Задават се на хоризонта две неща - свършващото лято и втората черта :) - тема 71

• 33 556
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Благодаря ви от сърце момичета, че ви има,   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
доста ми олекна след като се включих сред вас,   bouquet Hug
даже си изпих два аналгина с кеф  Simple Smile и собственоръчно си изпрах килимите днес  Grinning

# 631
На мен ми отчете ову теста  Party Да стискате палци за утре значи  Heart Eyes

# 632
Блондииии  Praynig  luvbed pregnant

# 633
  • Варна
Здравейте прекрасни, искам да ви кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ за подкрепата и успокоителните ви думи  Hug
Резултатите от маркерите са в норма, но за съжаление ще се наложи да ми правят лапароскопия. Операцията ще я извърши д-р Горчев в Плевен, но незнам точно кога, очаквам утре да ми кажат. Няма да крия, че ме е страх, но вярвам че след това всичко ще е наред и най-накрая ще ме сполети и мен най-прекрасното чудо на света Simple Smile
Антонели, Меги не мога да ви опиша колко много съжалявам, за това което ви се е случило, много ми стана тъжно, но имайте вяра. Прегръщам ви силно!
Звездичке много отдавна не беше писала, липсваш! Стискам палци за хубава новина скоро  Hug

# 634
  • Пловдив
pettesa, добре дошла   bouquet Дай воля на душата и не се настройвай психически, за да не се самонавиваш... А дано скоро ни се похвалиш и с чаканите две чертички  Praynig

Блондиfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

V_K, дано всичко е наред и бързо да се възстановиш  Hug

# 635
  • Велико Търново
Олеее, ама защо такива гадни новини  Confused Два дни ме нямаше, влизам да чета и сърцето ми се сви  Confused
Антонели, защо бе, душицо  smile3518 Всеки петък чаках с нетърпение новините от прегледите ти и бях убедена, че този път всичко ще е наред  Tired Но така или иначе животът трябва да продължи. И аз те съветвам този път да потърсиш причината. И всичко да се нареди по най-добрия начин  newsm17
Петьофи, Кали, честити ви рожденници   bouquet Да са здрави и много щастливи  Hug
Имам надежда, нищо не мога да кажа за инхалатора. Най-добре се посъветвай с лекаря си  Peace
Кафенце, само такива новини да чуваме до финала  Peace
Мегита,  spoko
Петеса, добре дошла и скорошен успех  Peace
Катенце,  fingerscrossed скоро да се нормализират нещата  Hug
Блонди,  fingerscrossed fingerscrossed за утре
ВК, разбира се, че всичко ще е наред и скоро и твоето чудо ще се случи  Hug

# 636
V_K,  Не се страхувай от процедурата, аз 2003 година май беше още бях в гимназията. когато претърпях тази манипулация. Трае около 30 мин,(при мен  3 часа) под пълна упойка, при мен имаше и усложнения малко, тъй като чистиха и перитонит(за това е важно да се махнат големите кисти, при пукване предизвикват възпаления, моята беше 8 смс и мен ме шшашнаха така  Wink).....но най общо трае 30тина минути махат само кистата, в най-честият случай...рядко режат яйчника, особено при не раждали жени. След това ще изследват кистата. Важно е да се знае каква е.
Моето възстановяване траеше около месец, най -гадното е първата седмица. Много плаках от упойката, но само това беше страничният ефект. Държаха ме в болицата един ден и след това дори пътувах до родният си град(тъй като ме оперираха във Военна болница в София) Шевовете бързо зараснаха, важно е да се раздвижиш възможно най-скоро след операцията. Сега имам ссс многооо фантазия белези и леко се усеща мястото на срязване. Яйчника ми е възстановен към момента и всичко е наред , убедена съм че и при теб ще бъде така. Не се притеснявай, манипулацията е лесна и бърза и сравнително безопасна, възстановяването след това също е бързо и напълно. Надявам се да съм те поне успокоила след всичките ми тези писания  Hug Wink

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 21:11 от pufpafka

# 637
Добра ви вечер ....колко е добра не знам с тези новини, но все пак нека се успокоим с максимата "всяко зло за добро"!
petesa Добре дошла и дано скоро видиш  EFP
Кали, Петьофи - честити рожденици!   bouquet
Блонди имаш палчета и от мен Simple Smile
Имам надежда не можах да разбера ти астматик ли се водиш по принцип или е нещо по-леко.Не мисля, че има проблем за инхалатора щом имаш такъв проблем.Все пак се консултирай с лекар.
ВК - палци и за теб! Praynig
Лека и бебеносна и дано утрешният ден е изпълнен само с хубави новини!
 Hug

# 638
Петиофи, честит празник и тук Hug! Нека Мишо расте здрав и безгрижен Heart Eyes!
Форестче, малкото ти момиченце е... неотразимо! Heart Eyes Пу-пу! Красавица като мама!
ВК, браво за хубавите резултати! Бях убедена, че ще са такива!
И с риск да прозвуча не на място, предвид другите коментари, но искам да те попитам, сигурна ли си в лекаря си?
Ако лапароскопията е окончателно предвидена, нека мине леко и бързо след нея да ни зарадваш с чудни новини Hug!
Кафенце, радвам се чудните новини от малките шушулки Heart Eyes Heart Eyes!
Блонди, бебеносни вечери желая Blush!
Ивапче,   remybussi!

# 639
V_K,радвам се много,че резултатите са в норма. HugСигурна съм,че след операцията всичко ще е наред и ще се радваш на твоето чудо.
Блонди,стиснати палци имаш и от мен. Simple Smile

# 640
  • Варна
Благодаря ви милички, безценни сте  Hug
Визи да сигурна съм, защото през 5-тимата лекари през, които минах тази седмица, всичките бяха на мнение, че се налага лапароскопията. Притеснени са, защото кистата на левия яйчник е 8 см и ако случайно стане нещо и се спука сама, щяло да доведе до усложнения. Аз от 1 година имам оплаквания и последните месеци ми се разбута цикъла, а на моменти прокървявам след полов акт, започна и гадене и световъртеж.  Баща ми вчера ме заведе в Плевен при професор Горчев, който според много хора бил светило в тази област и той беше категоричен, че не трябва да се чака повече. Утре се надявам да разбера за кога ще насрочи дата. Спирам до тук, че оспамих темата много, за което се извинявам   bouquet
Лека и бебеносна вечер на всички Hug

# 641
ВК, нищо не си оспамила - темата е за това.
Радвам се, че си в сигурни ръце и съм убедена, че всичко ще е наред Hug!
Както и в това, че скоро те очаква най-голямото щастие Heart Eyes.

# 642
Момичета, лека и бебеносна Simple Smile
Ръссс  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 643
мууууш под прашеца newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Аз стягам багаж  1ironing

# 644
Добро утро!
Да ме питате какво се ококорих толкова рано днес... Ама ей сега прочитам какво съм изпуснала вчера и отивам да си доспя. На вас да сервирам закуската и кафенцето:

Хубав, успешен и стремителен ден ви пожелавам! И не забравяйте, че както ви тръгне в понеделник - така ще върви цяла седмица! Wink
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт