Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 55 854
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
  • София
 em4eto, благодаря за пояснението.
Явно ще се ходи на преглед, няма начин.
kukumindrela, щях да избягам още на втория наранен пръст. Ужасно звучи, дано ти мине скоро.

# 316
  • София
Имам 2 ваучера за фотоепилация на подмишници в Белиз - изтичат на 30-ти септември.
Днес питах дали ако си запиша часове от сега мога да ги ползвам, но ми отказаха.
Надали ще мога да ги продам. Някой иска ли ги ?  ooooh!

Абе, момичета, как така им се оставяте да ви водят за носа! Това нарушава правата на клиента, откъдето и да го погледнеш! Не се давайте! Вие сте платили за тези ваучери и искате да ги използвате в срок , а вече търговецът трябва сам да си прецени как ще се справя със струпвания на клиенти в определени периоди. Не може да им оставяте ваучерите да ви ги "изгорят"!  Има си хиляди начини да се използват: да се удължи срока (обикновено дори сайтовете подготвят търговците за тази опция!), да се доплати за нормална цена и т.н. и т.н.
Моля ви, гледайте си правата, звънете в сайтовете за съдействие, ако трябва!
Как така ще платите за нещо и после няма да получите продукта!!!

Само да дам пример за цивилизован начин на действие.

Скоро и аз така се хванах, че една автомивка ще ми изгори (Carwash - не е зле я спомена за поощрение!) -джит - с колата право натам, беше последният ден и на ваучера пишеше "включително"
То па нали трябва да се направи резервация, мола ви са. Все съм ходила там без резервация (бяха няколко ваучера), пък сега ме посрещат със широка победоносна усмивка:
"Имате ли резервиран час?"
Аз: "Не, нямам, с ваучер съм"
Те: "Съжаляваме, трябва резервация, не можем да ви вземем в момента"
Аз:"добре, кажете в колко часа да дойда"
Те" О, за днес нямаме часове."
Аз: "Утре?"
Те: "И утре нямаме"

(Аз си стискам ваучера и ме е страх да кажа, че е последен ден, гледам как да се излъжем)

"Добре де, гледам там има едно свободно място, да се пъхна ли набързо, явно някой закъснява?"
Той: "Мне, длъжни сме да изчакаме човека. Може ли да видя ваучера?
Аз: "Мииии, хъката-мъката, ето го."
Той: "Ооооу... ама днес е последният ден на ваучера..."
Аз"Ми да, сега нали разбирате колко ми е важно да се пъхна на онуй място, хайде де!"
Той: "Не, няма да стане. Но вие имате късмет!"
Аз: "В какъв смисъл?"
Той: "Идвате днес. Ваучерът ви изтича днес!"
Аз: "Е какъв е тоя ГъЗмеД, след като не искате да ме пуснете  Mr. Green
Той: "Просто можете да запишете час за следващата седмица. Утре вече щеше да е изгорял ваучера. Затова е късмет"

И си ми записа най-цивилизовано час човечецът. В последния ден на ваучера ми. За нататък.
А пък аз се опитвах да го преметна, чак се засрамих  Embarassed
Ето едно великолепно решение за изтичащи срокове. Щом мангасарян от мивката могат, не мога да разбера, защо салоните с красиви картинки да не могат???

П.С: Аз също си взех ваучер за ехографията, пък и на цялата рода също! Това за кръвните изследвания за щитовидната не го знаех. Но дали поне дава ориентир ехографът -би трябвало, а?

# 317
  • в 1001-та нощ
Имам 2 ваучера за фотоепилация на подмишници в Белиз - изтичат на 30-ти септември.
Днес питах дали ако си запиша часове от сега мога да ги ползвам, но ми отказаха.
Надали ще мога да ги продам. Някой иска ли ги ?  ooooh!

аз не разбрах  newsm78 не записват толкова от рано за септември или нямат свободни часове  newsm78

# 318
  • София
Не записват, нямали такава практика... Разправяхме се 10 мин. Но явно няма да стане, а и аз съм си виновна, че пропуснах 2 месеца и нямах възможност да ги използвам до края на срока Sad

# 319
  • в 1001-та нощ
т.е. когато отидеш - те вземат без час  newsm78

# 320
  • София
хаха стана объркано Simple Smile

Днес бях с записан час => следващият ми час трябва да бъде октомври. Попитах ги дали ако от сега си запиша часове за октомври и ноември ще ми се запази валидността на ваучера (както в повечето оферти има условие: "Първият закупен ваучер трябва да бъде използван в периода от .... до..... След това в зависимост от броя на процедурите, които сте закупили с ваучери, ще Ви бъде издадена карта с броя процедури, разпределени в съответния брой месеци " - но точно на офертата от Белиз го няма това условие). Те ми отговориха, че нямат практика да записват часове от месец за месец (както до сега винаги предния ден преди да отида се обаждах да си запиша час) и че е най-добре да подаря/продам оставащите два ваучера....  Crossing Arms

# 321
  • в 1001-та нощ
сега те разбрах  Peace

но е глупаво от тяхна страна  newsm78 така гонят клиент - от 2 процедури няма да забогатеят  newsm78

# 322
  • София
ralej, Егати скапаното - само това мога да кажа  ooooh!

Аз бих звъннала в сайта да си искам парите за ваучерите по причина, че търговецът не желае / не може да ме обслужи.  Crossing Arms

Вярно, че и аз съм виждала такива условия в някои ваучери:
- закъсняваш 15 минути, ваучерът гори
- не си отмениш часа 1 седмица предварително, ваучерът гори
- записваш си час в неудобно за тях време, ваучерът гори  #Cussing out

Тооо-о все едно са съставяли договор за Съединението на България, а не за козметик!

# 323
Отзиви за Индонезийски масаж на гръб от Спа Център Senses Massage & Recreation - 8/10 - масажът беше чудесен, без забележки, масажистката беше мила, въпреки че говореше малко като робот.  Grinning Но това, което не ми хареса /и поради тази причина няма да посетя повече този център/ е, че масажната кушетка беше застлана с чаршафи, които не бяха за еднократна употреба и не бяха сменени. Понеже бях с грим, а на отвора за лицето не беше сложена кърпа или хартиена салфетка, споделих с масажистката притеснението си, че ще изцапам чаршафа, а тя ми отговори: "Нищо, той и без това е за смяна".  Shocked

Това изключително много ме учудва. Аз съм му редовен посетител на този център, защото масажите са прекрасни. Никога не ми се е случвало такова нещо. Не само че винаги при мен е имало еднократно покривалце на масажната маса, а и винаги са ми предлагали еднократни бикини и чехли. Наистина много странно ми звучи така да са постъпили с теб. Жалко!

Аз също бях на този конкретен масаж, за който говориш. По принцип там има две масажистки. Едната е по-млада и на мен тя ми прави този масаж. Направи ми впечатление, че вероятно момичето все още е в началото на практиката си, защото движенията и бяха малко накъсани на моменти и незавършени. Но това не значи, че съм недоволна. А освен това всеки от някъде е започнал и трябва да получи своя шанс. Цената на масажа беше доста ниска, вероятно заради това.

При всички положения след всички ваучери за масажи, които съм използвала, този център е единият ми любим, в който ще продължа да ходя. Другият любим, който наистина е идеалът ми за масажен център е http://www.relaxsenses-bg.com/ . Като "масажни движения" двата центъра са на едно ниво. Но като обстановка, масла, които използват, музика, която пускат, вторият за мен е по-добър. Въпрос на атмосфера. Вторият салон има нещо мистично и много уютно, докато първият е по-модерен.

# 324
Отзив за ресторант "Вратица"- храната беше вкусна, обслужването- приятно, обстановка- приемлива Simple Smile Бих повторила отново:)

# 325
  • в 1001-та нощ
Отзиви за Индонезийски масаж на гръб от Спа Център Senses Massage & Recreation - 8/10 - масажът беше чудесен, без забележки, масажистката беше мила, въпреки че говореше малко като робот.  Grinning Но това, което не ми хареса /и поради тази причина няма да посетя повече този център/ е, че масажната кушетка беше застлана с чаршафи, които не бяха за еднократна употреба и не бяха сменени. Понеже бях с грим, а на отвора за лицето не беше сложена кърпа или хартиена салфетка, споделих с масажистката притеснението си, че ще изцапам чаршафа, а тя ми отговори: "Нищо, той и без това е за смяна".  Shocked

Това изключително много ме учудва. Аз съм му редовен посетител на този център, защото масажите са прекрасни. Никога не ми се е случвало такова нещо. Не само че винаги при мен е имало еднократно покривалце на масажната маса, а и винаги са ми предлагали еднократни бикини и чехли. Наистина много странно ми звучи така да са постъпили с теб. Жалко!

Аз също бях на този конкретен масаж, за който говориш. По принцип там има две масажистки. Едната е по-млада и на мен тя ми прави този масаж. Направи ми впечатление, че вероятно момичето все още е в началото на практиката си, защото движенията и бяха малко накъсани на моменти и незавършени. Но това не значи, че съм недоволна. А освен това всеки от някъде е започнал и трябва да получи своя шанс. Цената на масажа беше доста ниска, вероятно заради това.

При всички положения след всички ваучери за масажи, които съм използвала, този център е единият ми любим, в който ще продължа да ходя. Другият любим, който наистина е идеалът ми за масажен център е http://www.relaxsenses-bg.com/ . Като "масажни движения" двата центъра са на едно ниво. Но като обстановка, масла, които използват, музика, която пускат, вторият за мен е по-добър. Въпрос на атмосфера. Вторият салон има нещо мистично и много уютно, докато първият е по-модерен.

може би е различно отношение към клиенти с ваучер  newsm78 и аз имам час за там днес -  newsm78 да видим newsm78

# 326
  • София
Вчера взехме два чифта гумени ботуши от Колев и Колев- за мен и дъщеря ми. Ботушите са много качествени, изработени в Италия. Много съм доволна и горещо препоръчвам да си вземете! Офертата е валидна до 15 септември. Peace

# 327
  • София
sweetkids_mama, с какъв материал са
подплатени вътре ботушите?

# 328
  • София
Вчера взехме два чифта гумени ботуши от Колев и Колев- за мен и дъщеря ми. Ботушите са много качествени, изработени в Италия. Много съм доволна и горещо препоръчвам да си вземете! Офертата е валидна до 15 септември. Peace
Ама то пише "детски"  Rolling Eyes До кой немоер са? Thinking

# 329
  • София
Ама то пише "детски"  Rolling Eyes До кой немоер са? Thinking

В офертата си пише - от 31 до 40 номер.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт