Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 55 849
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • гр.София
Някои има ли впечатления от този салон:
http://hitro.bg/single/45336
За ръцете с любов! Spa маникюр - лак O.P.I., декорация на 2 пръста + 30 Минутен Релаксиращ Масаж от Салон за красота Flimmi само за 12 лв.
Моля Ви дайте отзиви,искам да купя ваучера за подарък и да не се изложа. 

# 421
  • София
Да кажа че успяхме да се вместим и със закупения преди месеци ваучер за 3Д кино в CINEPLEX+пуканки. То бяха изтекли веднъж, полсе от Колектива продължиха срока до 14-ти септември. Пуканките бяха или средна или голяма кутия, не разбрах, защото не видях разликата, т.е. бързахме да влезнем и не се загледах. Киното честно не бях ходила там на 3Д, ама... не е като в Imax-a))) но за 5 лв. си струва отвсякъде))) Но ми направи впечатлене, на касата имаха разпечатка на ваучерите и докато търсеха нашите да ги отметнат, че доста от хората не са си използвали ваучерите...  а момичето прелистваше доста листа)))[/color]

Пуканките са малка кутия, но и така цената е ОК.  Peace

# 422

Pirin Golf е приказно, но не съм била с ваучер Peace

newsm10 Така е, но е мнооого скъпо и беше много празно, все още се прави - половината заведения и магазини, хотели и ресторанти са празни, само с табели, още се "строят". Поне така беше преди 1 месец, за сега не знам. Това градче е още пО в нищото, чак след White Fir Valley.

Иначе ние сме от доволните на White Fir Valley.  Peace Да, водата в басейните наистина беше студена /преди месец/, но чак мръсна - не беше.  Rolling Eyes Всъщност вътрешният басейн беше с приятно топла вода, влизахме вътре да плуваме и излизахме навън по шезлонгите. Лошото беше, че разполагаха с мноооого малко чадъри отвън.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 17:43 от MayaAdi

# 423
Някои има ли впечатления от този салон:
http://hitro.bg/single/45336
За ръцете с любов! Spa маникюр - лак O.P.I., декорация на 2 пръста + 30 Минутен Релаксиращ Масаж от Салон за красота Flimmi само за 12 лв.
Моля Ви дайте отзиви,искам да купя ваучера за подарък и да не се изложа.  

Flimmi за подарък - не бих купила.  Naughty
За себе си - фризьорката е добра.  Peace
Салончето е невзрачно /като извехтяло/ и в подземие.  ooooh!

# 424
  • София
AzureEyes, zvanche, чантата много ми харесва, пък и предлагащият ми изглежда читав - рекламна агенция е, която брандира сувенири. Много е вероятно да са се снабдили няяякога с тези чанти, пък да не са успели да ги реализират, та да разпродават  Thinking

Струва си парите чантата, според мен.
Но, защо не звъннете - в Далавера ли, в агенцията ли и да питате просто: реплика ли е или оригинал? Както и за инчове, дали има смазващо покритие, от коя година е моделът и т.н.  Нещо ми намирисва, че трябва да е читава сделка   Flutter Макар че вече като видя нещо от Далавера, и настръхвам... много черни точки съм им натрупала нещо  Confused

# 425
Здравейт,момичета! Има нов сайт с много различни функции, той събира всички оферти на едно място. В момента се разработват и нови приложения:
http://selektoroferti.com/

bouquet

# 426
http://www.dalavera.bg/563/po-gladki-s-9-80-lv-za-kola-maska-na- … 28-lv-65-otstapka

Някой ползвал ли е услугите на този салон? ThinkingМоля за отзиви! Praynig

# 427
  • София
Да се отчета - Дон Домат на Дондуков вече работи. В задния двор има маси, но липсва зеленина и стои някак голо. Вътре беше приятно, макар и да е в малко по-различен (изчистен) стил от другите пицарии. Пиците както винаги бяха вкусни! Офертата я има отново, като този път е включена и пицарията на 6-ти септември (още я ремонтират).

Контактните лещи на Берлинер оптик. Станало е объркване и вместо 2 бр. малък диоптър за дъщеря ми и 2 бр. по-голям за мен, бяха приготвили по 1 от двата вида. Ще трябва да отида втори път. Срокът на годност на едната е до април, а на другата до май. Разтворът е до 2015 година.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 20:30 от Тaня67

# 428
Аз искам да споделя страхотните си впечатления от ресторант Тибеталия. Прекрасен ресторант, отлично обслужване и всичко беше мноoooго вкусно. Направиха ни без проблем резервация даже преди валидността на ваучерите, за което едно голямо БЛАГОДАРЯ! Определено бих посетила и на нормалните цени, които не са никак скъпи (въпреки, че се запасих стабилно с ваучери). оценка 10/10

daisy_s, аз живо се интересувам от този ресторант. Би ли споделила повече: колко е голям, има ли градина или места навън, какъв тип е обстановката, какво би препоръчала за хапване (или не)? И какви са порциите като големина? Искам да заведа едни приятели на източна кухня, но те са по-разбирачи от мен и не ми се ще да се изложа... не знам и колко ваучера да взема... така, на пръв поглед по 1 на човек ми се струват много, а 1 за двама - малко...

Sandalka, аз не съм голям разбирач на видовете кухни, но всичко беше много вкусно. Бяхме четири човека и на всички много ни хареса яденето. Аз опитах Чопсю с месо, приятеля ми си взе пържолата от як, а другата двойка си поръчаха салати и някакви пасти, но не мога да ти кажа точно какви. Тортата (бяла тара) е божествена! Порциите са големи, всички се наядохме стабилно. Нас 3 ваучера ни оправиха перфектно.
Заведението е нормално като големина, лятната градина представлява нещо като тераса (първата снимка с лилавите пердета, която е качена в сайта). Качва се по едни стълби за нея, ние бяхме там. Долу имаше и зала за пушачи.
Не знам друго какво да ти кажа, просто трябва да се види на място. Много приятен ресторант, определено бих посещавала и без ваучери.

# 429
 Mr. GreenУУ брашо на Дон Домат за пиците! Шеднага грабвам няколко ваучера! И са ми под носа.. сбогом фина талия ахахах

Така ли ви изписа и на вас за пиците??????
Веднага щом получим информация за плащането, Вашият ваучер ще бъде автоматично издаден.

Ще го намерите в страницата "Моите ваучери".

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 21:00 от ina.gg

# 430
  • в 1001-та нощ
Ще ми бъде интересно някой да сподели впечатления за Пирин Голф Резидънс, ако сте ходили, мярках някъде ваучери и за там. Стискам палци за хубави коментари  fingerscrossed fingerscrossed

аз съм чувала само хубави и ми е бил препоръчван

сподели офертата, моля  Peace

# 431
Напоследък не съм си купувала никакви ваучери, като че ли се удавих в морето от оферти и не мога да си харесам нищо.

Причината да пиша обаче е безкрайната наглост на Групово по отношение на спама с оферти на деня. Още при регистрацията отбелязах, че не желая никакви оферти по мейл, след това три пъти се отписвах чрез линка, който дават в самите мейли, но ефект никакъв. Възползвах се от съвета на съфорумка за реакция при такива злоупотреби, интересно дали сега ще спрат.

Ако и вас заливат по същия начин, не се колебайте да реагирате. Един от начините можете да намерите в този пост.

# 432
момичета, стана ми интересна тази оферта за маникюр и педикюр: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=487&refid=23574&webid=67
по принцип цената е ок, пък и да ти дойдат в къщи...някой да има отзиви? Макар че като гледам не ми изглежда като салон. Утре ще звънна да питам за подробности.

# 433
  • гр.София
MayaAdi, Благодаря ти  bouquet. Добре,че попитах.

# 434
  • София
Ще ми бъде интересно някой да сподели впечатления за Пирин Голф Резидънс, ако сте ходили, мярках някъде ваучери и за там. Стискам палци за хубави коментари  fingerscrossed fingerscrossed

аз съм чувала само хубави и ми е бил препоръчван

сподели офертата, моля  Peace

О, не, аз имах съвсем друго предвид. Защото зная, че претенцията за там е голяма, има и серозни инвестиции, и защото виждах лятото  да пускат оферти, та затова бих се радвала просто да чуя мнения на хора, които са го посетили с ваучери. И, разбира се, бих се радвала тези отзиви да са добри. Поне за този хотел...
Инак, сега като се разрових, имало е в Колектива, в Групово и във Вип Оферта.

И също, ето какъв безплатен ваучер изрових, активен е и в съвсем хубав комплекс срещу Пирин Голф: http://grupo.bg/bg_BG/%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/4%D0%B4%D0% … %D0%BE%D1%82/500#!offerPhoto[gallery]/1/

Който желае, да се възползва  Peace

daisy_s, благодаря! Ще взема и ще рискувам май...

Общи условия

Активация на акаунт