Закъснява ми, а тестът е отрицателен

• 192 351
  • 527
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
спукала се е защото като ходих вече беше пукната,и ми предписа антибиотик за да се изчисти.Преди малко си правих clear test и беше отрицателен,не знам дали е верен или не,след като не е с първата урина,но вече 5  ден ми закъснява и незнам какво става,това не е нормално за мен... Confused
За да сте сигурна пуснете си чхг.

# 121
кръвния тест за колко време става,и дали ще отчете след 5 дни закъснение?

# 122
Сутринта като ти вземат кръв, до вечерта трябва да стане. Да, той отчита, а и няма как да има грешка.

# 123
m0ni7o_ не каза как се развиха нещата Simple Smile Прави ли кръвен тест, дойде ли ти?

# 124
охх,ами да,след 5 дни закъснение реши да ми дойде,малко бях разочарована,но нищо има време Simple Smile

# 125
Пожелавам ти успех с начинанието, аз още си чакам нетърпеливо да дойде времето за АГ и най-вероятно Дуфастон, тъй като няма изгледи да идва Sad

# 126
Здравейте, много 4есто влизам и 4ета мненията ви и най- накрая и аз си реших да си направя регистрация . та имам един вьпрос цикала ми закаснява и на парвия ден от закаснението направих тест, не сьс сутрешна урина и беше отрицателен. имам някои симптоми на бременост и сам обаркана newsm78 дали сам бременна ли несам.

# 127
Направи си тест с първа сутрешна урина. Симптомите на бременност често пъти са много сходни с ПМС, така че може и да не си бременна, но да си внушаваш.

# 128
ще изчакам още един два дни и пак ще направя но до сега никога не ми е закъснявала М. и от скоро с мъжа ми бебеправим затова сам обаркана.

# 129
katerinaa, не се отдавай прекалено много на мисли, за да не си разочарована. Ако си бременна, това ще е чудесна новина, но ако не си, ще се разочароваш. А и някои тестове не отчитат вярно съвсем в началото (от опит казвам!)

Успех, дано си бременна!

# 130
дано, ще пробвам с още един тест и ще видим.

# 131
Кога ти е бил последния полов акт? Направи тест 14 дена след него и ако тогава покаже -, не си бременна.

# 132
ще изчakaм още няkoй ден, но и ще полудея докато чакам. мерси за отговорите

# 133
Закъснява ми 15 дни, един положителен, 3 отрицателни теста. Често уриниране, голям апетит/неестествен за мен/  На ехограф се видя нещо, но е неопределено още....откачам. Искаме го, но трябвало да се чака...а това съсипва.....

# 134
След 15 дни вече трябваше да се види сакче и дори да си личи има ли ембрионче вътре...
Не се притеснявай, пусни си ЧХГ да видиш как върви разбитието ! Успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт