Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 54 924
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Има интересна оферта за почивка но, не съм ходила в този хотел.Някой има ли впечетления?
хотел White fir Valley

Няколко поста преди твоя Jira пише точно за този хотел, тя е там в момента.

# 271
  • София
Здравейте мами  Hug и аз почивните дни нямах възможност да ви следя, и до сега наваксвах с изпуснатото. Съжалявам ако се повтарям, но докато четох не срещнах мнения за това което ще ви попитам. Става въпрос за тази оферта за суши http://hitceni.bg/offers/TOP-OFERTA-Kuvert-10lv-za-neogranichena … ushi-Vino-i-Chai- аз вече платих 2 ваучера, но все пак да попитам  newsm78

Здрасти!

Ами ние ходихме преди месеци на подобно парти в същото студио.
Малко съм със смесени чувства, но ... склонна съм да простя дребните грешчици  Peace Жената (собственичката) много се старае. Тя има доста дейности, които провежда там и се старае чрез подобно привличане да ги популяризира и да си привлече клиенти, естествено. Ще ви разкаже, ще ви даде сигурно и някакви привлекателни отстъпки (с нас беше така, но пак казвам - събитието беше малко по-различно) Всъщност, изкарахме си наистина добре и беше весело  Wink Тя е много, много симпатична мацка, не е натрапчива, не се притеснявай.

А също няма да попаднеш на "неограничена консумация" от типа, който съм срещала тук във форума: имаше постове за някакво парти, където всички стоят прави, масите бедни и едва ли не канят гостите да си тръгнат. Не. Ще е много гостоприемно Simple Smile И ако сте готови да се отпуснете в непринудена обстановка, ще ви бъде приятно. Не очаквай ресторант. Клуб е. Повече е сходно с йога студио. Ще правите сами суши, ще ви обясняват и ще ви учат, ще ви стимулират да фантазирате и експериментирате и да се радвате какво се е получило  Wink  Винцето е едно от най-най-хубавите, които съм пила   cheers  Дано да е същото и при вас!
Да сложа тук една скоба Wink Ние накрая изчислихме, че неусетно сме изпили почти по литър на човек. Но нямаше никой пиян, хехе, дори и леко пиян, просто бяхме развеселени. Дъ дей афтър също нямаше - никакъв помен от вино  Mr. Green

Ако не сте от района, трудно ще намерите студиото. Но дамата обяснява супер подробно и отзивчиво! Имай предвид, че моста Чавдар е в ремонт и движението там е трудно, мисля, че 14 септември беше срокът за завършване.

И напиши после! Ще ми бъде интересно да разбера за твоите впечатления Wink
Гледам, че доста ваучери са се продали (при нас бяха със 100 по-малко ) Пожелавам успех на Тангра студио и дано се представят на най-височайше ниво пред новите си клиенти  Hug

# 272
  • София
Ами ние ходихме преди месеци на подобно парти в същото студио.
Малко съм със смесени чувства, но ... склонна съм да простя дребните грешчици  Peace Жената (собственичката) много се старае. ......

И напиши после! Ще ми бъде интересно да разбера за твоите впечатления Wink
Гледам, че доста ваучери са се продали (при нас бяха със 100 по-малко ) Пожелавам успех на Тангра студио и дано се представят на най-височайше ниво пред новите си клиенти  Hug

Sandalka много ти благодаря за изчерпателното инфо  Hug . Непременно ще споделя после и нашите впечатления

# 273
Някой възползвал ли се е от услугата процедура за тяло с апарат Липотроник Мултипрограм? Дори да не е в същото студио, въпросът е дали има ефект от процедурата с този апарат?

И да се включа и аз с хвалба - посетих студио "The S" с ваучер за един час класически масаж на цяло тяло. Оценката ми е 10/10  Peace Много хубав масаж, много любезна масажистка, отново ще посетя студиото дори без ваучер  Peace

# 274
  • София
     Вчера си взех изпрания килим от АВТОМИВКА "5 МИНУТИ" в Дружба 2.
Много съм доволна- оценка 10/10. Бяха много любезни и по телефона, и на място. Килима е почистен много добре, няма никакви "поражения". Преварително предупредих, че съм леко притеснена да не се разнищят краищата от прането (въпреки, че килима е с високо качество), но момчето ме успокои като ми обясни, че не ги перат със силна пароструйка.

Пак да поптам: някой има ли излишен ваучер за грим от Арлет? Или ако видите оферта, моля ви пишете тук, за да не я изпусна!
Приятен ден! Simple Smile

# 275
Отчет и от мен за вчерашното хапване в Дон Домат по тази оферта - Оферта на great.bg - Дон Домат Младост Wink Всичко беше чудесно - градината на заведението е разкошна, обслужването на ниво, пиците са голеееми и много вкусни, харесаха ни също (извън ваучера) пикантните пържени картофки, ммм. За две големи бири Стела Артоа, пикантни картофки и натурален сок оставихме 12 лв допълнително. Общо взето, не е много евтина пицария, но си е класика и не са развалили качеството си през годините, според мен Wink Оценка 9/10 - намалявам с една точка заради шантавото резервиране при тях, което означава, че ако не отидеш до 15 минути след часа на резервация, масата ти се дава на друг клиент, а ваучерът се смята за ползван Wink

# 276
  • софия
Момичета, нали щяха да отварят някакъв нов "Дон Домат"? Отвориха ли го? Ходихте ли? Има ли градина?
Някой ходил ли е на почистване на лице в Милано?

# 277
  • София
  Ние ходихме преди 3 дни в Дон Домат. Беше ни по-близо новата пицария на бул.Дондуков, но на място се оказа, че още не е отворена и както се виждаше имат поне месец още докато свършат ремонтите. Това е мое мнение на пръв поглед, предвид, че всичко е като строителна площадка още, няма нито обзавеждане, навсякъде има груби строителни материали-позакъснели са им явно плановете. Затова отидохме и ползвахме ваучера в другият Дон Домат на ул.Веслец-писах миналите дни тук.

# 278
Някой ходил ли е на почистване на лице в Милано?
Аз бях на почистване на лице в Милано и съм доволна, но преди да отида  имаше негативни коментари тук, че тампона за почистването на лице е за многократна употреба, рядко посещавам такива процедури и ако не бях го прочела това нямаше да ми направи впечатление, само се подразних от факта че беше отбелязано в офертата : "Процедурата “Почистване на лице” се прилага при наличие на черни точки (комедони), бели зрънца (милиуми) и широки пори." и след като я попитах за тези милиуми ми отговори, че не извършали такова почистване, а имах нужда за 3-4 бели зрънца. Нямаше и масаж , но си харесах лицето накрая, беше "светнало" и нямах зачервявания по кожата, за разлика от очите ми , може би някой продукт не ми е понесъл.Салона като цяло е сипматичен. Козметичката на няколко пъти ме пита как се чувствам и дали ми е удобно.

# 279
Момичета, нали щяха да отварят някакъв нов "Дон Домат"? Отвориха ли го? Ходихте ли? Има ли градина?

Най-новият, за който се сещам, е на бул. "Св. Наум" (на мястото на бившия Тукан), срещу Sofia City Center и е отворен от няколко месеца. Има малка градина, колкото позволява мястото. Не знам дали него имаш предвид Wink

# 280
  • София
Мисля, че най-новият "Дон Домат" е на ъгъла на "Пиротска" и "Отец Паисий" /бившето Токороко/. Отворен е вече. Има малка градина.

# 281
  • софия
Благодаря, момичета!
Спунк, точно заради този купих ваучери. Само се чудя защо не са го изброили в списъка на сайт-а? Сега забелязах и друго - в офертата в грейт, след изтичането й са отбелязали, че важи за новата пицария на Дондуков, която се оказва още не е отворена. Сигурна съм, че адресът не беше написан в офертата. Добре, че ги разпечатах тогава. Ще погледна вкъщи и ще има разговор, ако не мога да ги ползвам в тази на Пиротска.
ivontistyle, значи ще се въздържа. Иначе салона го знам. Ходя на фотоепилация там и ми е удобен като местоположение.

# 282
  • София
Момичета, ако някой иска ваучер за тази оферта ( http://ofertomat.bg/offers/view/313.html )да ми пише на лични. Стана малко объркване със закупуването на ваучерите и сега имам повече отколкото са ми нужни  Laughing Цена - по договаряне  Wink

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 11:37 от daniela75

# 283
  • София

Ваучерът с пици за 10 лв на Great.bg важи за новия на Дондуков (на трамвайната спирка на Дондуков и Левски), стария до ЦУМ (на Веслец) и в Люлин. Вчера на Дондуков още не беше отворен. Мисля, че ще има градина, защото зад къщата има двор. Ако забележа, че са го отворили, ще кажа.

Да похваля "Кратуните" - много вкусни ястия. Ресторантчето е малко, семейно, непретенциозно, в стара къща в центъра, в приземен етаж. В първия момент ми се видя малко скъпо за такъв вид заведение, но порциите се оказаха големи и си заслужаваше, особено с ваучер.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 02:04 от Тaня67

# 284
  • софия

Ваучера с пици за 10 лв на Great.bg важи за новия на Дондуков (на трамвайната спирка на Дондуков и Левски), стария до ЦУМ (на Веслец) и в Люлин.
Това е добавено като текст след изтичане на офертата. Сигурна съм на почти 100%. В момента не са пред мен разпечатаните тогава ваучери, но помня коментирахме, че ще отварят Дон Домат на Пиротска и заради това се възползвах от офертата. Иначе този на Веслец ми е до г..., но там ходим от време на време на обяд, а вечер само за вкъщи бих взела. Ни ми допада обстановката.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 11:40 от zvanche

Общи условия

Активация на акаунт