Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 55 879
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • София
Много са странни тези рози - 30-35см- явно са като тези от храстчетата. А пък ги раздават някъде на 8 етаж в блок  newsm78

# 407
Ха! Пък за 30 стотинки хич не го мисля... Иначе тези 30-35 см. са точно средните рози - нито са онези с дълго стебло (най-познатите), нито розичките, които са за кошници Hug Има обаче ограничение до 3 ваучера  Tired

http://www.dalavera.bg/573/shtom-v-hollywood-polzvat-balenciaga- … laptop-balenciaga - Мненийце? Че мисля да се обзаведа с нова чанта  Peace

# 408
  • София
Отзиви за Индонезийски масаж на гръб от Спа Център Senses Massage & Recreation - 8/10 - масажът беше чудесен, без забележки, масажистката беше мила, въпреки че говореше малко като робот.  Grinning Но това, което не ми хареса /и поради тази причина няма да посетя повече този център/ е, че масажната кушетка беше застлана с чаршафи, които не бяха за еднократна употреба и не бяха сменени. Понеже бях с грим, а на отвора за лицето не беше сложена кърпа или хартиена салфетка, споделих с масажистката притеснението си, че ще изцапам чаршафа, а тя ми отговори: "Нищо, той и без това е за смяна".  Shocked

Това изключително много ме учудва. Аз съм му редовен посетител на този център, защото масажите са прекрасни. Никога не ми се е случвало такова нещо. Не само че винаги при мен е имало еднократно покривалце на масажната маса, а и винаги са ми предлагали еднократни бикини и чехли. Наистина много странно ми звучи така да са постъпили с теб. Жалко!

Аз също бях на този конкретен масаж, за който говориш. По принцип там има две масажистки. Едната е по-млада и на мен тя ми прави този масаж. Направи ми впечатление, че вероятно момичето все още е в началото на практиката си, защото движенията и бяха малко накъсани на моменти и незавършени. Но това не значи, че съм недоволна. А освен това всеки от някъде е започнал и трябва да получи своя шанс. Цената на масажа беше доста ниска, вероятно заради това.

При всички положения след всички ваучери за масажи, които съм използвала, този център е единият ми любим, в който ще продължа да ходя. Другият любим, който наистина е идеалът ми за масажен център е http://www.relaxsenses-bg.com/ . Като "масажни движения" двата центъра са на едно ниво. Но като обстановка, масла, които използват, музика, която пускат, вторият за мен е по-добър. Въпрос на атмосфера. Вторият салон има нещо мистично и много уютно, докато първият е по-модерен.

може би е различно отношение към клиенти с ваучер  newsm78 и аз имам час за там днес -  newsm78 да видим newsm78
Момичета, и аз имам ваучер за същия масаж - днес цял ден се мъча да се свържа по телефона, за да си резервирам час, звъняла съм поне 15 пъти и все никой не вдига. Ваучерът ми е до 15 ти и то май съвсе не остана време. Вие имахте ли някакво проблеми със свързването?

# 409
  • София
Леле, колко е вкусна непалската храна! Псолютно 10/10 за ресторант "Гуркха", да знаете. И не само вкусно, а и интересно. Собственикът те посреща като да си му лично на гости, разказва ти интересни неща за Непал, за история, традиции, храни и подправки, абе след един такъв обяд се чувствам, като че се връщам от екскурзия. Приятна обстановка и декор, лека и ненатрапчива източна музика, порциите, включени в офертата огромни, с разнообразни неща в тях, все типични вкусове от тяхната кухня. 
Ето ви линк към офертата, въпреки че е изтекла, следете я и ако повторят няма да сгрешите  ако се възползвате:
http://hitro.bg/go/35081
 eat
И ние бяхме там за обяд в неделя и мнението ми на 100 % се припокрива с вашето!

# 410
  • в 1001-та нощ
Отзиви за Индонезийски масаж на гръб от Спа Център Senses Massage & Recreation - 8/10 - масажът беше чудесен, без забележки, масажистката беше мила, въпреки че говореше малко като робот.  Grinning Но това, което не ми хареса /и поради тази причина няма да посетя повече този център/ е, че масажната кушетка беше застлана с чаршафи, които не бяха за еднократна употреба и не бяха сменени. Понеже бях с грим, а на отвора за лицето не беше сложена кърпа или хартиена салфетка, споделих с масажистката притеснението си, че ще изцапам чаршафа, а тя ми отговори: "Нищо, той и без това е за смяна".  Shocked

Това изключително много ме учудва. Аз съм му редовен посетител на този център, защото масажите са прекрасни. Никога не ми се е случвало такова нещо. Не само че винаги при мен е имало еднократно покривалце на масажната маса, а и винаги са ми предлагали еднократни бикини и чехли. Наистина много странно ми звучи така да са постъпили с теб. Жалко!

Аз също бях на този конкретен масаж, за който говориш. По принцип там има две масажистки. Едната е по-млада и на мен тя ми прави този масаж. Направи ми впечатление, че вероятно момичето все още е в началото на практиката си, защото движенията и бяха малко накъсани на моменти и незавършени. Но това не значи, че съм недоволна. А освен това всеки от някъде е започнал и трябва да получи своя шанс. Цената на масажа беше доста ниска, вероятно заради това.

При всички положения след всички ваучери за масажи, които съм използвала, този център е единият ми любим, в който ще продължа да ходя. Другият любим, който наистина е идеалът ми за масажен център е http://www.relaxsenses-bg.com/ . Като "масажни движения" двата центъра са на едно ниво. Но като обстановка, масла, които използват, музика, която пускат, вторият за мен е по-добър. Въпрос на атмосфера. Вторият салон има нещо мистично и много уютно, докато първият е по-модерен.

може би е различно отношение към клиенти с ваучер  newsm78 и аз имам час за там днес -  newsm78 да видим newsm78
Момичета, и аз имам ваучер за същия масаж - днес цял ден се мъча да се свържа по телефона, за да си резервирам час, звъняла съм поне 15 пъти и все никой не вдига. Ваучерът ми е до 15 ти и то май съвсе не остана време. Вие имахте ли някакво проблеми със свързването?
със свързването не  newsm78 но часове нямаше за 2 седмици напред  newsm78

# 411
  • София
олеее, верно ли? какво се прави в подобен случай - в крайна сметка ваучерът ми важи до 15ти септ. и пише само, че се изисква предварителна резервация... съвсем ме хвана страх да не ми откажат?  Shocked

# 412
  • София
Аз искам да споделя страхотните си впечатления от ресторант Тибеталия. Прекрасен ресторант, отлично обслужване и всичко беше мноoooго вкусно. Направиха ни без проблем резервация даже преди валидността на ваучерите, за което едно голямо БЛАГОДАРЯ! Определено бих посетила и на нормалните цени, които не са никак скъпи (въпреки, че се запасих стабилно с ваучери). оценка 10/10

daisy_s, аз живо се интересувам от този ресторант. Би ли споделила повече: колко е голям, има ли градина или места навън, какъв тип е обстановката, какво би препоръчала за хапване (или не)? И какви са порциите като големина? Искам да заведа едни приятели на източна кухня, но те са по-разбирачи от мен и не ми се ще да се изложа... не знам и колко ваучера да взема... така, на пръв поглед по 1 на човек ми се струват много, а 1 за двама - малко...

Да докладвам за хотел „White Fir Valley” , тъй като и други се интересуваха от отзиви за него.
Не съм доволна изобщо.
Лелее, ужас Sad И ние имаме резервации за там. Стига бе...Не очаквам кой знае какво, но чак пък мръсотия, студена вода и половината термо зона да не работи Rolling Eyes Много лошо, много...А уж четох за този хотел отзивите в букинг или в трип-а, на помня, но бяха хубави Rolling Eyes
По телефона ми казаха, че водата е 28 градуса, това си е идеално за плуване, но явно не е толкова Rolling Eyes На храната какво й имаше? Лошо сготвена, стара или какво? Леле, ако не става за ядене, какво ще ги правя тия две деца насред полето ooooh!
Еххх..ама защо така се получава? Из предните страници имаше положителни отвизи. С такова нетърпение чаках да ида сега там, а сега.... Rolling Eyes И ако наистина не отговаря на условията, записани във валчера, къде и как може да си търсим правата, ако изобщо имаме такива.... newsm78 Rolling Eyes

darii_iv, няма как човек да си "търси правата" преди те да са нарушени... за съжаление. Ще трябва да отидете и ако нещо не отговаря на пакета, след това да се жалвате. Лошото е, че аз доколкото прочетох, човек няма за какво нарушение да се хване, според това, което е описала rosi_don : просто неприятно и немърливо отношение: неангажиран персонал, студен и мръсен басейн, "кофти" храна. На мен не ми се вярва все пак храната да е била развалена. По-скоро да не е била вкусна или полуфабрикати, соички и пр. (това пък мен най-много ме вбесява в ресторантите, особено, когато си сложат претенциите  #Cussing out)

Но реално - нищо. Купил си нощувки, получил си ги, заедно с обядите и вечерите, за които си платил, хотелът има басейн, детски кът и фитнес, както е описано, и не си възпрепятстван да ги ползваш... Осен да се извикат едни санитарни органи за мръсния басейн, друго не виждам. А и от "мръсен" до "мръсен" има разлика и това няма да ги ущипе значително.

Аз именно затова се ядосвам - че вървим в туризма си по една наклонена плоскост, на границата на лъжата и истината. Все още се надявам случката да е само инцидентна при  rosi_don, защото White Fir Valley е хубав хотел, по дяволите! И съм сигурна, че обслужването ще бъде на съвсем друго ниво (нормалното, всъщност) през зимния сезон, когато гъмжи от чужди туристи и са назначени специални мениджъри за надзор на всичко.

Освен да се пише до БАТА  newsm78 не знам. Струва ми се, че там взимат предвид мненията на клиентите (с факти, без анонимност) и макар и да не обезщетяват, но все пак те си имат вътрешно взаимодействие и могат да посочат на хотела пропуски, на които да се обърне внимание.

И задължително пишете до сайтовете за гр. пазаруване!

# 413
  • София
Ще ми бъде интересно някой да сподели впечатления за Пирин Голф Резидънс, ако сте ходили, мярках някъде ваучери и за там. Стискам палци за хубави коментари  fingerscrossed fingerscrossed

# 414
  • софия
Ха! Пък за 30 стотинки хич не го мисля... Иначе тези 30-35 см. са точно средните рози - нито са онези с дълго стебло (най-познатите), нито розичките, които са за кошници Hug Има обаче ограничение до 3 ваучера  Tired

http://www.dalavera.bg/573/shtom-v-hollywood-polzvat-balenciaga- … laptop-balenciaga - Мненийце? Че мисля да се обзаведа с нова чанта  Peace
Предполагам, че на цветната борса на Д.Петков цените са същите без ограничение в количеството Peace

Аз също загледах чантата, но на първо четене не откривам нищо официално в нет-а. Леко ми е съмнително. Можеха да напишат и за колко инчов лаптоп става. Thinking

# 415
Ахам.. Уж кликнах на някакъв оставен сайт, но... дори и модели не мога да видя, а наистина марката си струва... Дано само да не е някакво нелепо менте Close

Колкото до борсата за цветя, днес братовчедка ми се върна от там.. На едро най-ниско цената пада до 50 ст/брой, така че по-скоро е оферта обявата в сайта.. Но предполагам и по тази причина са сложили ограничението... Че търговците, а не потребителите ще ги изкупят.. Thinking

Pirin Golf е приказно, но не съм била с ваучер Peace

# 416
  • софия
Ахам.. Уж кликнах на някакъв оставен сайт, но... дори и модели не мога да видя, а наистина марката си струва... Дано само да не е някакво нелепо менте Close

Колкото до борсата за цветя, днес братовчедка ми се върна от там.. На едро най-ниско цената пада до 50 ст/брой, така че по-скоро е оферта обявата в сайта.. Но предполагам и по тази причина са сложили ограничението... Че търговците, а не потребителите ще ги изкупят.. Thinking
Аз я намерих на 2 места единствено като картинка Thinking Ще помисля още малко, но за менте не ми се дават 35 лв. Иначе на нашия лаптоп пасва идеално.

Ейййй, тези на борсата не пропускат да вдигнат цените преди всеки празник Naughty На борсата е хубаво да се ходи сутрин. Тогава са там и производители. След 10-11 ч. остават само прекупвачите.

# 417
То тез цветя, щом на борсата са с по-висока цена, най-вероятно са се презапасили със солидно количество и се чудят преди да извехнат как да ги разпродадат. Дано само е ги вземете замразени, т.е. държани на студено и като се приберете да клюмнат( Tired

Да кажа че успяхме да се вместим и със закупения преди месеци ваучер за 3Д кино в CINEPLEX+пуканки. То бяха изтекли веднъж, полсе от Колектива продължиха срока до 14-ти септември. Пуканките бяха или средна или голяма кутия, не разбрах, защото не видях разликата, т.е. бързахме да влезнем и не се загледах. Киното честно не бях ходила там на 3Д, ама... не е като в Imax-a))) но за 5 лв. си струва отвсякъде))) Но ми направи впечатлене, на касата имаха разпечатка на ваучерите и докато търсеха нашите да ги отметнат, че доста от хората не са си използвали ваучерите...  а момичето прелистваше доста листа)))

# 418
Бе мен малко ме е яд, защото купих вече букет, пак от сайт.. Бързах, бързах.. Сега гледам тази оферта, четох коментари и в крайна сметка снимките към офертата са всъщност цветята, които се предлагат (поне така пише). Та, ако е така, изглеждат много добре (та за това ме е и яд, де..) И пак ще купя, ама май няма да ги ползвам за 15 септември, а просто ще дам 90 стотинки за хубав букет, който да си стои вкъщи и да ме радва...

Звънче... Намерих си преди време една жестока чанта т.е. видях я в сайт за лаптопи - звъня да поръчам - нямало я в наличност! ЕЕее, избеснях.. Бива ли такова нещо! Ми като я няма - да не й слагат снимка! БГ работа, да му се невиди!

# 419
  • София

Нямах никакви проблеми със свързването - звъннах веднъж, никой не ми вдигна и след няколко минути ми върнаха обаждането. Часа също записах без проблем, но аз обикновено запазвам часове в ранния следобед, когато не е толкова натоварено. По време на масажа момичето сподели, че било голяма лудница, защото имали пуснати ваучери за различни процедури.

Общи условия

Активация на акаунт