Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 55 864
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Вчера взехме два чифта гумени ботуши от Колев и Колев- за мен и дъщеря ми. Ботушите са много качествени, изработени в Италия. Много съм доволна и горещо препоръчвам да си вземете! Офертата е валидна до 15 септември. Peace
Ама то пише "детски"  Rolling Eyes До кой немоер са? Thinking

В офертата си пише - от 31 до 40 номер.  Peace
Блондинката видЕ, ама малко късно.  hahaha Мерси!  Hug

# 331
днес съм на ензимен пилинг в студио Дениз в Люлин от Далавера.
Ще дам отзиви после

# 332
Отзиви за Индонезийски масаж на гръб от Спа Център Senses Massage & Recreation - 8/10 - масажът беше чудесен, без забележки, масажистката беше мила, въпреки че говореше малко като робот.  Grinning Но това, което не ми хареса /и поради тази причина няма да посетя повече този център/ е, че масажната кушетка беше застлана с чаршафи, които не бяха за еднократна употреба и не бяха сменени. Понеже бях с грим, а на отвора за лицето не беше сложена кърпа или хартиена салфетка, споделих с масажистката притеснението си, че ще изцапам чаршафа, а тя ми отговори: "Нищо, той и без това е за смяна".  Shocked

Това изключително много ме учудва. Аз съм му редовен посетител на този център, защото масажите са прекрасни. Никога не ми се е случвало такова нещо. Не само че винаги при мен е имало еднократно покривалце на масажната маса, а и винаги са ми предлагали еднократни бикини и чехли. Наистина много странно ми звучи така да са постъпили с теб. Жалко!

Аз също бях на този конкретен масаж, за който говориш. По принцип там има две масажистки. Едната е по-млада и на мен тя ми прави този масаж. Направи ми впечатление, че вероятно момичето все още е в началото на практиката си, защото движенията и бяха малко накъсани на моменти и незавършени. Но това не значи, че съм недоволна. А освен това всеки от някъде е започнал и трябва да получи своя шанс. Цената на масажа беше доста ниска, вероятно заради това.

При всички положения след всички ваучери за масажи, които съм използвала, този център е единият ми любим, в който ще продължа да ходя. Другият любим, който наистина е идеалът ми за масажен център е http://www.relaxsenses-bg.com/ . Като "масажни движения" двата центъра са на едно ниво. Но като обстановка, масла, които използват, музика, която пускат, вторият за мен е по-добър. Въпрос на атмосфера. Вторият салон има нещо мистично и много уютно, докато първият е по-модерен.

може би е различно отношение към клиенти с ваучер  newsm78 и аз имам час за там днес -  newsm78 да видим newsm78

Едва ли е от това. Аз също ходя с ваучери.

# 333
Вчера взехме два чифта гумени ботуши от Колев и Колев- за мен и дъщеря ми. Ботушите са много качествени, изработени в Италия. Много съм доволна и горещо препоръчвам да си вземете! Офертата е валидна до 15 септември. Peace

Тези ботушки само в един модел ли се предлагат, че никъде не можах да видя  Confused

# 334
Ботушите и на мен ми хванаха окото, обаче ще поровя първо в Ebay - ако цените им са добри, сигурно там ще намеря по-голямо разнообразие Wink

Иначе заради добрите ви отзиви купих два ваучера за Ам-гъл, да се почерпим за идващия ни 5-и месец семеен живот Laughing

# 335
  • София
Ето това са ботушките:

Офертата важи само за този цвят и модел. Отвътре са с текстил.

# 336
  • София
ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ С УЛТРАЗВУК - САМО за 13.50 лв.! от Салон за красота 'Alin Beauty' 0/10 никога повече не отивам в този салон
първо влезнах вътре и седях едно 5-7 минути пред кошетката докато козметичката коментираше на глас ваучерите как не и се занимава и тем подобни .. ок лягам аз и тя започва да ми говори против шефа им как развалял салона ,че те преди си били по-добре ( демек без ваучерите)
ок започнахме почистването , което не беше с тампони ами с памук и нон стоп влакънцата се лепяха по кожата ми около носа и ме гъделичкаха . Почистването като процедура бих дала и минус 10, поч. съм си лицето с ултразвук , но никога не съм чуствала толкова болезнено дращене , а след него ми сложи нещо на спиртна осново , което миришеше толкова силно ,че по едно време едва дишах( не бих се учудила да е смесила спирт с нещо друго)Тук е момента да спомена ,че не съм с мазна кожа , че да ми слага продукти със спиртна основа  #Cussing out

# 337
Ходих на маникюр+декорации на всички нокти в Стефанел- от Наполовина беше ваучера.
Не съм доволна хич- не са ми почистени остатъците от пиленето под ноктите, декорацията хич не е еднаква на 2 нокъта...кожички нямам много,но нищо не ми изряза /избута.Доста кратко продължи цялата процедура,без особено старание.Ще кача снимки може би по-късно.. 3/10

# 338
  • София
Ензимно почистване на лице в 9 стъпки + терапия и масаж на лице  … mp; Beauty center - Много приятно изживяване!  Heart Eyes Салончето е хубаво, мацката ( Нора) много симпатична, а самата процедура беше истинско удоволствие. Омаза ме с хиляда кремчета, серуми, лосиончета, маски!  Mr. Green Интересно, че процедурата обхващаше не само лице, но и шия и деколте. Crazy Но няма механично почистване! Не че в офертата пише, но ясно си спомням отзиви на съфорумка, ходила по предишна такава оферта, че има и такова почистване (не помня коя беше). Е - няма! Т.е. ако имате мазна/проблемна кожа с комедони и/или пъпки - тази процедура не е за вас. Не че ще ви навреди, но го няма почистването. Ако сте правили скоро дълбоко такова, то може да се насладите на терапията. На мен ми беше изключително приятно. Дадоха ми и талон за 50% отстъпка за една процедура, та бих повторила.  Peace 9/10

# 339
Нямаше механично почистване? Изненадана съм  Rolling Eyes

# 340
  • София
Леле, колко е вкусна непалската храна! Псолютно 10/10 за ресторант "Гуркха", да знаете. И не само вкусно, а и интересно. Собственикът те посреща като да си му лично на гости, разказва ти интересни неща за Непал, за история, традиции, храни и подправки, абе след един такъв обяд се чувствам, като че се връщам от екскурзия. Приятна обстановка и декор, лека и ненатрапчива източна музика, порциите, включени в офертата огромни, с разнообразни неща в тях, все типични вкусове от тяхната кухня. 
Ето ви линк към офертата, въпреки че е изтекла, следете я и ако повторят няма да сгрешите  ако се възползвате:
http://hitro.bg/go/35081
 eat

# 341
Някой има ли отзиви за това: Прочистване на организма с йонна детоксикация в Ivy Lounge при Д-р Ива Савчева - http://www.zadrujno.bg/Kupi-vaucher.aspx?id=948
И да не е в това студио , има ли смисъл самата процедура?   bouquet

# 342
Момичета, помагайте и казвайте бързо това дали си заслуважава. Разбира се не мога и да разбера тази цена за двама ли е newsm78

http://bg.kolektiva.net/sofia/3-noschuvki-s-s-zakuski-v-hotel-or … aid=4e01fd8a9a5db

# 343
  • София
ina.gg "Ваучерът важи за 1 човек, настанен в двойна стая при двойно настаняване и включва 3 нощувки, закуски, 1 празничен обяд, 10% отстъпка от процедурите, "

Поля от слънчогледи, еми и аз бях.  Mr. Green

# 344
ina.gg "Ваучерът важи за 1 човек, настанен в двойна стая при двойно настаняване и включва 3 нощувки, закуски, 1 празничен обяд, 10% отстъпка от процедурите, "

Поля от слънчогледи, еми и аз бях.  Mr. Green

)))е това го прочетох, но какво значи двойно настаняване?

Общи условия

Активация на акаунт