Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 54 906
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, моля ви... нападайте кикики.... малко са закупени)))) Mr. Green http://ofertomat.bg/offers/view/317.html

Аз да кажа че не се стърпях и си взех... ахах не гореизложеното, а още два ваучера за пица Дон Домат... ужас, както са ми под носа направо не се виждам  Laughing)))))))))))

Joy Joy Joy Доживяхме да видим и такава оферта. Един приятел искаше оферта за компаньонки, давам идея на Офертомат - "Вземи Пламена на половин цена"  hahaha

# 481
Момичета, моля ви... нападайте кикики.... малко са закупени)))) Mr. Green http://ofertomat.bg/offers/view/317.html

Аз да кажа че не се стърпях и си взех... ахах не гореизложеното, а още два ваучера за пица Дон Домат... ужас, както са ми под носа направо не се виждам  Laughing)))))))))))

Joy Joy Joy Доживяхме да видим и такава оферта. Един приятел искаше оферта за компаньонки, давам идея на Офертомат - "Вземи Пламена на половин цена"  hahaha
Мухахаха, абе става туй и мъжете да го подарят))))  hahaha Абе то ако за компаньонки пуснат, ще се полакомим и докъде ще го обърнем ахахахха.... много розово ще ни стане киикикки и без туй мъжа ми вика, е то масажи, е то релакси, все за теб, ама дали реално туй ти правят, че вски път се прибираш толкова нахилена ааххахаха  Crazy  Mr. Green

# 482
Да споделя мнение за дентални клиники Недялков. Ходих в кабинета на Раковски 81. Офертата беше за премахване на зъбен камък с ултразвук и полиране с airflow. Ами стори ми се, че нямаше ултразвук, защото знам, че с ултразвука не се търка по зъбите, а след като се прибрах в къщи установих, че един зъб пропуснат. Накараха ме 2 пъти да отида, което не можах да си обясня, при положение, че всеки път съм седяла около 15 минути. Цена 35 лв. Оценка 4 от 10.  Confused Даже им е много.

# 483
Да споделя мнение за дентални клиники Недялков. Ходих в кабинета на Раковски 81. Офертата беше за премахване на зъбен камък с ултразвук и полиране с airflow. Ами стори ми се, че нямаше ултразвук, защото знам, че с ултразвука не се търка по зъбите, а след като се прибрах в къщи установих, че на един зъб пропуснат. Цена 35 лв. Оценка 4 от 10.  Confused

Е ултразвука е реално с машинката с неприятния звук на високи обороти да ти махне зъбния камък и е неприятно, може и болка да има))) какво имаш предвид под "търка по зъбите"  Wink

# 484
Ами нещо такова беше. Стори ми се, че ще ми стърже бая по зъбите. Добре, че нямам особено много зъбен камък... Simple Smile

# 485
Ами нещо такова беше. Стори ми се, че ще ми стърже бая по зъбите. Добре, че нямам особено много зъбен камък... Simple Smile

Значи са ти почистили зъбите с ултразвук)))) Но щом не си имала много зъбен камък, не са и "стъргали" много  Grinning

# 486
  • о`майна лунна нощ е
Искам да ви обърна внимание е на тази "оферта".
Дори да не се включите чрез сайта на Задружно, в условията към нея са посочени магазините, в които ще са разположени златните касички - офисите на Виваком, м-н Бриколаж и др.
http://www.zadrujno.bg/1000/operacia-jylti-stotinki-vivacom-bebe … tvoritelnost.aspx

# 487
  • софия
Искам да ви обърна внимание е на тази "оферта".
Дори да не се включите чрез сайта на Задружно, в условията към нея са посочени магазините, в които ще са разположени златните касички - офисите на Виваком, м-н Бриколаж и др.
http://www.zadrujno.bg/1000/operacia-jylti-stotinki-vivacom-bebe … tvoritelnost.aspx
Вчера видях тази касичка в Онда, но не разбрах за какво е. Реших, че е, както в Коста за бакшиш на персонала. Сега ще отида и специално ще пусна "жълта" паричка.

# 488
  • в 1001-та нощ
И аз много му се чудих на Тибеталия, особено след положителните коментари за него, но ми е някак несериозна комбинацията италианска и тибетска кухня Rolling Eyes, та се отказах май. Търся сега някакъв атрактивен ваучер за нещо различно от ресторанти, че в последно време само се гощаваме Laughing

на мен тов ами направи интерсно впечатление - може би готвачът е майстор на двете кухни  newsm78 и няма смисъл да се предлага и българска или френска кухня, ако не му е "спциалитет"

в едно място до нас прдлагат китайска и италианска кухня и бях шокирана, но са 2 различни готвача, в различни кухни и там съм опитвала най-добтото китайско, а италианската също е добра .... но първата ми реакция беше  #Crazy Sick Shocked

# 489
  • София
Пак се записвам в темата.
Напоследък не бях пазарувала с ваучери, но утре съм на кола маска в един салон и ще дам отзиви.  Peace

# 490
Не е ли по-разумно вместо непрекъснато да събираме пари за поредните изоставени деца, просто да се променят процедурите за осиновяване, така че хем дечицата да не са сами, хем хората, които жадуват да се грижат за детенце да не чакат с години за това.

# 491

Аз да кажа че не се стърпях и си взех... ахах не гореизложеното, а още два ваучера за пица Дон Домат... ужас, както са ми под носа направо не се виждам  Laughing)))))))))))

Joy Joy Joy Доживяхме да видим и такава оферта. Един приятел искаше оферта за компаньонки, давам идея на Офертомат - "Вземи Пламена на половин цена"  hahaha
Мухахаха, абе става туй и мъжете да го подарят))))  hahaha Абе то ако за компаньонки пуснат, ще се полакомим и докъде ще го обърнем ахахахха.... много розово ще ни стане киикикки и без туй мъжа ми вика, е то масажи, е то релакси, все за теб, ама дали реално туй ти правят, че вски път се прибираш толкова нахилена ааххахаха  Crazy  Mr. Green

Shocked Shocked Shocked

Първо гърди, сега и Joy Joy Crazy

Иначе взех розите, доволна съм Peace Цветовете им са наистина жестоки! Търся солариум Peace

# 492
ХАЙДЕ ПУСНЕТЕ ТОРТААА, нямам време  Mr. Green рождения ден на детето наближава!  Hug

Не е ли по-разумно вместо непрекъснато да събираме пари за поредните изоставени деца, просто да се променят процедурите за осиновяване, така че хем дечицата да не са сами, хем хората, които жадуват да се грижат за детенце да не чакат с години за това.

Напълно подкрепям, то време, бумаги, какво ли не... дано само отиват по предназначение тези пари!

# 493
  • софия
Днес съм на 2ра процедура фото в Милано. Вчера като се обадих да си запиша час, този път, ми направи добро впечатление момичето, което вдигна. Обясни ми какво не трябва и трябва да е, за да е ефикасна процедурата. Иначе след първия път има видими плешиви участъци, така, че съм идея обнадеждена, че ще има добър краен ефект.
Само се обърках, защото ми каза, че трябва да има видим косъм 0.02 см. (звучи ми логично). Предишният път самообучително от нет-а четох, че било хубаво космите да са избръснати в деня на процедурата, а девойката от салона пък ми обясни, че между процедурите можело даже и кола да правя Shocked

# 494
  • София
Тия хора направо ме застрелват с цени, аз ли не съм в час или всеки вдига максимално. Гледайте какво става:Профилактичен преглед „Грижа за жената“ за 75 лв, вместо за 150  … д-р Катя Венкова!  - еми не могат да ме убедят, че това е 150 лв и това си е. Миналият месец бях на гинеколог, 30 лв е прегледа без направление, гледа ме на ехограф, взема ми проби за изследване и другия път ще ми взема и цитонамазка, ама пак няма да ми излезе толкова пари. Тия вече ни правят на балъци.
Ами, неосновано остро звучиш, според мен четеш между редовете. Ето какво предлагат за ваучера
    Kомплексен гинекологичен профилактичен преглед;- 30 лв
    Влагалищна ехография; 30 лв
    Взимане на проби – цитонамазка и влагалищен секрет; ?
    Микробиологично изследване на секрет; 30 лв
    Изследване и цитологичен резултат от цитонамазка; 25 лв
    Ехография и палпация на млечни жлези. 30 лв
Тези цени излизат в произволно избрана клиника. И в моята горе- долу вървят така. Миналата година не ми се разправяше с направления и правих всичко без млечни жлези, но с хламидия, и около 130 платих.

Общи условия

Активация на акаунт