Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 55 825
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Да ви кажа, че ми върнаха парите, е със 7 лв. по-малко. Няма да ви занимавам с подробности защото не са приятни. Мисля че, моята публикация във форума ми помогна за връщането на сумата.

# 211
  • в града на вечния купон
Открих есенно- зимния ваучерен сезон с плитка в Магама- дано всички сделки да са така успешни.   bouquet
пак ли са пуснали ваучери за магама?

# 212
  • Майнатаун
Като стана въпрос за плитки да кажа че от Салон Affinity Vision не съм много доволна и за това давам 9/10.Не ми допадна, че момичето закъсня с 15-20, а все пак бях първа клиентка, помолих ги за плитка "френски водопад", но в крайна сметка се получи друга.Не че не красива, но аз очаквах съвсем различно нещо.Като цяло салона е добър и момичетата са услужливи и мили  Peace

# 213
Аз още не съм се сплела, ще давам отзиви тези дни! Hug Чудя се за плитка тип диадема Peace Ама да видим..

Помня, че Бона Деа са големи фаворити тук, нали?

Нещо да кажете за Пакет 4 терапии за тяло + изготвяне на диетично меню само за 59 лв., вместо за 260 лв. от Бона Деа

Някой бил ли е на подобни при тях и как се отразяват... Леле, утре получавам заплата и много ще купувам! Money

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 10:57 от AzureEyes

# 214
  • София
Имахме ли отзиви за антиакне терапията в Pixy Spa ? newsm78

# 215
Някой искаше педикюр от Бона Деа - http://promosdelka.com/aparaten-spa-pedikur-s-vodna-pila-i-shoko … o-bona-dea-yr2c7c

Аз пък се въоръжих с ваучери за тибетска кухня - http://promosdelka.com/ekzotichnata-tibetska-kuhnq-e-veche-v-sof … -tibetaliq-790gy2  newsm64

# 216
  • София
Изпуснах ви аз и това си е  Laughing
п.с току що си взех ваучер за Еилин на Патриарха по спомен имаше доволни нали Wink

# 217
Да ви кажа, че ми върнаха парите, е със 7 лв. по-малко. Няма да ви занимавам с подробности защото не са приятни. Мисля че, моята публикация във форума ми помогна за връщането на сумата.

На теб ли беше посветен онзи потресаващ пост от Балкан адвенчър?
А по каква причина са ти върнали по-малко пари?

# 218
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=401&refid=23574&webid=67
маникюр в Дианабад.
Но не съм ходила и не отговарям за качеството.
Често минавам край гаражо-салона - чистичко е, друго  не знам.

Благодаря ти много, Aisha! Hug Мисля да се възползвам Wink

# 219
  • София

Загледах я и аз тази оферта  newsm78 И искам да попитам: някой ходил ли е в този ресторант? Имате ли поглед върху тибетската кухня там? Разглеждайки менюто, направи ми впечатление, че напитките не са скъпи, но пък от тибетския избор има само нудълс и 2 основни ястия, които... поне по описанието ми се сториха повече италиански, отколкото изток  Thinking

Да дам един ужасно положителен отзив за тази сделка в пиперки: http://piperki.bg/offer/id-211/%D0%9C%D1%8A%D0%B6%D0%BA%D0%BE_%D … %B2%E2%80%9D_.htm

А отзивът е ужасно положителен, защото не очаквах  Mr. Green
Взех 2 портмонета, защото хем не вярвах в цената и съответно в качеството, пък и кожа, нали, на кого ще ги разправяте - за 4 лв!  Laughing Ама взех ей така, да не се мина  Laughing
Шокът ми беше ПЪЛЕН, момичета, направо културологичен шок.
На Илиянци не бях ходила ненамси от кога. То се променило всичко, станало цивилизовано там  Laughing Само китайците същите (ама грабнах 2 парцала де!)
Човекът на сергийката беше толкова мил, толкова културен, един тихичък и приятен (дали е бил собственика, не зная) Обслужи ме безкрайно любезно, отговори ми на 1001- въпроса, които са постоянно в арсенала ми. И... направо не ми се тръгваше, сериозно!  Laughing Взех си и разни други нещица от него, въпреки че той нищо не е предлагал!

Портмонетата са кожени! Изпробвани със запалка.
На снимките изглеждат много по-зле от действителността. Всъщност са по-приятни, за недостатъци човек трябва доста да се заглежда, за да открие. Асортиментът се оказа по-разнообразен от предлаганото в офертата.

Бих взела още за подаръчета, ако пуснат офертата отново  Peace

# 220
Отзиви за няколко ваучера (без определен ред на посещение или предпочитания):

1. Сладолед Алфредо - 10/10 за сладоледа и отношението (най-любезно ни обясниха всичко за сладоледа, който предлагат, препоръчаха съчетаване на вкусове, опитахме няколко преди да направим крайната поръчка), докато не се получи една ситуация накрая...офертата беше с взимане на сладолед в специална кутия за вкъщи, момчето почна да го прибира в хартиена рекламна торбичка на Алфредо, при което една девойка се засили към него и: "Не, не, не, тези са с ваучерите!" и сладоледа ни беше връчен в най-обикновена шумоляща прозрачна торбичка.  Shocked Не съм за торбичката, ама това "специално" отношение ме подразни.  Peace

2. Сладолед Джелати в Сердика - много вкусен сладолед, любезен персонал, както се коментираше и по-рано в темата офертата не беше много промоционална ценово (самите топки бяха по-малки от стандартните, които предлагат)

3. Хотел Белвю на Златните -  хотела не е за хора без собствен транспорт и не е близо до плажа (за нас това не е недостатък, защото веднъж като разгледаме мястото, където сме настанени после не обичаме да седим там и след закуска обикновено изчезваме нанякъде с колата). Спа центъра не е много голям, външния басейн е приличен, но през юли температурата на водата не беше много топла (ок за плуване, но не и за цамбуркане и киснене във водата). Широки балкони отлични за релакс на въздух и морска гледка от стаите. Много добра храна, разнообразна, свежи плодове, зеленчуци и други продукти всеки ден, нито веднъж не поднесоха застояла храна без значение дали беше блок маса или меню. Отлична кухня и при самостоятелна консумация в ресторанта, прилични цени.  Определено бих повторила!

4. Хотел Мурсалица - Пампорово - отново не е за хора без транспорт (намира се на един баир, началото на който е насипан с чакъл и определено няма да е приятно нагоре с куфарите), паркинга не е много голям и на моменти имаше затруднения с паркоместата, но пък не може да се отрече, че се намира на спокойно място (от двете страни е гора и единствения хотел в непосредствена близост е Екстрийм). Стаите са просторни и с отлично обзавеждане, плюс е кухненския кът с шкафчета и мивка (разбира се и мини хладилник) дори в двойните стаи. Отличен спа център (просторна сауна, парна баня и инфрачервена кабина, малък, но топъл басейн,  имаше джакузи, но не работеше, предлагат се и масажи по заявка, доколкото разбрах). За жалост дотук с плюсовете: както някой по-рано писа съседния хотел Екстрийм привечер окадяваше околността и сбогом чист въздух; стаите изобщо не са шумоизолирани - при кратка разходка по коридора може да чуеш какво се говори или гледа по тв-то в стаите, а вечер преспокойно да се включиш в  разговора в съседната стая или да послушате телевизора заедно, едната вечер даже някой похъркваше и се чуваше при нас все едно човека е в нашата стая на диванчето  Rolling Eyes; храната - варираше от разнообразна до отвратителна, но ми направи неприятното впечатление, че доста често слагаха на масата неща от предния ден - примерно едни макарони на фурна останали от предната вечер ги предложиха на закуска, сиренки останали от закуската на предния или и аз не знам вече кой ден (мъдреха се точно 5-6 спаружени сиренки в чинийката в началния час за закуска при заредена блок маса; при разчупване вътре намерихме мухъл, привикахме човек от персонала и повдигнахме въпроса как може да се предлагат подобни продукти, а отговора беше едно троснато: "Ами ние да не сме длъжни да разчупваме всички сиренки и да ги проверяваме една по една. Доставчика е виновен!" И дотам...  ooooh! , една и съща супичка редовно се претопляше и предлагаше две вечери подред, в салатите имаше развалени домати, застояла диня измежду плодовете, едни най-обикновени шарени ябълки се пробутваха два дена подред и накрая след като почти никой не ги яде, за закуска изобщо не изкараха никакви, ама никакви плодове, и др. и др. Също така в стаите няма климатици, а вечер ставаше хладничко, понеже все още не е отоплителен сезон няма и парно и ставаше картинка, но това си е наш пропуск, че не дочетохме за условията. Мога някак си да се свия под две одеяла вечер, да се намери къде да бутнеш количката, но не мога да преглътна това с храната! Недопустимо е за 4-звезден хотел, така че не бих повторила.

5. Велинград - Карина Спа - малки симпатични къщички, имахме проблем с запазването на стаи, но това си е наш пропуск и се наложи да доплатим за апартамент на място (с отстъпка). При пристигане ни предоставиха не апартамент, а една от самостоятелните вилички, които са просто изключителни! Много добро местенце за релакс и почивка, но отново не е достъпно без собствен транспорт (намира се в края на града, почти извън Велинград). Приличен, но малък външен басейн, почистваше се всеки ден. Всички гости имаха съмнения относто обявената минерална вода, с която се пълни басейна...водата беше хладка и нямаше никакъв мирис и помен от минерална вода. Опасенията ни се оправдаха след като в деня, в който си тръгвахме наблюдавах как младежа от персонала полива градинката с един маркуч, а после същия маркуч отиде за допълване на водата в басейна. Е, разбира се може и да са поливали цветята с минерална вода  Simple Smile

6. Разходка с лодка по Камчия - нищо особено, може би трябваше да си вземем водно колело и да пошляпаме нагоре-надолу сами. За сравнение - при разходка по река Велека и Ропотамо миналата година за 8 ли 10 лв ли беше имаше екскурзоводи, които обясняваха за реката, какви растителни видове, птички виждаме, и т.н. Направи ми впечатление, че обявената цена за ваучер беше 10 лв, уж намален на 4. Действително на място обявените в ценоразписа цени бяха такива (10 лв за възрастен), но нямаше много хора и всички други туристи, които се качиха без ваучери на нашата лодка бяха таксувани по 4 лв (тоест точно на цената, на която сме закупили и ние ваучерите).

7. Балийски масаж с пяна във Виктория Спа, Дедеман - отлично, релаксиращо, размазващо преживяване, определено бих повторила. Басейна и спа центъра също са добри.

8. Издигане с балон от клуб Адреналин - уникално преживяване веднъж покатерил се в балона, но изключително не добре организирано (клиентите получиха бонус адреналин при помагането в надуването на балона, защо участваха клиентите - ами защото нямаше достатъчно техен персонал - всичко на всичко 3-ма човека, които нямаше как да се справят сами, а накрая като си тръгвахме балона без малко да се стовари върху колата ни пълен с други клиенти   Whistling). Имаше обявено шампанско, което беше щедро заменено с глътки Фанта от 2л -бутилка. Обяснението беше - шампанското им свършило при предните издигания през месеца, а в бързината бяха забравили чашките за Фантата hahaha

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 13:52 от len4ita

# 221
Здравейте,
От студио Савана за фотоепилацията има ли доволни?

# 222
  • Стара Загора

На теб ли беше посветен онзи потресаващ пост от Балкан адвенчър?
А по каква причина са ти върнали по-малко пари?
Грешка било и обещават остатъка. Направо сериал стана.

# 223
  • София
Здравейте,

Има, има  Hug
На мен би ми било любопитно да прочета недоволни отзиви за тях...

# 224
Здравейте,

Има, има  Hug
На мен би ми било любопитно да прочета недоволни отзиви за тях...

Ами,аз съм леко объркана относно отзивите ми. Правя си горна усна и брадичка- ходила съм вече 5 пъти. Винаги съм си спазвала процедурите да са през около 20 дни и резултатите бяха очевидни- добри. Последния път обаче нямаше свободни часове и се наложи периодът да е 30 дни- за тези 10 дни разлика започнаха да се показват косъмчета,почти както беше в началото..... Имам още 2 посещения... незнам какво да очаквам.

Общи условия

Активация на акаунт