Задават се на хоризонта две неща - свършващото лято и втората черта :) - тема 71

• 33 559
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро, момичета Simple Smile
Маги, много, ама много съжалявам  Hug
Кали и Пети, честити ви рожденици. Много да ви радват.  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, имам един въпрос и ще съм ви мн ого благодарна ако някоя от вас има отговор и ми помогне. Значи, аз правя някакви астматични пристъпи, но сравнително слаби. Доктор ми каза, когато получа такъв да пръскам Вентолин (инхалатор) , но тогава пристъпите ми бяха на 2-3 дни по веднъж, а сега са всеки ден, а понякога по 2 пъти на ден и тъй като започвам да кашлям и гърдите ми започват да свирят аз си пръсвам. Другият ми въпрос е дали се привиква към него? Благодаря ви предварително  Hug
Блонди, стискам палци, днес да е денят и да хванете яйцето  Praynig
Ами, мисля, че е това, а сега ръссс  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 616
Смуси, знам, че е хубаво да ям плодове, но това ми се случи само снощи. Не ми се ядат плодов и зеленчуци, и на мен постоянно ми се яде тесто Simple Smile

# 617
petiofi83 честит рожден ден на малкият разбойник!Жив и здрав да ви е и много ама много радости покрай него!
Кали и на твоят разбойник  да му е честит рожденният ден и от сърце ви желая много скоро един Кирчо или една Раличка!   bouquet
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 618
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
Маги, многооо съжалявам... Hug Hug бъди силна, доколкото е възможно
Жиоржита мерси за прашеца  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
petiofi83 честит рожден ден на малкия-голям мъж!

# 619
Мили момичета, със съжаление отбелязвам, че по-лоша тема откъм новини никога не е имало  Cry
Не мога да повярвам, че три от положителните тестчета от миналата тема и едно момиче от похвалилите се в тази тема са обратно в редиците на бебеправещите  Blush
Момичета, пожелавам ви бързо да се съвземете от мъката и да не забравяте, че вашето щастие се крие зад ъгъла, може би още в следващия цикъл  Praynig Praynig Praynig

Добре, че поне имаме компенсация на новините откъм прекрасната новина на Ети Hug Flowers Four Leaf Clover

Петьофка, кога мина 1 година...... Simple Smile
Да ти е живо и здраво момчето, все така да те ядосва и да му родиш още един наследник, за да правят заедно отборни пакости   party006  party006

Кали, ЧРД на твоя голям мъж  Wink

Вчера бях на дългоочаквания си преглед, след който вече дишам по-спокойно. (Почти) всичко е наред, бебетата са големички дори за едноплодна бременност, та изглежда доста добре си паразитират на мой гръб (корем  Laughing).
По-подробно съм писала в отчетната, който иска, може да прочете в последните ми постове

Hug Heart Eyes за всички и  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за повече добри новини  Simple Smile

# 620
Добро утро момиичета   bouquet  bouquet

Кали, ЧРД на твоят мъж!

Аз минавам да Ви поздравя, при мен нищо интересно няма към момента имам една седмица точно до НЕочакваната менструация и така. Отивам на разходка сега и дасе мотам по Неделнишки.

Пожелавам Ви много много хубава и слънчева Неделя и да съберете сили за новата седмица  newsm44 ukliam1

# 621
  • Габрово
Мегита  Hug Hug Hug.

Петьофка, честита първа годинка на адашчето  Tada  ura  Party Time. ДА ви е жив и здрав, и много весели игри му желаем  Hug.

Кали, честито и на мъжа ти   bouquet  bouquet  bouquet. Всичко най-хубаво и за него.

Неземната, как си? Минавай от време на време  Hug.

Имам надежда, моят съвет е да се консултираш с лекаря си.

Кафенце, прочетох аз милияя ти пост в отчетната. Зареждат ме такива положителни новини  Grinning. Дано и моите са такива в петък.

# 622
  • Пловдив
Мегита, много съжалявам.  Cry И аз съм минала през такава загуба и знам, че е трудно. Бързо възстановяване и се надявам скоро отново да си сред нас  Praynig Hug

petiofi83, честит рожденник! Да ти е здрав, много весел и винаги лъчезарен   bouquet

Kali_tod, честит рожден ден и на мъжа ти. Дано много скоро мечтата му/ви се сбъдне  Praynig

Кафенце, страхотни новини  Heart Eyes Стискам палци и останалите опасения да отпаднат едно по едно  Praynig И не друсай децата  Naughty

# 623
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте момичета, май това е темата и за мен, аз вече писах в анкетата Mia_28, но  след първи месец стреляне напразно и аз се записвам в темата.
Прочетох много добри и лоши новини, но въпреки че моят случай не изглежда толкова зле, все пак се чувствам по-спокойна като си го напиша сред вас.
На 32г. съм, понеже имаме дъщеря на 7г. и първия път стана веднага, още на първия месец и си въобразих че ще стане пак веднага, даже сметки правих кога ще се ражда .. да не съвпада с изпитите, понеже съм студентка.... Като гледам, повечето момичета чакат от 6м. до 1 година, а аз само 1 месец в очакване и се скапах психически като ми дойде днес, след едноседмично закъснение.Нямам представа защо ми закъсня с 1 седмица, зарадвах се, утре щях да си купувам тест .... Никога повече няма да си правя сметки без кръчмар.Сега си сядам на д-то да си броя и чакам сред вас, когато е решил Бог ще стане. newsm10
Стискам палци на всички чакащи двете чертички, а на всички останали лека и успешна бременност.  preggo

# 624
pettesa, добре дошла  Hug Няма място за разочарование  Simple Smile

# 625
Кафенце, веднага прочетох подробният ти пост в отчетната  Peace Чудесни новини ! И срам, не срам искам да питам кога ще качиш снимка на коремчето в албума  Blush Heart Eyes

# 626
Здравейте!  bouquet
Кафенце,прекрасни новини!
pettesa,добре дошла! HugИ аз имам детенце на възрастта на твоето и също като теб очаквах,че и второто ще стане така бързо както първия път.Пожелавам ти много скоро да си в отчетните. Simple Smile
Меги,съжалявам. HugСила и кураж!
petiofi83,да ви е живо и здраво момченцето!Много усмивки и слънчево детство му пожелавам!
Kali_tod,честит ти рожденик!Да е здрав и много да те радва!
Хубава неделя,момичета! Heart Eyes

# 627
Здравейте и от мен!

От вчера ми се иска да пиша и все не намирам думи...Знам, че каквото и да кажа няма да помогне на момичетата, при които всичко приключи...
Искам само да ви гушна силно  Hug Hug Hug и да ви кажа, че много скоро всичко ще е наред!

# 628
Здравейте.

Най - накрая с нета в хотела успя да заредя форума.

Антонели, Меги, много съжелявам,дами, за случилото се. Cry Дано от сега нататък имате само щастливи моменти и много скоро две черти, след които да следва прекрасна и лека бременност. Hug Praynig
Петиофи, да е живо и здраво момчето ти Hug  bouquet
Кали, ЧРД на мъжлето ти! Много да те слуша и глези  bouquet
Кафенце, чудесни новини.  Hug Погал по тумбачето Simple Smile Hug Hug
pettesa, добре дошла Hug

# 629
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Кафенце, браво за страхотните новини  Hug Ще се радвам да пуснеш снимка от преглед...някой ден като ходиш на 3D  Flutter

За всички, които имат нужда  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

При мен нищо ново - започнах да пия хапчета, които ми предписа гинеколожката, но все още ми идва по 2 пъти в месеца и не, когато трябва. Надявам се до следващия месец да се регулира. Гинеколожката ми каза да ги пия в продължение на 3 месеца без прекъсване, та си стискам палци за нормализиране, че явно си нямаме късмет с целенето на ову-то  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт