Когато нямаме приятели...

• 38 444
  • 254
  •   1
Отговори
# 150
  • тук-там
Много изисквания и условия поставяте. Трудно е да ви се угоди. Simple Smile  А може и околните "трудно да ви изтрайват", да сте им скучни или пък да ги дразните, с таза ваша (евентуално демонстративна) самодостатъчност.
Ти търсиш такива приятели, а той? На него липсват ли му?

Не, не сме скучни, просто не се вписваме в  "ежедневните" разговори! Много често ни използват и за " разговори по работа" - и двамата - и тогава ...съвсем! ooooh!
Да, усещам, че повечето се дразнят!  Peace
Да, липсват му - но, по-малко отколкото на мен!

# 151
Моите кръстиници така бяха дистанцирани и самодостатъчни. Но си бяха подбрали подходяща среда и смятам, че имаха забележителен живот.

# 152
  • Варна
Защо да имат кой знае какви изисквания? Трябват им приятели, които да провокират интереса им. Че кой се събира с хора, които не му дават приятни усещания? Това е. Проблемът е, че на знам как се намират такива хора, ние просто си ги имаме, повечето от неговите и моите ученически/студентски години, хора покрай тях, пък те взеха, че се харесаха. Късмет.

# 153
  • Варна
Да, но само два пъти годишно. Wink Когато те имат нужда от тях. Приятелството е двупосочен процес.
А двуразовите срещи не предполагат особена близост. Тогава и задушевните разговори трудно се случват.

# 154
  • Варна
Когато ти е интересно, когато разговорът те увлича, когато се смееш заедно с някого, когато и да мълчиш с него ти е гот; можеш да правиш каквото искаш и странностите ти са приети спонтанно, два пъти годишно изобщо не ти стигат. Когато ти е отегчително, са ти много.

Северина, и ти си права - с повечето ни приятели сме израстнали заедно, буквално.

# 155
Глупости. Да ти е гот с мъжа ти и да искаш компания от приятели са две въобще не-изключващи се неща. Много плоско е да се отчита, че щом искаш компания - значи нещо ти куцало с мъжа. На дърти години обаче може и аз така да си мисля, знам ли.

# 156
Глупости. Да ти е гот с мъжа ти и да искаш компания от приятели са две въобще не-изключващи се неща. Много плоско е да се отчита, че щом искаш компания - значи нещо ти куцало с мъжа. На дърти години обаче може и аз така да си мисля, знам ли.
Че кой го казва това?

# 157
Когато ти е интересно, когато разговорът те увлича, когато се смееш заедно с някого, когато и да мълчиш с него ти е гот; можеш да правиш каквото искаш и странностите ти са приети спонтанно, два пъти годишно изобщо не ти стигат. Когато ти е отегчително, са ти много.Северина, и ти си права - с повечето ни приятели сме израстнали заедно, буквално.

Това как го тълкуваш ти? Първо.

Второ - много пъти в темата се зачекна именно тая идея - мъжът ми ми е достатъчен, щото много се обичаме, имаме за какво да си говорим и затова други не ни трябват. Да де, ама не. Приятелите и компаниите са нещо съвсем друго, което въобще не изключва хармонията с мъжа до теб. 

# 158
  • Варна
Когато ти е интересно, когато разговорът те увлича, когато се смееш заедно с някого, когато и да мълчиш с него ти е гот; можеш да правиш каквото искаш и странностите ти са приети спонтанно, два пъти годишно изобщо не ти стигат. Когато ти е отегчително, са ти много.

Северина, и ти си права - с повечето ни приятели сме израстнали заедно, буквално.

Това имам предвид и аз. С проверени и доказани във времето приятели се получава, но с нови е почти невъзможно. Аз има две такива приятелки, с които понякога и един път в годината не се случва да се видим, но съберем ли се, все едно предния ден сме си пили сутрешното кафе заедно.
Това, което иска авторката ми се струва неизпълнимо, но въпреки това и пожелавам успех в търсенето!

# 159
Другата крайност на самодостатъчността е, семейство, което постоянно е сред приятелски компании- аууу, душите на всяка сбирка. Хм, да, но останат ли сами, не просто не са си достатъчни, но даже не си говорят.

# 160
Когато ти е интересно, когато разговорът те увлича, когато се смееш заедно с някого, когато и да мълчиш с него ти е гот; можеш да правиш каквото искаш и странностите ти са приети спонтанно, два пъти годишно изобщо не ти стигат. Когато ти е отегчително, са ти много.Северина, и ти си права - с повечето ни приятели сме израстнали заедно, буквално.

Това как го тълкуваш ти? Първо.

Второ - много пъти в темата се зачекна именно тая идея - мъжът ми ми е достатъчен, щото много се обичаме, имаме за какво да си говорим и затова други не ни трябват. Да де, ама не. Приятелите и компаниите са нещо съвсем друго, което въобще не изключва хармонията с мъжа до теб. 
Ами няма нищо общо според мен с начина по който ти го тълкуваш .
Когато с един човек ти е приятно то той няма да ти е досаден ако и да се виждате през ден ,а ако не ти е и два пъти в годината ще ти е много.За приятел иде реч.
Колкото до другото е въпрос на характер според мен ,не на връзка.

# 161
Възможно е и това да се има предвид, аз затова попитах ти как го тълкуваш.  Peace
Но все пак - върни последнит естраници и предполагам веднага ще усетиш този дух - за който споменавам... Wink

# 162
Витае леко в някой постове .

# 163
Ние пък не можем без близките си приятели- става дума за 2-3 семейства, с които сме буквално неразделни, от години, заедно ходим на море, на почивки, ходим си на гости, на по бира без повод. Честно казано, ако някой от тях замине някъде ще ми липсва ужасно. Жените бяхме колежки, мъжете се оказаха всичките ловджии, въобще- пълна хармония  Mr. Green. Децата ни са еднаква възраст, честно, не знам как се получи, но много се радвам. Преживели сме заедно най- хубавите и най- тъжните си моменти, можем да разчитаме един на друг по всяко време и за всяко нещо. Честно, не знам как има хора, които бягат от това. Никога не ми е досадно да бъда с тях, ако съм уморена, просто отказвам излизането, ама май не ми се е случвало  Mr. Green, и да, често говорим за деца и работа, но какво от това, нали ни е ежедневие в крайна сметка. Не си падам по философски празни приказки или мечти  Peace, така че, тази компания ме устройва идеално  Peace. Дано и те така да го усещат  Heart Eyes

# 164
  • Варна
Възможно е и това да се има предвид

Това се има предвид, да.

Общи условия

Активация на акаунт