Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 54 961
  • 728
  •   1
Отговори
# 375

Още един събирателен сайт за оферти

http://www.izgodnioferti.bg/

Страхотно, ама поне да събираше офертите от наистина всички сайтове, и да им работеше филтъра по категории... Не мога да разбера каква е тази нова мания всеки да прави сборен сайт за събиране на оферти. Явно след бума на сайтовете за колективно пазаруване, вече на мода е да се правят сайтове агрегатори... С тази разлика, че докато сайтовете за колективно пазаруване предлагат различни оферти, и всеки нов такъв би бил интересен, в агрегаторите всичко е едно и също  newsm78
Аз си признавам само Хипопотука, заради перфектно изградения сайт като функционалност и готините коментарчета, които пускат във Фейсбука. Не веднъж са ме разсмивали с оригиналните си изказвания  Party

# 376
кавитажията неше от типа "ютия", с плъзгаща глава, не от типа - накрайници, които се закрепват а тялото  newsm78

каза, че ще направи дренаж накрая, но го пропусна  Peace
Аз специално се поинтересувах дали кавитацията включва и дренаж и момичето каза "не".

мен ме попита дали съм за кавитация и дренаж, аз поясних, че съм а кавитажия и РЧЛ и тя каза :"ОК, ще направим и дренаж!" - което ме учуди, но и зарадва и посел нищо, дали беше разсеяна (както изглеждаше) или размисли  newsm78 нямам идея  newsm78 bowuu

Явно има някакъв проблем...

А от кавитацията според вас има ли някакъв ефект? Определено искам да я допълня към фитнеса и диетата, обаче парите са ми кът в момента и ако хич няма ефект...  Thinking

# 377
Някой по-назад в темата питаше за цветя за първия учебен ден Wink На мен ми хвана окото тази:

Страхотни цветя на половин цена! Посрещнете първия учебен ден с  … Роза само за 5 лв Heart Eyes Не са кой знае какво, просто хризантемки с зеленина, но ми хареса оформлението на синия букет и се изкуших да взема за един повод в края на септември Simple Smile

# 378
  • в 1001-та нощ
scorpionchee до сега  newsm78 от всякаквите процедури, на които съм ходила - при мен най-голям, направо огромен ефект имаше от боди шейп  newsm78 други споделят, че при тях от този тип процедура - ефектът е нула  newsm78

зависи от типа целулит или натрупвания, които следва да се чистят, също от интнзивността на процедурите (колко често е първият комплекс ...)

за кавитацията има цяла тема - в нея също ще прочетеш всякакви отзиви

ако парите са ти кът - вземи си вендузи и практикувай всеки ден масаж с тях у дома  Peace ефект ще има

на мен ми ликвидираха и ученическите стрии  Mr. Green

# 379
Благодаря!   bouquet

# 380
  • в 1001-та нощ
 Hug можеш да погледнеш в темата за целулита ги коментираме  Peace

# 381
Да докладвам за хотел „White Fir Valley” , тъй като и други се интересуваха от отзиви за него.
Не съм доволна изобщо. Персонала е под всякаква критика - намусени, нацупени и мързеливи. При престигането ги запитах в какъв интервал за храненията - въобще не ми отговориха и ме пратиха в ресторанта да питам. Детския към е незадоволителен-има 2 люлки, пясъчник и само това. Храната също не става.Водата във вътрешния басейн е ледена.Външния басейн е мръсен и не става за къпане въобще. Леглото за децата е ужасно - неудобно и пропадащо. Обстановката в стаите е добра, но не се поддържа и е занемарено /потънало в прах/. Безалкохолните и други питиета в ресторанта са плащат /за чаша вино 5 лв/. Първоначално ни казаха, че не се плащат, но на бара като отидох да взема ми казаха, че е платено. Само сауната работеше - друго не.
 Хотела не засружава 4-те си звезди. По принцип да уточня, че не съм от претенциозните клиенти и за първи път изказвам такива негативни впечатления.

# 382
  • София
Да докладвам за хотел „White Fir Valley” , тъй като и други се интересуваха от отзиви за него.
Не съм доволна изобщо. Персонала е под всякаква критика - намусени, нацупени и мързеливи. При престигането ги запитах в какъв интервал за храненията - въобще не ми отговориха и ме пратиха в ресторанта да питам. Детския към е незадоволителен-има 2 люлки, пясъчник и само това. Храната също не става.Водата във вътрешния басейн е ледена.Външния басейн е мръсен и не става за къпане въобще. Леглото за децата е ужасно - неудобно и пропадащо. Обстановката в стаите е добра, но не се поддържа и е занемарено /потънало в прах/. Безалкохолните и други питиета в ресторанта са плащат /за чаша вино 5 лв/. Първоначално ни казаха, че не се плащат, но на бара като отидох да взема ми казаха, че е платено. Само сауната работеше - друго не.
 Хотела не засружава 4-те си звезди. По принцип да уточня, че не съм от претенциозните клиенти и за първи път изказвам такива негативни впечатления.

Е, не! Просто като срещна такъв коментар, и ме обзема едно безумно чувство на ЯД  #Cussing out
Толкова ми е жал за българския туризъм, просто не мога да ви опиша! Имаме страхотни дадености: природа-слънце с множеството й уникални ресурси, климат - мечта, имахме късмета и да ни огрее финансово-подемен лъч, та се юрнахме и обновихме цялата туристическа база. Имаше и критики, и стачки, и полемики. Направиха се и значителни подобрения в Закона за Туризма, чак и ДДС намали държавата - ето ви, българи, хайде, печелете!
И какво сега?
Всичко е било напразно и си оставаме същите тъмни балкански субекти?
Същите лъжци?

Мно-го ми е болно, честно ви казвам!
При това - ето, че се намират и анти-кризисни варианти: излязоха сайтове за отстъпки, които доста успешно пълнят базите на хотелите и в силен, и в слаб сезон. Има и пътуващи българи, които отсядат именно в българските хотели. Виждаме, че често офертите за близката чужбина са по-изгодни като цени... но имаме желанието да подкрепим точно българския туризъм.

КОЛКО още предпоставки му трябват на този туризъм, за да направи минимума за клиентите си - да отговори на количеството звезди, с които се е окичил???!!!

Нима не разбират те, че и с ваучери скоро няма да могат да се запълват? На какво разчитат, не мога да разбера...

Извинете ме... излях си болката Sad

# 383
  • София
Здравейте,влизам да похваля ТА"Земела" и Грабо,благодарение на които прекарахме една незабравима седмица в италианския курорт Лидо ди Йезоло.  :bouquet

# 384
Момичета, не мога да намеря офертата за така коментираните гумени ботушки. Би ли ми помогнал  някой ?

# 385
  • София
Момичета, не мога да намеря офертата за така коментираните гумени ботушки. Би ли ми помогнал  някой ?

Заповядай:

http://grabo.bg/sofia/detski-gumeni-botushi-kolev-i-kolev-za-1745lv-098mdq

# 386
Искам да похваля детския център "абракадабра", нали ви питах някой дали не е ходил. Водих детето а английски в събота там - да мъничко е като пространство, става за рожден ден - но наистина за по-малко деца, но каката там беше много мила и при положение че никога не съм го оставяла сам, цял час не е плакал и са се занимавали. Офертата беше от lapni.bg даже мацката каза че ще пускат за почасово гледане оферта тази седмица. Peace

# 387

Заповядай:

http://grabo.bg/sofia/detski-gumeni-botushi-kolev-i-kolev-za-1745lv-098mdq

Благодаря !    bouquet

# 388
  • софия
Ензимно почистване на лице в 9 стъпки + терапия и масаж на лице  … mp; Beauty center - Много приятно изживяване!  Heart Eyes Салончето е хубаво, мацката ( Нора) много симпатична, а самата процедура беше истинско удоволствие. Омаза ме с хиляда кремчета, серуми, лосиончета, маски!  Mr. Green Интересно, че процедурата обхващаше не само лице, но и шия и деколте. Crazy Но няма механично почистване! Не че в офертата пише, но ясно си спомням отзиви на съфорумка, ходила по предишна такава оферта, че има и такова почистване (не помня коя беше). Е - няма! Т.е. ако имате мазна/проблемна кожа с комедони и/или пъпки - тази процедура не е за вас. Не че ще ви навреди, но го няма почистването. Ако сте правили скоро дълбоко такова, то може да се насладите на терапията. На мен ми беше изключително приятно. Дадоха ми и талон за 50% отстъпка за една процедура, та бих повторила.  Peace 9/10
Потвърждавам. Бях питала, когато пуснаха оферта, някой каза, че има, но, когато отидох нямаше. То и не пише да има. Ако се зачетете в пакетите на Elidа, при почистването в 13 стъпки има механично почистване  Peace

# 389
Значи в това е разликата - различни процедури са  Confused

Общи условия

Активация на акаунт