Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 54 898
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Ами извинявай, ама за мен комплексния гинекологичен преглед включва поне ехография и вземане на различните проби. За мен е неоснователно скъпо и нарочно го делят така, за да плащаш за всичко отделно. Ще ме извиняват докторите, но тия цени са обирджийски, явно си избиват скъпите клиники.

Ето аз какво намерих:
Пълен профилактичен преглед - 80 + цената за лаборатория - в пакета са включени:
- ултразвук
- гинекологичен преглед;
- колпоскопия;
- цитонамазка или влагалищен секрет    

Само цитонамазка - 10 лв.

# 496
  • София
Днес си записах час все пак за ехография на щитовидна и млечна жлези за другата седмица.
По телефона бяха любезни и внимателни.
Ще дам отзиви другата седмица за прегледа.

# 497
Споняте ли си одисеята с ваучерите за кино?
Да припомня, че днес изтича срока за ползването им - някой да не "изгори". Simple Smile

# 498
Да припомня, че днес изтича срока за ползването им - някой да не "изгори". Simple Smile

Преди няколко поста и аз го напомних, никой нищо не е казал, ))))))))) Имаше ДОСТА неотбелязани като изпозлвани ваучери ние като ходихме преди няколко дена))))

# 499
Цитат
Да припомня, че днес изтича срока за ползването им - някой да не "изгори".

Преди няколко поста и аз го напомних, никой нищо не е казал, ))))))))) Имаше ДОСТА неотбелязани като изпозлвани ваучери ние като ходихме преди няколко дена))))

Аха, признавам, че от 2-3 седмици съм достигнала лимита на кредитната си карта и  по тая причина престанах да чета тук Simple Smile
Аз лично смятам да пробвам тази вечер да ползвам ваучерите с приятелка. С нагласата съм за голяма тъпканица, а ако се окаже друго - ок Simple Smile

# 500
krasimilo, o, аз за това нямам кредитна карта))) дебитната докато източа заплатката после - глад ))))

# 501
  • в 1001-та нощ
Ами извинявай, ама за мен комплексния гинекологичен преглед включва поне ехография и вземане на различните проби. За мен е неоснователно скъпо и нарочно го делят така, за да плащаш за всичко отделно. Ще ме извиняват докторите, но тия цени са обирджийски, явно си избиват скъпите клиники.

Ето аз какво намерих:
Пълен профилактичен преглед - 80 + цената за лаборатория - в пакета са включени:
- ултразвук
- гинекологичен преглед;
- колпоскопия;
- цитонамазка или влагалищен секрет    

Само цитонамазка - 10 лв.

цитонамазка 10 лв - може да е ако само отидеш да я вземат и я носиш другаде за изследване  newsm78 не ми се вярва в цената  да е вкл и самото изследване  newsm78

# 502
Аз искам да споделя страхотните си впечатления от ресторант Тибеталия. Прекрасен ресторант, отлично обслужване и всичко беше мноoooго вкусно. Направиха ни без проблем резервация даже преди валидността на ваучерите, за което едно голямо БЛАГОДАРЯ! Определено бих посетила и на нормалните цени, които не са никак скъпи (въпреки, че се запасих стабилно с ваучери). оценка 10/10

След твоята препоръка си закупих два ваучера.  bouquet
Взех и аз ваучер за там. Само да попитам накрая ли даваме ваучера или преди да направим поръчката?

# 503
  • в 1001-та нощ
аз принципно - винаги казвам в началото и го давам, когато ми го поискат  Peace

# 504
  • София
a.l.e.n.a, a.l.e.n.a, ах какви суперски снимки слагаш, да ти се ненагледа човек  Hug Много ми е приятно да ги гледам, да знаеш!

Исках да те питам: може ли координати на онуй местенце със смесената италиано-китайска кухня? Че китайските майстори вече се броят на пръстите в София...

# 505
Napoli и Шъ?  Peace

# 506
Хора, някой да е срещал напоследък ваучер за миене на автомобил?

# 507
Шъ от няколко месеца вече го няма, затова пък направиха нещо като сладкарница в съседното помещение Flutter

Колкото до моята драма с Групово, за която писах по-рано, след като ги уведомих, че при още един рекламен спам мейл ще ги дам на КРС, без да кажат ни дума ми изтриха акаунта. Потресена съм, честно, подобно отношение е под всякаква критика ooooh!

Бих разбрала да ми отговорят, че имат проблем с масово разпращане на ежедневните мейли и работят по въпроса, или пък да предложат извиненията си, че ми е изтрит акаунта по грешка, или какво ли още не, но така да отрежат потребител и да не му дадат дори елементарно обяснение не мога да разбера.

Със сигурност няма да ме видят повече като потребител, въпреки че бях доволна от офертите, които предлагат и ги следях ежедневно.. Докато не започнаха да ме заливат с непоискани мейли.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 19:22 от Пух

# 508
  • София
Хора, някой да е срещал напоследък ваучер за миене на автомобил?

Има доста оферти. http://hipopotuk.com/offers/index/page:1/cat:%D0%B7%D0%B0-%D0%B0 … D0%B8%D0%BB%D0%B0 

# 509

Колкото до моята драма с Групово, за която писах по-рано, след като ги уведомих, че при още един рекламен спам мейл ще ги дам на КРС, без да кажат ни дума ми изтриха акаунта. Потресена съм, честно, подобно отношение е под всякаква критика ooooh!

Бих разбрала да ми отговорят, че имат проблем с масово разпращане на ежедневните мейли и работят по въпроса, или пък да предложат извиненията си, че ми е изтрит акаунта по грешка, или какво ли още не, но така да отрежат потребител и да не му дадат дори елементарно обяснение не мога да разбера.

Със сигурност няма да ме видят повече като потребител, въпреки че бях доволна от офертите, които предлагат и ги следях ежедневно.. Докато не започнаха да ме заливат с непоискани мейли.

Ооо, и аз съм в списъка с изтрити акаунти  Joy Не, че се оплаквам де, един път си взех ваучер от тях и не бяха упоменали коректно условията. Аз направо избеснях от техния СПАМ и директно им заявих, да ми изтрият профила... Но, наистина можеше да напишат по едно извинение!

Общи условия

Активация на акаунт