Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 54 953
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,

Имам един ваучер за Shellac в Германи за 11,90лв., валиден до 15.09 http://www.dalavera.bg/466/ya-vizh-11-90-lv-za-manikyur-s-shella … 35-lv-66-otstapka ако някой го иска да ми пише на лични. Офертата е много добра, но на мен ми е далече и едва ли ще успея да го ползвам до края на срока му.

Търся си такава оферта някъде по-наблизо - около МОЛа на Стамболийски или из зоните - Б5, Б18 и района. За същите зони търся и боядисване на кичури и кератинова терапия - ако някой е срещал подобни оферти, моля за линк Praynig

# 226
  • София
Ще оспамя темата, ама за н-ти път ще питам за масажите на Деянис (пак ги има в Задружно). Някой ползвал ли е, има ли впечатления, че още не смея да поръчам. Вече се опраих от 10 масажа на друго място с нулев ефект  Twisted Evil

# 227
  • София
Искам да споделя за езиковите курсове в MeDia в София, гледам че пак  има ваучери в grabo.bg. Ходих на немски за начинаещи през пролетта при тях с ваучер, но се оказа че ваучера покрива само половината от нивото - А1. Учеше се по Тhemen учебници и 50 часа стигат за половината на  учебника. Това за информация, да не се заблуди някой, го споделям. Иначе преподавателката беше много ентусиазирана и часовете с нея минаваха неусетно.

# 228
  • София
Здравейте,
От студио Савана за фотоепилацията има ли доволни?

Има, има  Hug
На мен би ми било любопитно да прочета недоволни отзиви за тях...

Ами,аз съм леко объркана относно отзивите ми. Правя си горна усна и брадичка- ходила съм вече 5 пъти. Винаги съм си спазвала процедурите да са през около 20 дни и резултатите бяха очевидни- добри. Последния път обаче нямаше свободни часове и се наложи периодът да е 30 дни- за тези 10 дни разлика започнаха да се показват косъмчета,почти както беше в началото..... Имам още 2 посещения... незнам какво да очаквам.

Ради, и аз правя горна устна + две други зони по тялото. Все там, с PTF. За разлика от теб, нямам почти никакъв ефект от устната, но в другите зони резултатът вече е удивително добър (може би 80-85% от космаляка не се показва). 5 посещения също. 5 или 6, загубих им бройката.
Но за горната устна чух мнение от козметик, че нямало фотоепилация, която да помага на тази зона, по-лесно било с кола-маска. Затова и не се надявам, честно казано. Пък и при мен няма ефект явно. Имам още процедури да правя, де. Да видим...

# 229
  • в 1001-та нощ
Ще оспамя темата, ама за н-ти път ще питам за масажите на Деянис (пак ги има в Задружно). Някой ползвал ли е, има ли впечатления, че още не смея да поръчам. Вече се опраих от 10 масажа на друго място с нулев ефект  Twisted Evil

антицелулитни без ефект или  newsm78

# 230
  • София
Искам да споделя за езиковите курсове в MeDia в София, гледам че пак  има ваучери в grabo.bg. Ходих на немски за начинаещи през пролетта при тях с ваучер, но се оказа че ваучера покрива само половината от нивото - А1. Учеше се по Тhemen учебници и 50 часа стигат за половината на  учебника. Това за информация, да не се заблуди някой, го споделям. Иначе преподавателката беше много ентусиазирана и часовете с нея минаваха неусетно.

polly jean, всъщност, наблюдавайки офертите за курсове, забелязах същата тенденция, и то масово. Малко хора знаят, че за покриване на едно ниво език са необходими минимум 80 часа. А всъщност, офертите са със занижени, привлекателни цени, но и със съкратени часове  Confused

# 231
  • София

антицелулитни без ефект или  newsm78

Да!

# 232
  • в 1001-та нощ
10 масажа без ефект  Shocked много странно

с ваучер ли беше? къде? newsm78

# 233
Благодаря на всички за отгооврите за Савана  Hug

# 234
  • София
Открих есенно- зимния ваучерен сезон с плитка в Магама- дано всички сделки да са така успешни.   bouquet
пак ли са пуснали ваучери за магама?

Не, просто нямаше удобни за мен часове и момчето беше така любезно да ме запише след изтичане на ваучера.   bouquet

Ради 86, не очаквай кой знае какъв ефект върху тази зона. Аз се боря вече 4г. с доста мижав резултат. Peace

# 235
Ха, и в унисон с разговора, аз пак да си попитам за Бона Деа-та и техния предлаган антицелулитен и отслабващ пакет... За 60лв. изглежда прилично.. да не кажа по-голяма дума Embarassed Хора, моля, дайте отзиви до утре, че тогава просто директно започвам да кликам върху "КУПИ" бутона като пристрастена!

# 236
Много сте изписали почивните дни, немога да ви изчета  Mr. Green

Молба към офертиращите, МОЛЯ ПУСНЕТЕ оферта за детски рожден ден! Много спешно ми трябва за 24-ти септември ама не в покрайнините на София! Praynig

Изтървала съм това с Дон Домат(((( ИСКАМ пак, моля, и с претенции да е в центъра)))))

# 237
  • София
 Ина, ето ти рожден ден - http://www.lapni.bg/offer/853. И аз много и се чудя на тази оферта, но нямам никакви впечатления за клубчето.
Някой да е празнувал рожден ден там?

# 238
Ха, и в унисон с разговора, аз пак да си попитам за Бона Деа-та и техния предлаган антицелулитен и отслабващ пакет... За 60лв. изглежда прилично.. да не кажа по-голяма дума Embarassed Хора, моля, дайте отзиви до утре, че тогава просто директно започвам да кликам върху "КУПИ" бутона като пристрастена!

Ми аз ходих на пакет процедури при тях преди няколко месеца. Първият път бях очарована - взеха ме в 22ч. и ме работиха близо час, т.е. 10-15 мин по-малко от необходимото, но момичето беше каталясало и предвид жеста да ме вземе толкова късно вечерта реших да не се впечатлявам от скъсеното време. Но всеки следващ път ставаше по-зле - момичето мрънкаше все повече и повече, колко е уморена, колко много работа има... Аз си премълчах пред собственичката, защото момичето наистина каталясва, но в крайна сметка аз съм клиент и не съм дошла да слушам оплаквания, а и можеше да отида в други часове през почивни дни, но ме записваха все късно. От процедурите имаше някакъв ефект, но и там попретупваше нещата. Последния път ме остави сама да си нагласям силата на апарата и си излезе - от една стана интересно, но от друга е доста неприятно защото 2 пъти преди това ми е правила процедурата и не ми е обяснила кое за какво е и какъв е ефекта при различната сила на машината, а аз не мисля че е хубаво да я пускам на максимум въпреки, че мога да я издържа, а и не е приятно да лежиш сам оплетен в кабели и да незнаеш кога ще се върне девойката и евентуално ще провери какво си свършил с машината. Ох, то са много неща и ще стане дълго та само ще добавя, че в пакета влизаше и точков масаж на стъпалата при всяка процедура, но аз го получих само веднъж и то не като разпускане след процедурата, а по време на нея - т.е. докато лежа по корем и "ме блъска тока" на тласъци. Втория път като попитах за масажа, момичето се оплака, че е уморено. Третия път обеща, но пак го пропусна  Confused

# 239
Ина, ето ти рожден ден - http://www.lapni.bg/offer/853. И аз много и се чудя на тази оферта, но нямам никакви впечатления за клубчето.
Някой да е празнувал рожден ден там?

Мерси, мила. Но по снимките които гледах ми се струва малко, пише максимално за 15 деца и 15 родители, пък при мен ще са повече родителите от децата)))Ако някой е ходил там, нека сподели моля. Иначе ми е идеално близо, но...

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 15:52 от ina.gg

Общи условия

Активация на акаунт