Когато нямаме приятели...

• 38 447
  • 254
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 Имаме няколко приятели- къде семейства, къде необвързани хора. Малко са като цяло.Но с тях не ходим на почивки, нито са вкъщи често, нито излизаме често. Примерно моята най- близка приятелка я виждам веднъж на два- три месеца. Просто при нас приятелството не е обвързано с чести срещи по една или друга причина. Даже мога да кажа, че по-често се срещаме с познати разни, отколкото с приятели. Като цяло обичаме да излизаме сами. По заведения ходим много рядко, под излизания имам предвид съботно-неделни разходки из природата или в някой парк. Не ми липсват хора, даже понякога ми идват в повече. Embarassed

# 91
Когато нямаме приятели, рано или късно го закъсваме сериозно. Това ми е мнението.  Peace Не визирам само семейните приятели, а по принцип. Човек не може без приятели. Те са до нас, когато имаме тежки моменти, семейни кризи, каквито и да е проблеми. Не знам какво е да нямаш приятели и дори не искам да си го представям.

# 92
  • тук-там
Може би това за почивката го казах малко объркано... Не говорех за "основната" почивка.
Лятото почиваме  два пъти с децата - Гърция, Турция и т.н  -  там изобщо не бих си и помислила да отида с компания.
Но през цялата година почиваме доста активно и за по-малко - цяло лято уикендите сме на морето, зимата на басейн или ски - тук вече без деца - къде те не искат, къде ние ги не щем... Mr. Green

И за 10 зимни или летни уикенда, понякога ми се иска 2 от тях да са....с наличието на други индивиди.

Най-малкото за да мога да поръчам цяла бутилка вино или плато за четирима - това на майтап. Peace

# 93

И за 10 зимни или летни уикенда, понякога ми се иска 2 от тях да са....с наличието на други индивиди.

Eeee това е съвсем друго.  Peace

Не знам обаче как би се съгласил някой да отиде с вас за един уикенд някъде като изобщо не поддържате никаква връзка през другото време.Може би ако са от друг град, не от вашия и поддържате дистанционно някакви отношения през другото време.

# 94
  • София
Търсете организирани екскурзии. Преди време бях хвърлила око на една из Родопите, но не съвпадаше  периода ми на отпуска.

# 95
ние много се разбираме с братята на мъжа ми и жените им.
Нямате ли роднини на ваша възраст?

# 96
  • Варна
Не знам обаче как би се съгласил някой да отиде с вас за един уикенд някъде като изобщо не поддържате никаква връзка през другото време.Може би ако са от друг град, не от вашия и поддържате дистанционно някакви отношения през другото време.

Peace

Организирай си срещи със съфорумки, ако някоя от тях е по местата където ходите Mr. Green

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 07:50 от Africa

# 97
  • тук-там
Търсете организирани екскурзии. Преди време бях хвърлила око на една из Родопите, но не съвпадаше  периода ми на отпуска.

Това е вариант - първата ни такава предстои - Истанбул! Мъжът ми се натискаше да ходим с колата - аз обаче настоях да сме с екскурзия - ще видим...

ние много се разбираме с братята на мъжа ми и жените им.
Нямате ли роднини на ваша възраст?

С неговият брат е сложно - паничките не са равни и....оттам вее студ... Mr. Green
Моят брат е далеч и непрекъснато пътува...

# 98
Wild_rabbit, ееее, ама вие май имате твърде високи очаквания и изисквания към хората.
Но честно, ако ходя навсякъде и постоянно само с мъжа ми, в някакъв момент ще ми втръсне.
Съвсем друго е да седнеш на маса с компания, да се забавлявате заедно, разказвате истории.
Вместо да кибичиш сам на една маса.

# 99
  • Варна

Това е вариант - първата ни такава предстои - Истанбул! Мъжът ми се натискаше да ходим с колата - аз обаче настоях да сме с екскурзия - ще видим...

Сбъркала си. Лично мнение, но нищо непоправимо - щом ви писне, ще се отделите. Това е нещо, което пък аз не мога да си представя - пътуване в чужбина с компания (но аз на почивка тип "курорт" не ходя, знам точно какво искам да видя, къде да отида). Освен, ако не става дума за вила в Тоскана, например - там да си базуваме, а всеки да си ходи, където си иска.

# 100
  • тук-там
Сбъркала си. Лично мнение, но нищо непоправимо - щом ви писне, ще се отделите.

Ще ги ползваме само като хотел и транспорт - програмата там ще си е наша...
Все пак е някакъв опит  Mr. Green - 10 часа с други хора в автобус - може пък да ни хареса - не сме го правили  newsm78, нищо чудно на връщане да вземем Пегасус!  Joy

# 101
  • София
Имах педвид екскурзии сред природата, за ден-два най-много. Но приятно изкарване в Истанбул.  Hug

# 102
Ние общи приятели имаме малко.По градинките с детето все има с кой да се заговори човек/независимо дали малката е излязла с него или с мен/неговите приятелиса с деца и си се виждат редовно-като не говорят само за децата.Моите друг вятър ги вее и за това съм ограничила контактите.
За почивка-лятото ходим само на едно място и там имаме много приятели.Та не скучаем,де Peace Иначе сме били на почивка и с негови и с мои и накуп.За канене в къщи-не обичам да ми идват гости.Натоварвам се.Чистене,готвене,подреждане,шетане цяла вечер.После в обратния ред след като си тръгнат.А и ни е малко жилището,та няма много поле за изява.В заведение се чувствам най-добре

# 103
  • София
Аз съм от тези, които са свикнали винаги да се мотаят сред много хора. Както се казва, у нас винаги е било като хан.
Но на почивка отивам или само с с гадже, или само с приятели. Не бих отишла и с партньор, и с приятели и да се чудя с чии капризи по-напред да се съобразявам.

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 17:19 от miss piggy

# 104
Ние сме от отбора на саможивите и самодостатъчните, с 18 г. брак и две деца. Имам 1 /една/ приятелка, с която се познавам повече от 20 години и приятелството ни е доказано,  оцеляло по време на бури, промени, проблеми и т.н. Всичко останало са просто познати. За протокола: с  мъжа ми освен брак, имаме общи хобита и обща работа. На моменти ме притеснява само мисълта, че може да остана без него /не дай, Боже!/

Общи условия

Активация на акаунт