Задават се на хоризонта две неща - свършващото лято и втората черта :) - тема 71

• 33 536
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
Добра вечер момичета Simple Smile
Минавам само за да помогна за изписването на темата.Около мен е много черно всичко...няма да обяснявам с подробности, за да не помрачавам още повече темата де, само да се оплача, че пак ме хвана циститът  Sad Ходих на лекар и ми изписа едни билкови истории- нали се надявам да не дойде лелка (макар, че е много съмнително с всички притеснения напоследък...) и така...дано мине, че вече не се издържа...
Лека и бебеносна да ви е  Hug

# 691
...ще кажа само, че все пак сме произлезли от човекоподбни маймуни
... все пак от цялото еякулирано количество са необходими 1 или 2 сперматозоида, а не всичките не-знам-си-колко милиона и е съвсем нормално, природата да е измислила механизъм за отстраняване на излишното ..

Това с маймуните е отречено вече като теория и май никога не е било вярно  Simple Smile

А от многото милиони в близост до яйцеклетката не оцеляват много, така че трябва да тръгнат много, та да могат и повечко да стигнат, пък накрая вече стига само един  Simple Smile

Лежането не е задължително, но според мен увеличава шансовете  Simple Smile

# 692
Хайде за лека нощ малко вируси.....
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 693
да се мушна и аз, че скоро не съм  Wink

# 694
ех, много ми е мъчно да видя толкова тъжни новини! Антонели много съжалявам за това, което ти се случва. Поздравявам те за силния дух и съм сигурна, че за награда ще се сдобиеш с някой пухкав бебок!  Мегита  Hug Пожелавам ви от все сърце скоро хубави новини!
На всички бебеправещи стискам силно палци и дано следващата тема да е пълна с хубави новини.
При мен нищо интересно ... имам много работа и бях малко на командировка... та май уцелих точно средата на цикъла. Няма да си правя никакви тестове, нито ще меря температура, даже и опитите не са много редовни, но ако му е писано ще стане, ако не... ще се чака. Поне знам, че правим ремонт на нашето си гнездо и остава една стаичка, в която един ден ще се развихря да направя уютен кът за нашето хубаво и чакано бебче!
Спокойна и бебеносна вечер на всички!

# 695
  • Габрово
pufpafka, аз и двата пъти забременях от един път в месеца  Whistling.  

Doni_M, успех на прегледа.

Дианче, много хубави новини за свекърва ти.

Тони, добре завърнала се  Grinning

Леле колко малко съм запомнила от последните страници ... май ми е време да лягам.

На който ще спи - лека нощ, на останалите - ползотворна.

# 696
  • В къщурката на хълма на феите
Това с маймуните е отречено вече като теория и май никога не е било вярно  Simple Smile

нямах намерение да обяснявам еволюционната теория надълго и на широко и да споменавам различните етапи на човешката еволюция с всички детайли за изгубеното звено между отделните видове и прочие, смятам, че всички тук сме достатъчно интелигентни, за да разберем каква е идеята на изказването ми и ако все пак някой не е разбрал ще подчертая, че тя не е да изнасям лекции по физическа антропология или да се заяждам с някого, защото нямам какво друго да правя, а да успокоя Огненото момиче, защото знам какво е да си изправен пред неизвестността и да няма кой да ти подаде ръка, а затова вярвайте ми няма да се извиня ..

# 697
По въпроса за сперматозоидите да се включа и аз: цервикалната слуз има решаваща роля за придвижването им, а не позата, гравитацията и т.н. Може и на челна стойка да си стоим и никога да не забременяваме. Няма начин как всички сперматозоиди да отидат живи и здрави до яйцеклетката и да направят оплождане. Успяват най-бързите и най-добрите.  Peace

# 698
Добро утро!Аз пак като най-ранобудна да сервирам кафето и закуската...

и малко вируси..... babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
П.С. Зузко точно за теб си мислих,че ми се губиш нещо!    smile3521 smile3521 smile3521 работите ли,а работите ли? luvbed

# 699
  • София
Дубрутруууууу
Hope Stevenson лека работа и успех на ФМ Peace чакаме те с хубави новини Peace Praynig Hug
petrra  Praynig
lolilita_ помня преди доста време пак се обсъждаше този метод в темата, някой го беше пробвал, но за съжаление не помня повече Rolling Eyes дори не мога да се сетя кой беше ooooh!
Блонди  Praynig ову тестове и такива за бременност излизат ужасно евтини от ибей. аз си бях поръчала 5 теста за бременност и то с чувствителност 10 и с доставката ми излязоха 7 лева Crazy само дето пристигнаха малко късно за ранна диагностика Crazy раздадох ги и тайно се надявам поне един да зарадва притежателя си Praynig Peace Hug
Fireche изтичането е нормално! това е притеснявало всяка от нас и често се обсъжда Peace но няма повод за притеснение Peace
баба Яжка принципно фоликуметрията е най - надеждния метод / отварям скоба само за да подчертая че си зависи от специалиста!!! мен преди време една ''докторка'' ми каза как няма да имам О в тоя месец и след силни болки на другия ден бях пак при нея и тя с изненада откри фоликул 24 мм който предишния ден не видя ooooh! #Crazy Whistling/ хубавото на това да си вземеш тестове сега е да свериш показанията на всички методи Peace и дали при налична О дадената марка ти я засича Peace така ще и имаш по - голямо доверие в бъдеще - естествено е най - добре да не ти се налага Praynig Peace Hug
toni_St  Hug Hug Hug
V_K  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
pufpafka  Naughty Crossing Arms ooooh! ех тия ранни тестове. дай Боже да е било рано и сега да хабиш нерви без потребно Praynig Peace Hug
Doni M имаш стиснати палци от мен Peace
Valeria Mazza® поздравления за изпита и стиснати палци за петък Peace
lolilita_ лек полет днес  Peace Hug Party
Дидолина  Hug Hug Hug дано всички проблеми се решат бързо и с възможно най - малко главоболия Peace но месеца не го отписвай Peace не знам помните ли но нашето второ чудо се случи в същия месец в който толкова ви бях надула главите за проблемите с мама и отказа да я приемат в болница и пр. дори не предполагах че е възможно в такъв стрес, но е факт Peace така че  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
jiorjita изпревари ме Blush Hug Mr. Green
аз днес съм на ЖК, да видим какво ще ми кажат  Rolling Eyes
стиснати палци за нуждаещите се, успех на ловуващите а за останалите многоооо Hug Hug Hug
желая ви много усмихнат, вълшебен и позитивен ден днес  bouquet

# 700
# 701
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Добро утро и от мен и хубав ден на всички   love001

jiorjita супер, избирам си обаче само кафето, как ще се учим да закусваме ако стане чудото ...

Момичета дайте малко помощ на невежите  .... опитах се да си сметна о. с една програма, не мога да се ориентирам, какво е това фертилен ден? и защо толкова много черти виждам тука ... ето графиката http://www.n1.tesa99.com/ov.jpg

Извинете ме за невежеството  Flushed

# 702
Доброо утро момичетааа   bouquet  bouquet

За мен никакъв прашец май не остана  Grinning ама дано има поне една кифличка  Whistling

При мен нищо интересно, всичко е наред-засега. Ще се оправям да тичам на работа след малко.

pettesa
Първо един съвет само относно как си следиш цикъла, Аз лично използвам календара на зачатие. Там има доста възможности- за нанасяне на температура, лекарства, симптоми и др. Много е удобен и е на български. Относно многото дни на фертилност- долу графикаа според мен показва покачването и спадането на хормона, а горе в самият календар- 4те дни на фертилност са изчислени на база 28- дни като се взима че средата единият ден е овулацията и другите 3 дни около него са най-плодовити. Но това е чисто схематично изчисление. За това добре е да го следиш и чрез други методи- температурния и акоо не можеш да я хванеш и така- с тестове. Надявам се да съм ти помогнала, сега и другите момичета ще се включат, ако все пак не съм обяснила или греша нещо.

Целувки на всички и многоо многоо хубав ден  Hug

# 703
Валерия браво за изпита, ти си нашата гордост номер 2, че номер 1 е Имам Надежда  Joy hahaha Валерия само позитивно гледаш на нещата, лекарски контрол, никакво падане духом - забранено е !!! И в следващата тема - едно лъвче !!!  Hug  Hug  Hug
Mecani - много хубаво обясняваш.  Hug
Лолита приятна почивка в БГ и хапни една лютеница за мое здраве, моля те Simple Smile Тук О тестовете са скъпи и ето защо нямам намерение да ги купувам. 45 долара за кутийка със 7 теста. Просто лично аз смятам, че са хвърлени пари на вятъра иначе.
HopeРадвам се, че се появи на хоризонта, успех и приятен преглед на 29.
Гризли как си?

Ние се готвим да заминем на почивчица другия месец Simple Smile

Приятен ден, прегръдки на всички и доскоро  Hug

# 704
Добро утро и от мен, дами.
Влизам само, за да ви наръся хубаво, че може да е за последно  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 , да стисна палци на всички ви и да ви пожелая успех !
Визи, Моли, Неземна, Ети, Петьофи, Карри.... хубаво е да ви виждам тук.... липсвате  Hug
Липсват ми и много други момичета (Кучо, Пуфче, Чин, Уинд, Весето, Куестъче... ). Дано всичко е ОК при всички, които не се явяват често и това да е причината за отсъствието им. Много  Hug за всички !

Общи условия

Активация на акаунт