Задават се на хоризонта две неща - свършващото лято и втората черта :) - тема 71

• 33 532
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
  • на 4-ия етаж до асансьора
Добро утро на всички!   bouquet
jiorjita прекрасна закуска!Ще се възползвам само от кафето, че пак съм с близки граници на кръвното налягане!  Sad
atadar благодаря ти от все сърце!А дано , ама надали... Още не съм се олелила, ама от пуста нетърпеливост сутринта си направих тест и... нъцки  EFN !!!
На моменти така ми писва, че...!
Желая ви прекрасен ден!Аз се стягам да бачкам и да ближа рани...

# 706
Жоржинко, специално заради теб влизам, за да те информирам, че съм добре. Чета ви, но не съм писала, защото няма какво, а няма смисъл да пълня темата и да занимавам целия свят с "нищо"  Mr. Green. Благодаря, че си мислила за мен!  Hug

Как е коремчо?  Mr. Green

# 707
Sunny 777 то май наистина може да е за последно-1 седмица останала до термина  #Shocked #Shocked #Shocked най-прекрасното,леко и незабравимо раждане ти желая и ще чакаме  smile3509 smile3509 smile3509 матРиал
petrra ти кога НЕчакаш,че си направила тестче  Praynig Praynig Praynig се да е било просто рано още!
zuzi_79  Hug Hug Hug коремчо расте и вече започва лекккинко да ми пречи,но такива кахъри да има човек де Embarassed Embarassed Embarassed а ти не каза кога ще хващаме яйцето?
И  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 708
Добро утро....

Само 12 часа ме делят от самолетчето и вече нямам търпение  newsm57  261uu smile3535

Жоржи, ще закуся стабилно, че тежък ден ме чака  Hug

Сарина, нямаш проблеми за лютеничката, даже и една ракийка ще пийна, че въоПще даже не съм от скромните  Crazy А относно тестовете, това микроскопче в САЩ може да се намери на много достъпни цени, като се върна ще си го купя и ако наистина ми засича ову и ти все още не си забременяла, може да си го вземеш. Направо си е грехота да се дават толкова пари за еднократни тестове....

Адатарче, имаш едни палчета от мен за ЖК днес fingerscrossed

newsm75 newsm75 newsm75

Хайде, като изтрещя след малко пак ще пиша, че някой тяя и да работи   comp03 smile3547

# 709
Добро утро, момичета !

Влизам, за да придвижа темичката напред и да ви се похваля, че от вчера започнах опит за здравословно хранене и ежедневие. Ще наблягам на плодовете, зеленчуците и спорта. Отказвам захарта, мазното, пърженото и тежките въглехидрати за неопределено време. Искам да вляза във форма, че напоследък на нищо не приличам.

Целувам ви!  Hug

# 710
Добро утро, момичета, още малко и ще има нова тема  Party Дано само хубави новини има в нея.  Blush

Олеле, спокойно, де,  Hug аз само си казах моето мнение, не съм искала нито да го налагам, нито да се заяждам, нито нещо подобно негативно, че да пишеш за извинения  Shocked

# 711
Добро утро момичета!Мернах една хубава закуска с кафенце Simple Smile
Атадарче, мерси за куража.  Hug
Снощи нещо ми зацапа....  newsm78 дали е МЦ или това, което ми се иска...рано е за МЦ- очаквам го на 20...Може пък и от притеснение по-рано да ми е дошло...Не съм наясно, защото с предишната бременност съм нямала такива неща.Днес обаче нямам нищо...Айде дано поне едно хубаво нещо се случи след толкова тревоги.
Успешен ден на всички пожелавам!  Hug

# 712
  • Пловдив
Добро утро и от мен   bouquet
Хора, аз съм куку. От бързане да ми дойде датата за прегледа снощи си въобразих, че днес е сряда, а днес си е вторник  doh. Така, че палчетата за утре ми трябват (този път наистина)  Blush

jiorjita, благодаря за закусчицата Страхотна е   chef

petrra, само н се предавай  spoko

Rossella, честито здравословно начало. Дано да си постоянна и да има желания ефект  Crazy

# 713
  • до едно тепе
Добро утроо.
Дони newsm62 хайде за утре ще са fingerscrossed Но има логично обяснение.Миналата седмица обърква всички ни.Свикнахме на хубавото и ни се иска и тази да е такава бърза Peace
Лоли лек полет,а за срещата немаш грижи.Ще се уговорим все някой ден да се съберем Hug
Роселка много хубаво решение си взела.Дано скоро има прекрасен резултат Hug
Жоржитка благодарско за закуската Hug
Друго щях ли да пиша newsm78
 fingerscrossed за нуждаещите се
Ръсс: babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 714
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
този път ще се мушна под прашеца, много е забавно това с прашеца, докато загрея за какво става дума  newsm44

pufpafka и аз горе-долу това си мислех, но исках да чуя мнение, благодаря ти  Hug
най-вероятно ще се насоча към тестовете за ов на първо време, за да разбера за какво става дума.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 10:31 от pettesa

# 715
  • на 4-ия етаж до асансьора
Пъх...ама без да събирам!Че няма смисъл...
jiorjita за утре НЕчакам, ама...
Doni M уж не се предавам, ама на моменти така ми се реве, че ми се вие чак!После савам, отупвам праха от дупето и...до следващият път!Хем не съм първа младост, хем се боря за първа рожба...

# 716
Добро утро!  bouquet
Doni M,стискам палци за утре Simple Smile
lolilita_ ,приятен полет и приятна почивка в България.
Rossella,чудесно си го решила за здравословното хранене.Успех!
Дидолина,дано да е това,което ти се иска.
И аз да мина под прашеца,дано да е останало малко и за мен. Simple Smile
Много усмивки днес!!! Hug

# 717
Здравейте,
Ивапче Hug Hug Hug Hug
Дони М стискам палци Hug Hug
Лолитка приятен полет ,чакаме те в Пловдиввввввв Hug Hug Hug
Съни стискам палци всичко да е наред и наистина не остана до големия ден  Hug Hug Hug Hug Hug

# 718
Добро утро момичета!  Hug
Съни, много се вълнувам за теб да знаеш. Нямам търпение да чуя хубавите новини и да ни разказваш колко леко е минало раждането!  Hug
Мен вече толкова ме мързи да работя, че не знам как ще изкарам още 2 месеца. Хич не би ми било скучно ако съм си вкъщи, толкова неща искам да направя, които все ги отлагам, ама ще карам така докато мога.
Иначе снощи поръчахме количката за бебето от сайта на Моthercare. Малко е раничко още и мислихме по принцип към Ноември да я поръчваме, но пуснаха 25% намаление за Стокето и аз му се нахвърлих като див звяр  Mr. Green И в любимия ми лилав цвят я взехме... та съм много щастлива, че го разрешихме този въпрос, защото бяхме в дилема дълго време коя количка да е.
Рослека, това е важна предпоставка за много положителни промени в организма така  Peace
И за да понапълним темичката с още положителни новини:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 719
  • Велико Търново
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm75 newsm28 newsm75
Дидолинка, каквито и облаци да са надвиснали над теб - скоро да се омитат  Hug И дано зацапването е това, за което си мислиш  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Ети, точно така - все някога ще стане  Peace
Жоржи,   bouquet за закуската
Атадарче, мина ли ЖК, какво стана  Hug
Петеса, фертилните дни би трябвало да са най-плодоносни  Grinning Но и аз бих заложила на тестове за О. Или пък започни да мериш БТ  Peace А най-добре и двете в комбинация  Laughing
Съни, дано раждането да мине като миг - неусетно и прекрасно  Hug
Петра  и аз съм в същото положение като теб - хем съм застаряваща, хем опитите са за първо  ooooh! Но каквото е писано  Praynig
Лоли, приятна почивка в БГ  Heart Eyes
Роселка, похвално  Peace Без изброените неща със сигурност ще се чувстваш по-добре  Hug
Дониtooth Добре, стискаме и за утре тогава  fingerscrossed fingerscrossed
Вагабондче, според мен това е един от много вълнуващите моменти при бременността - пазаруването за малкото човече. Завиждам ти благородно  Hug

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 11:21 от баба Яжка

Общи условия

Активация на акаунт