Предучилищна - набор 2005 - 2

• 43 851
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Klemy, къде ходите на рисуне? Моята Деби има голямо желание да я запиша на такива уроци или курсове, но не мога да намеря контакти /адрес или тел./ на съответен учител.

# 616
Курсове по рисуване има в Двореца на децата- съботно- неделни предимно. Обмислям да запиша и аз малкия, макар че рисува ужасно. Но пък с моделирането се справя добре и го прави с удоволствие.
http://farm7.static.flickr.com/6098/6354836825_99f9805ee5.jpg
http://farm7.static.flickr.com/6215/6354833445_76259ac4fb.jpg

# 617
bilijan, предполагам, че сте се насочили за класна към госпожата по немски.
Бих искала да внеса една корекция към изнесената информация.
Часовете по математика са 5 със ЗИП-а - така е.
Английски и немски са СИП. Могат да се изучават едновременно, но изобщо не е задължително. Мисля са по 1 или максимум 2 часа седмично.
Хубаво е, че по музика има преподавател по музика, по ИИ е специализиран преподавател, по ФВС също, по езици вече стана ясно. Всеки с моя кофти опит "един по всичко" би оценил такова разпределение.  Simple Smile Следващите години вече и по ЧО и ЧП.
Ромчета има едно известно количество, деца със СОП няма много, но като ходя във второ там лудницата е по-голяма. От година на година учениците стават все по-неуправляеми. Даже може да видите темата, в която съфорумка се жалва от неразбирането на околните, че детето й блъска другите деца.
За логопедката лоша дума не приемам. Stop

Позволих си да се включа в темата ви, въпреки че нямам дете ПГ. Simple Smile

# 618
Люлин, ценя те по всякакви теми, свързани с образованието, училища.. така, че добре си ни дошла!  bouquet

Вчера дъщеря ми стана на 6 г. Позволиха ми в училището и направихме страхотен празник в стаята, бях поканила аниматор, който ги занимава с интересни игри, после почерпка с торта и т.н. около 2 часа = дъщеря ми беше много щастлива. Получи от всяко дете рисунка с посвещение, всички госпожата беше събрала в папка и вързала с красива панделка..

Днес са на екскурзия, пускам я за пръв път (изключвам 1 седмичен ски курс, на който е ходила сама) и вълнението е голямо!

Тече и една приятна родителска инициатива, родители гостуват на децата в училище и разказват за професиите си. Вече са минали архитектка (като са говорили много и за интериорен дизайн, дала им е усмихнати и намръщени човечета, съответно да залепят кое кътче най-много харесват и кое не в стаята, много интересно е било - разказа ми и самата майка), писателка (която пише книги за позитвното, обръщане към себе си и т.н., пускала им е и песнички). В резултат Юлиана иска и ние да ходим, та ще видим по-натам..

Ние започнахме да ходим на рисуване, пак в училището по 2 ч. 2 пъти седмично в кабинета на училището.. Дълго отлагах, но дъщеря ми много искаше, а и учителката им специално проведе разговор с мен, че според нея трябва да се занимава по-серозно.. и нямах избор.. Малко ни е тежка програмата сега - плуване, спортни танци, английски и рисуване, но се справяме..

# 619
  • София
Марти, явно е друг Дани, от съседна група може би.  Laughing

Никол ходи на рисуване в център за работа с деца, има го в повечето райони.
http://stcrd.com/
10лв на месец, за три посещения в седмица. Иначе ходих и в двореца на децата, но там беше 30лв таксата за едно посещение седмично и си признавам без бой, че директно избрах по-евтиния вариант.

# 620
  • София
Сиси ♥♥, да расте здраво и щастливо детето!  newsm67

debora R, ако Банишора ти е удобна като местоположение, ще ти дам координати на лични.
Не мога да пусна линк. Излиза като рекламен спам. Не ми се е случвало до сега

# 621
  • Разпиляна във въображението
Здравейте, момичета. Днес с половинката ще обиколим няколко плевенски училища. Не знам дали ще успеем да се спрем на подходящото. Във всяко имаме информация за подходяща учителка и чуденката ми е огромна. Не знам как да ги сравня Sad

# 622
  • София
Всяко дете е различно и би дало максимума от себе си при различен подход. Едно има нужда от по-майчински подход, друго - от по-строга дисциплина, трето - от нещо друго. Прецени с коя учителка ще се чувства най-добре дъщеря ти.

# 623

10лв на месец, за три посещения в седмица. Иначе ходих и в двореца на децата, но там беше 30лв таксата за едно посещение седмично и си признавам без бой, че директно избрах по-евтиния вариант.

А доволна ли си от заниманията им?И дали може само събота да се ходи, че през седмицата нямам възможност. Звъних сега на телефона за Люлин, но никой не вдига.

# 624
  • София

А доволна ли си от заниманията им?И дали може само събота да се ходи, че през седмицата нямам възможност. Звъних сега на телефона за Люлин, но никой не вдига.
Тя е ходила само 4 пъти до сега. В Люлин заниманията са вторник, сряда и четвъртък. Учителката е художничка, много съм доволна за сега. Миличка е, на възраст може би 55.

# 625
Свързах се- няма места обаче за съботната група, особенно за две деца (моите и двамата биха искали да ходят). Но утре ще отидем на курса за приложни изкуства, там нямало толкова желаещи. Ако има и други мами от Люлин - от 9.40-11.15 и от 11.15-12.40 са заниманията, ние ще отидем сигурно от 9.40  Grinning

# 626
  • София
Свързах се- няма места обаче за съботната група, особенно за две деца (моите и двамата биха искали да ходят). Но утре ще отидем на курса за приложни изкуства, там нямало толкова желаещи. Ако има и други мами от Люлин - от 9.40-11.15 и от 11.15-12.40 са заниманията, ние ще отидем сигурно от 9.40  Grinning
Тези пак ли се плащат месечно?

# 627
Ами не попитах  Laughing Утре ще разберем.

# 628
Голям проблем са качествените учители, от тях зависим, а те за по 400-500 лв не се задържат по кварталните у-ща  Rolling Eyes особено учителите по чуждите езици. Ние с баткото имахме вълшебна учителка по английски и той го говори от 2 клас ...................жената емигрира в щатите и след нея - потоп  Confused

Дребния няма гадже, а приятлелка (негово уточнение) и получава картички и подаръци от нея  Mr. Green Но често се меси и трети  Joy и ние мноооого страдаме. Но пък скоро така ме шокира като ми заяви съвсем невъзмутимо и делово :
"Мамо аз вече съм решил с кой ще правя секс"   Shocked Crazy Mr. Green  
Добре, че се усетих как наскоро на въпрос на бати обяснявах и разяснявах та малчо явно чул мойте призиви да се мисли за всичко и мислил мислил и измислил  Joy Та това от серията бисери от нас.

# 629
  • София
Сиси, да ти е живо и здраво малкото момиченце! Да расте будно и щастливо дете! Hug
Много ми харесват инициативите в училището ви. А, кое е то? Blush
Sunnily*, направо са страшни дребните Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт