eyes

Плодчe, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и много да те обича  Heart Eyes
Обаче тая торта не е на добре... така ми се дояде, че лигите ми текат и от одеве гледам снимката  ooooh!

баба Яжка
, съжалявам за - тест! Не се предавай и стискам палчета, понеже докато няма МЦ има надежда Praynig

# 57
Записвам се да Ви следя! Hug
Благовесна, успешна бременност, мила! Praynig Hug

Успех на всички! Praynig Hug

# 58
баба Яжка, да така е. Hug Много ми е притеснено, но не искам засега да си правя тест. Ще изчакам и ако закъснението стигне седмица, чак тогава. Много се надявам да е от антибиотика, пък за бебета има време, нека първо да се оправя!

Забравих да кажа, че лабораторията ще ми трябва в София Embarassed и да благодаря предварително Peace

# 59
Жоржитка свекърва ми е много по добре ,засега всичко е наред в сряда ще я изписват Hug Hug
Благовесна честито мила ,леки 9 месеца
Плодче  честит ти рожденник Hug Hug Hug Hug
Добре дошли на новите момичета  Hug Hug Hug
Аничка страхотни сте с Коко Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт