Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 56 053
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
ina.gg "Ваучерът важи за 1 човек, настанен в двойна стая при двойно настаняване и включва 3 нощувки, закуски, 1 празничен обяд, 10% отстъпка от процедурите, "

Поля от слънчогледи, еми и аз бях.  Mr. Green

)))е това го прочетох, но какво значи двойно настаняване?

Че трябва да има още един човек настанен с теб, т.е. трябва да сте двама и да платите и двамата по 120лв, общо 240лв  Mr. Green

# 346
мерси))) няма да е този път Mr. Green

# 347
Някой има ли отзиви за това: Прочистване на организма с йонна детоксикация в Ivy Lounge при Д-р Ива Савчева - http://www.zadrujno.bg/Kupi-vaucher.aspx?id=948
И да не е в това студио , има ли смисъл самата процедура?   bouquet

Аз ходих преди няколко месеца в едно студио в Лозенец с ваучер. Момичето ми каза, че организма ми реагира страшно добре Grinning, но все пак ми обясни любезно, че ако правиш по- малко от 10 процедури няма никакъв смисъл, а дори и при толкова е безмислено като се има предвид, че след процедурата дишаш отново мръсния въздух на София и организма пак се замърсява и токсикира. Дано съм била от полза. Simple Smile

# 348
Някой има ли отзиви за това: Прочистване на организма с йонна детоксикация в Ivy Lounge при Д-р Ива Савчева - http://www.zadrujno.bg/Kupi-vaucher.aspx?id=948
И да не е в това студио , има ли смисъл самата процедура?   bouquet

Аз ходих преди няколко месеца в едно студио в Лозенец с ваучер. Момичето ми каза, че организма ми реагира страшно добре Grinning, но все пак ми обясни любезно, че ако правиш по- малко от 10 процедури няма никакъв смисъл, а дори и при толкова е безмислено като се има предвид, че след процедурата дишаш отново мръсния въздух на София и организма пак се замърсява и токсикира. Дано съм била от полза. Simple Smile
много ти благодаря  :bouquet...май ще се откажа

# 349
  • София
Благодарение на sweetkids_mama грабнах
ваучер за гумените ботушки, дори ходихме да
си ги вземем. Искам да похваля момичетата от
магазина на К&К в Сити център, изключително
любезни са и двете, а ботушките наистина са
много хубави.

# 350
  • София
Благодарение на sweetkids_mama грабнах
ваучер за гумените ботушки, дори ходихме да
си ги вземем. Искам да похваля момичетата от
магазина на К&К в Сити център, изключително
любезни са и двете, а ботушките наистина са
много хубави.

Радвам се! Hug

# 351
  • София
Sophia L. , ти за теб ли си ги взе или за детенце, че още им се чудя?  Rolling Eyes

# 352
  • София
Sophia L. , ти за теб ли си ги взе или за детенце, че още им се чудя?  Rolling Eyes

За дъщеря ми ги взех, 38 номер.
Мерих ги и аз, аз съм 37 номер -
много меки и удобни са. Подметката
е добра според мен, няма да се пързаля.
Искам да ви кажа, че влязохме в магазина
на Bata, там се продават гумени ботуши
за 56лв. Ами не видях да са нещо по-добро,
съвсем сериозно и пак са едноцветни, само
са малко по-високи нагоре по крака.

# 353
  • София
 Hug Супер! Аз отдавна искам гумени ботуши.  Heart Eyes

# 354
  • София
Сетих се, че исках да коментирам
още един ваучер, който използвахме
в четвъртък и беше ето по тази оферта.
В момента, в който се опитах да се обадя
до автомивката за запазване на час, което
беше задължително условие, се оказа, че
посоченият в офертата GSM е изключен,
както че и сайтът им вече е невалиден.
Така за "по-удобно" се наложи да отидем
на място, за да си резервираме час.
Бях избрала вариант за пастиране на колата,
което включваше и вътрешно почистване.
Общо-взето никак не се бяха престарали
нито в пастирането, нито в почистването.
Оценка 5/10.

# 355
А ваучери за пране на килими да сте мяркали наскоро?

# 356
Може ли малко разяснение: току що поръчах букет за първия учебен ден от Рromosdelka в оферата ясно е записано Валидност на ваучера: от 08 Септември 2011 г. до 20 Септември 2011 г. включително. Купувайки обаче, става ясно, че срокът е 13 септември:
http://media.snimka.bg/9353/024961056.jpg?r=0 /не зная дали се вижда ясно/. Защо се получава това разминаване според вас и дали на пиша на Рromosdelka за тази некоректност?

# 357
  • София
Това е крайният срок да платиш ваучера  Peace Предполагам си го заявила днес, обикновено от изипей дават 2-3 дни срок за плащане.

# 358
Това е крайният срок да платиш ваучера  Peace Предполагам си го заявила днес, обикновено от изипей дават 2-3 дни срок за плащане.

Simple Smile Благодаря, сега ми стана ясно.
 /е, могли са да напишат краен срок за плащане за индианци като мен  Mr. Green/
Още утре ще си го платя и заявя. Simple Smile

# 359
  • в 1001-та нощ
Ензимно почистване на лице в 9 стъпки + терапия и масаж на лице  … mp; Beauty center - Много приятно изживяване!  Heart Eyes Салончето е хубаво, мацката ( Нора) много симпатична, а самата процедура беше истинско удоволствие. Омаза ме с хиляда кремчета, серуми, лосиончета, маски!  Mr. Green Интересно, че процедурата обхващаше не само лице, но и шия и деколте. Crazy Но няма механично почистване! Не че в офертата пише, но ясно си спомням отзиви на съфорумка, ходила по предишна такава оферта, че има и такова почистване (не помня коя беше). Е - няма! Т.е. ако имате мазна/проблемна кожа с комедони и/или пъпки - тази процедура не е за вас. Не че ще ви навреди, но го няма почистването. Ако сте правили скоро дълбоко такова, то може да се насладите на терапията. На мен ми беше изключително приятно. Дадоха ми и талон за 50% отстъпка за една процедура, та бих повторила.  Peace 9/10

правят, ако преценят, че се налага  Peace

Общи условия

Активация на акаунт