Задават се на хоризонта две неща - свършващото лято и втората черта :) - тема 71

• 33 538
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Fireche, няма да се притесняваш! Peace И ние като правехме опитите си полежавах 5-10 мин., понякога и цялата нощ съм оставала така (това е за момичетата, на които не им пречи подобно усещане - аз съм от тях Embarassed ) и сутринта пак изтичаше ужасно много. Но явно "задържаното" количество е достатъчно, така че ще чакаме да подновиш опитите и да ни зарадваш! Hug

# 676
Яжке, щом ще ги мерят фоликулите, няма смисъл от тествое, налис е виждат, ще знаеш кога е удобен момент.

Fireche, нормално е да изтича, те сперматозоидите са се придвижили накъдето трябва първите десетина минути, другото нека си изтича после  Grinning

Петра, шегувам се, разбира се, обирай наред и скоро да стане  Hug

# 677
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Блонди, стискам палци леля зелка да не идва и да се похвалиш с  EFP  Hug

# 678
  • Варна
Етигра, това е новината, която исках да чуя от теб! newsm44 newsm44 newsm44 Толкова много се радвам за теб миличка и ти пожелавам една прекрасна и безпроблемнна бременост! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Теди Боева, ЧРД, миличка (на патерица)! Много здраве, щастие и любов ти желая!  bouquet  bouquet  bouquet

Неземна, радвам се да те видя. Hug Как си ти, мила? Hug

Атадар, честита 100%-ова мома! Hug

Съни, Инка, леко раждане момичета! Hug Hug

Антонели, Меги, много съжалявам! Hug Hug

Имам надежда, честити взети изпити! Hug

Петьофи, честит ти малък рожденник! Да ти е живо и здраво детенцето!  bouquet

Кафенце, радвам се, че и тричките сте добре и дано все така да е до финала. Hug

ВК, стискам палчета за лапороскопията. Praynig Praynig Praynig

# 679
  • Варна
Милички, незаменими сте всички  bouquet
Аз днес очаквах да ми кажат датата за лапарото, но се оказа, че в четвъртък пак трябва да ходя до Плевен, и тогава ще ми насрочат дата.
Прегръщам ви силно и стискам палци на ловуващите  Hug
Обирайте прашец, сега ви се е паднало, че после като започна и аз да събирам ще съм безмилостна  Simple Smile

# 680
Благодаря ви, че ме успокоихте момичета, вече тъкмо си викам, това е то, не остава нито един войник и за това не се получава Whistling
Сега ще правим изследвания и се надявам много скоро да сме на линия Praynig Praynig Praynig

# 681
Здравейте момичета  Rolling Eyes

мадам тиква къде ми пусна мухата за тези престо, че взех че си купих и си направих и той беше отрицателен и сега ми е едно кривичко  ooooh! да ме пита човек и аз да ми мирно седяло не би чудо видяло......ама и аз съм една нетърпелива  Rolling Eyes  Макар, че този месец шанса ни е минимален, с тези 2 опита за цял месец  Laughing направо си е тото

# 682
pufpafka човек когато най-малко очаква тогава и чудото се случва.С първият си син забременях от един път в месеца,и направо не вярвах че е възможно защото го чакахме година и половина.И само в този месец бяхме решили да починем.А с вторият ми син показа бледа черта почити в седма седмица.Така че невъзможни неща няма  Peace пожелавам късмет на всички!

# 683
  • Пловдив
Hope Stevenson, имаш палчета от мен за ФМ и да донесеш добри новини на 29-ти  Hug Не се преуморявай много  Wink

Ще помоля и аз за палчета за утре  Blush Praynig

# 684
Дони от сега съм ги стиснала, чакаме те с нетърпение да ни зарадваш Praynig Mr. Green
Hope Stevenson Hug

# 685
Е да ама трудно с това да не очаквам.  Laughing Сядя викам си нищооо не очаааквам, нищооо не очаквам, ще се праввя на изненадана, а на заден фон мисълта и надеждата си вървят подсъзнателно и съответно разочарованието  Laughing Laughing, та така....

# 686
  • Варна
Е да ама трудно с това да не очаквам.  Laughing Сядя викам си нищооо не очаааквам, нищооо не очаквам, ще се праввя на изненадана, а на заден фон мисълта и надеждата си вървят подсъзнателно и съответно разочарованието  Laughing Laughing, та така....

Колко познато...
Все едно себе си слушам!

Как сте,Прекрасници?
Аз вече навлизам в дебрите на животозастраховането и се чуствам малко по-спокойна,макар че на практика съм си още "ученичка"...Не ми остава,обаче,време за форума,което е жалко...
Прегръщам ви много и ви мисля! Hug

# 687
ВК имаш едни палци от мен и дано всичко да е наред! Praynig

Рали, Добре дошла! Hug

Антонели, много съжалявам, пожелавам ти всичко да се оправи в най-скоро време. Praynig Hug

Мегита, съжалявам. Знам, че може би чуждите думи звучат малко кухо и далечно, но наистина съжалявам! Hug Скорошно възстановяване желая и подновено бебеправене!

Честито на рождениците!( на патерици)  bouquet

Петеса, добре дошла и скоро към отчетните! Peace

Сарнияяяя, губиш ми се някъде по трасето=) Hug Hug Hug

Да ви се похваля днес си взех изпита и с 6! Малко се поуспокоих, а края на седмицата някъде съм на изследвания. Дано да няма нищо сериозно и да е бързо лечимо, за да подновим опитите с пълна сила! Praynig Praynig Praynig

# 688
  • В къщурката на хълма на феите
Огнено момиче, скъпа помисли малко логично (сега ще ти извадя нааааааааай-изтъркания довод на света) - нашите баби, прабаби, прапрабаби и прочие едва ли са лежали всеки път след секс, пък и мога да си заложа главата, ръката или някой друг анатомичен орган, че поне 40% от човечеството са заченати в пози различни от мисионерска, ооосвеееен това анатомично, репродуктивната ни система е така устроена, че да няма нужда от лежане (за тези, които не са убедени, ще кажа само, че все пак сме произлезли от човекоподбни маймуни, а всички сме гледали научнопопулярни филми и знаем те как практикуват секс) .. не мога да отрека, че повечето тук сме с някакъв репродуктивен проблем, който автоматично ни изключва от редиците на "стандартните" жени, но искам да подчертая, че изтичането на сперма не би следвало да притеснява никого, все пак от цялото еякулирано количество са необходими 1 или 2 сперматозоида, а не всичките не-знам-си-колко милиона и е съвсем нормално, природата да е измислила механизъм за отстраняване на излишното ..

# 689
Поспаланче утре към 9 вечерта ми е полета  Hug Още сте навити за срещата, нали?

Иначе това да ви обясня не са тестове, а е мини микроскопче - реално не ти трябват допълнителни консумативи.Просто по време на ову слюнката има друга структура, това се дължи на нивата на LH, които явно могат да се засичат и чрез нея.

Блонди, тия там са кожодерци направо...40Е за 5 теста...и представям си да не ми отчетат  Joy

Аз трябва да достегна и другият куфар и да поизрина малко в кухнята, че да не си завъдим някоя хлебарка докато ни няма  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт