Задават се на хоризонта две неща - свършващото лято и втората черта :) - тема 71

• 33 554
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро момичетааа  bouquet
Аз тъкмо се събуждам и ще се оправям за работа. Така че цопппп първо в прашецааа на адашката иии после и пред закуската се намърдвам първа най-нахално  Party eat

Много хубав и успешен ден ви желая, на бебеправещите  Praynig

# 646
Mеги  spoko

Петьофи, Кали честити ви рожденици! Да са живи и здрави!   Gift

Предлгам по-бързичко да изпишем тази тема, за да няма повече лоши новини.   Confused

Кафенце  Hug

Пожелавам ви хубава седмица.   bouquet

# 647
Здравейте набързо и от мен Hug. Аз също бързам за работа и пия едно малко кафенце с вас. Съжалявам за случилото се на Меги , тая тема наистина не е много късметлийска Confused.
На мен снощи като ми бръмна една муха в главата , че може тоя месец нещо да е станало ама то реално почти няма как да стане понеже сме правили секс само 1 път и то на осмия ден от цикъла , т.е. веднага след като ми свърши. Повече не сме понеже решихме, че ще изчакаме до другия цикъл малко да ми се нормализират хормоните . Та , реших , че все пак чудеса съществуват и защо пък да не е станало , а мъжа ми се изсмя Sunglasses. Помислих си го , защото вчера цял ден много ме боля корема ниско долу и кръста , а това е необичайно за мен. След 3 дена някъде трябва да ми дойде , понеже вземам утрогестан и общо взето трябва да ми дойде след като го спра. Вчерашните усещания са по - скоро на база внушение , защото няма как да е станало нещо на 8-ми ден , моята ову е някъде около 18-тия ден , цикъла ми е нередовен. Все пак това не ми попречи малко да си помечтая та дори и  тест бях готова да си правя , но реших да си го оставя за по -специален случай  Laughing. Лек ден и много положителни тестчета  bouquet.

# 648
  • София
Elizabett, може пък и да е станало!!! Един път, ама кой знае...!?

Минавам да ви видя как сте!!!  Hug Hug Hug И избууут некъсметлийската темичка, та да идва новата с +++++ тестове!  Peace

# 649
  • Велико Търново
Добро утро  Hug
Теди, благодаря за закуската и кафето   bouquet
Роселка, добро предложение  Peace
Елизабет, какво пък, може и да е станало  fingerscrossed
Атадарчето къде е, че я няма рано-рано  Laughing
Оф, като се сетя, че тази работна седмица ще е по-дълга и ми става едно тегавоо  ooooh! Но няма начин.
Приятен ден!  Hug

# 650
  • Burgas, Bulgaria
добро утро

Меги Антонели момичета наистина съжалявам  spoko spoko

чудя се ако си взема от ранните тестове дали ще ми покаже нещо -имам усещане ....... даже една паника ме е обзела ......незнам много съм объркана .....  ooooh!

# 651
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
petesa добре дошла и скорошен успех Simple Smile
Antonelly съжалявам за случилото се  Hug дано съвсем скоро се намери причината и се похвалиш пак  Hug
Мегита  Hug няма думи в такава ситуация, бъди силна  Hug
мадам тиква за кога не чакаш?
*Teddy* мерси за закуската Simple Smile
V_K стиснати палци Simple Smile
kali_tod честит ти рожденик Simple Smile
petiofi83 честита 1 година на малкото сладурче Simple Smile
imam nadejda браво за изпитите  Hug
Лек ден на всички и много лека дълга седмица Simple Smile

# 652
  • София
здравейте,
днес не успях да се включа сутринта, затова сега само на бързо Rolling Eyes
баба Яжка  Hug Hug Hug
V_K радвам се за резултатите Hug дано всичко мине бързо и неусетно и по - най - лекия възможен начин Praynig Praynig Praynig дръж ни в течение Praynig
мноого силно прегръщам всички с лоши новини Hug Hug Hug дано скоро има слънце Praynig
Elizabett и аз съм от лошите подстрекатели Whistling но вярвам в чудеса и то дори от опит Peace стискам палци за хубави новини в най - скоро време Peace
тая седмица с тия 6 работни дни Rolling Eyes аз все съм си в къщи, ама ... мъжчето като го няма Rolling Eyes хубавото е, че в неделя заминаваме за Скопско за една седмица та поне има какво да си чакам Crazy
силно стиснати палци за всички нуждаещи се, успех на ловуващите и прегръдки за останалите Hug Hug Hug
желая ви усмихнат, успешен и позитивен ден и дано всички лоши новини са останали в миналата седмица Praynig Praynig Praynig и от тук насетне много и все хубави Praynig Praynig Praynig

# 653
Благодаря ви, момичетата  Hug Много ми е приятно като стана и взема кафето, веднага да се цопна сред вас, да прочета кой как е  Heart Eyes

мадам тиква, изчакай, ако можеш, не бързай, разсей се с нещо. Защо паника?

Теди, добре, че не съм бременна, щях да те пращам да ми търсиш такава закуска  Laughing

Лолилита, ще те замоля по-малко прахосмукачки да пускаш, че да остане и за нас нещо  hahaha

# 654
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug
Дано бързо свърши тази темичка, че и на мен нещо не ми допада  Confused

*Teddy*, страхотна закуска   chef

мадам тиква , аз съм правила преди закъснението Престо за ранна диагностика и си ми показа и на двата втора бледа черта  Peace

# 655
  • Сфия
мадам тиква аз си направих тестчето 2 дни преди датата и имаше една блеееееееда чертичка. Що не изчкаш още мъничко?

# 656
  • Burgas, Bulgaria
обзела ме е паника , защото януари изгубих близнаци -или поне така си мисля, че е заради това .....
взема да изчакам  Rolling Eyes каквото и да правя, ако нещо ще се случва, то ще стане така че ......

# 657
Добро утро!

Мадам тиква, ако те е обзела паника изчакай няколко дни! Hug

Блонди, какво са 4 прахосмукачки  hahaha Пък и те пак ще наръсят Crazy Ехооо кой ще ръси?

Ох ,момичета, трябва да работя, а акъла ми е само в Бг, какво ще правя, с кой ще се видя.......
Как ще се издържа до утре...

# 658
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Момичета страхотни сте всичките, благодаря ви за пожеланията за  EFP, имах нужда.

Все си повтарям да не мисля за това, и да се насладя за вълнуващото събитие - тръгваме в първи клас, но нещо не ми се получават нещата да се успокоя.Чудя се - не е естествено за мен да ми закъснее с 1 седмица, и то се случи точно в първия месец опитване.Възможно ли е да е имало оплодена яйцеклетка, но да не е успяла са се инплантира успешно и затова да е това закъснение.Забелязвам и промяна в м. - този път е доста по обилен от друг път. 

Elizabett, четох някъде из форума, че е ставало от един път, и то точно след  м., по точно беше в темата за ранните симптоми, ако ти се рови виж там.

Блонди   newsm10

а *Teddy*, нахраних се само с поглед  eat

приятен, ползотворен бебеправен ден на всички   stork-boy   stork-girl

# 659
Момичета мили, появявам се само да се отчета, че не съм ви забравила, мисля за вас непрекъснато и стискам силно палци скоро всяка да я сполетят най-хубавите емоции!  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Аз ще имам адски много работа до 15-ти октомври и сигурно няма много да влизам, но на 29-ти септември съм на ФМ, поне тогава със сигурност ще вляза да споделя Simple Smile

Дано дотогава новата ни темичка да е изпъстрена с двойни чертички!

Успех на всички!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт