Задават се на хоризонта две неща - свършващото лято и втората черта :) - тема 71

• 33 545
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • на 4-ия етаж до асансьора
Побут нагоре, щом рекохте че не е на късмет ...
Меги, Антонели...много съжалявам момичета!!!  Hug
Teddy караш ме на ближа екрана...   bouquet
мадам тиква стискам ти палци до посиняване!
Аз не чакам да ми дойде на 14.09, ама като гледам как ме приболва и какъв глад ме е обзел...малко ме съмнява!
Е поне си налепих тапетите в събота и съм се обзавела с " мускулна треска".Цял ден се тътря като патица снесла щраусово яйце!
Желая ви прекрасен и бебеносен ден!

# 661
Дами, здравейте и от мен  Hug
Не знам дали и преди съм питала, но ако е така, моля да ме извините.  Blush Търся си добър гинеколог за профилактика, за София става въпрос. Предпочитам частните приеми. Не, че е гаранция, но от 18 годишна съм си казала, че в поликлиника няма да стъпя.
Ако сте доволни от вашите лекари, моля споделете мнение.  Hug
Другия понеделник искам да отида на преглед. Ааа и предпочитам да е мъж  Blush  Имам им повече доверие.

# 662
Някой прашец ли поиска?
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 663
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 аз, аз аз...

# 664
newsm75 newsm75 аз да замета каквото падне от Петрра Crazy

Да ви споделя момичета, мисля да си купя ей такова нещо - http://arbortest.info/, просто знам, че нямам волята всеки ден да ставам по едно и също време да си меря температурата.

За тези, които не знаят руски - това е мини микроскоп, който определя овулацията чрез слюнката в устата.
Имам позната, която го ползва преди време ползваше такъв (тя нямаше цикъл и метода с термометъра отпадна), сега резултата и е на 3годинки и е много красив  Mr. Green

Реално, не знам колко е по-ефективен този микроскоп от тестовете за ову, но определено ще ми излезе по-евтин. Тук давам по 80-90 грн за 5 теста, а това струва 250грн и е за многократна
употреба. (делете цените на 6 за да ги получите в лева)

Мисълта ми е, някой от вас ползвал ли е такова чудо и има ли отзиви, било то и не преки?

# 665
  • Sydney
lolilita_ в темата за Ову тестовете се говореше по едно време точно за тези със слюнката  Peace тук са ми ги предлагали в аптека и струваше 80лв. с не знам си колко лентички, а после лентичките отделно Rolling Eyes но не съм много сигурна, не я изслушах след като спомена сумата  Mr. Green

# 666
  • до едно тепе
Здравейтее.
pettesa добре дошла и скоро в отчетните.
В_К дано се възстановиш бързо след операцията и резултата да дойде скоро. Praynig
Лоли утре ли летите Flutter
 fingerscrossed за нуждаещите се.
 Hug на всички
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 667
Цоп под прашеца Heart Eyes
връщам се да ви чета мацки Hug

# 668
Момичета, здравейте
наистина тая тема нещо  Sad много лошо....
Антонели, Меги съжалявам момичета, бъдете силни, ние сме с вас, когато сте готови, другите бебчета ще бъдат здрави и силни  Praynig Hug Praynig
Целувки и прегръдки на всички, с вас съм  Heart Eyes Praynig

# 669
Айде, Петра и Лолилита пак обраха всичко  Crossing Arms Ще взема от поспаланчо, преди да е пусната друга смукачна машина  Laughing Ние се отчетохме с опит преди малко  Embarassed , дано не дойде след 2 седмици  Blush

Тук 5 теста за ову струват 46 евро  Crazy Направо разорение. Намерих си през ибей много по-евтино.  Blush

# 670
Момичета ние сега не бебеправим, още чакаме да минат 3те месеца след к.... Tired
но да ви питам нещо което винаги ме е безпокояла, а именно, че винаги когато опитваме през деня аз лежа около 30 мин, даже на свещ понякога Whistling, но когато стана доста голямо количество изтича, само при нас ли е така Thinking

# 671
  • Sydney
винаги когато опитваме през деня аз лежа около 30 мин, даже на свещ понякога Whistling, но когато стана доста голямо количество изтича, само при нас ли е така Thinking
не само при вас е така, нормално е  Hug  Peace
брех, днес съм много активна, даже и работя   Mr. Green

# 672
Голяма съм лакомия...извинете ме!  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Но сед толкова опити и години, вече май съм съвсем изтрещяла!  #Crazy  #Crazy  #Crazy
Гушки на всички!  Hug   Hug Hug

# 673
Здравейте сладуранки,
Меги ,Антонели съжалявам момичета Hug Hug Hug
ВК радвам се ,че новините за кистите са добри ,ще видиш че всичко ще е наред Praynig Praynig Hug Hug
Петеса добре дошла  Hug Hug Hug
Днес ходихме със свекърва ми на контролен преглед ,засега всички изследвания са в норма  ooooh! ooooh! Hug Hug
Мадам тиква   стискам палци Hug Hug Hug
Иначе леката си дойде съвсем на време ,чакам да си тръгва ииииииииии почваме пак лова

# 674
  • Велико Търново
Лоли, не знам за тези тестове, но ако наистина са надеждни, мисля, че си заслужава.
Блонди, дано да е бил плодотворен опит  Mr. Green
Файърче, и аз лежа порядъчно време и като стана изтича солидно количество. Но доколкото знам това е нормално, защото спермата се втечнява след известно време, а в самото начало (след изстрелването  Laughing) е по-гъстичка, за да може да се задържи  Wink Дано да ме разбра  Crazy
Дианка, все така да са резултатите на свеки  Peace
Я едно въпросче да ви забия: Този месец, след като ще ходя да ми мерят фоликули и си меря Т, има ли смисъл да купувам и тестове за О?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт