Закъснява ми, а тестът е отрицателен

• 192 346
  • 527
  •   1
Отговори
# 105
Олеле, представям си. Имам идея какво е в Испания и колко бързо се случват нещата там. Пожелавам ти наистина да видиш положителен резултат след изследването и да си родиш здраво детенце.
Поздрави от България!

# 106
marilyn12 много ти благодаря за подкрепата!!!

Момичетаааа 7ден без цикъл,много отр. тестове,никакви симптоми само усещам леки придърпвания около пъпа,но май това не е важно, хубавата новина е,че имам час за личния за да ми пусне кръвен,с повече късмет в сряда ще имам резултат,но до тогава си е агония на никого не го пожелавам.Ако наистина има бебе,но много ниски нива на хормона има ли опастност от помятане?

ще полудеяяя,днес отр тест на 9 ден закъснение и разбира се още никакви ПМС, нито за бебе,вече незнам какво да мисля......

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 20:57 от AnMary

# 107
ще полудеяяя,днес отр тест на 9 ден закъснение и разбира се още никакви ПМС, нито за бебе,вече незнам какво да мисля......

И аз съм горе-долу в това положение. До сега толкова дълъг цикъл не съм имала. Правих си само 1 тест   EFNи то изглупих и го направих вечерта след като цял ден през половин час ходих по малка нужда. Имах тест за О. положителен на 35-ти ден. Мисля да направя още 1 тест тези дни, но сутринта.

# 108
Няма значение колко пъти си пишкала ако са минали 14 дена от овулацията.

# 109
Имайки предвид, че по БТ О. не е имало ... ми остава само чакането и ако стане прекалено чакане - лекаря Simple Smile

# 110
На мен дойде след 11 дни закъснение, без ПМС и то много странно,сутрин три капки после нищо и   така......дано при вас има бебеее,записах час за док,пък да видим,желая ви много пол тесчета и до скоро.

# 111
При мен днес е седми ден /смятано от най-дългия ми цикъл до сега/ закъснение и също нямам ПМС, само коремът ми е доста твърд и болезнен Sad

# 112
  • София
При мен днес е седми ден /смятано от най-дългия ми цикъл до сега/ закъснение и също нямам ПМС, само коремът ми е доста твърд и болезнен Sad

По-добре отиди на лекар /АГ/ за да ти назначат нещо /Прогестин/ - ако МЛ е много тънка, може още толкова време да мине преди да дойде М., а и медикамента ще подпомогне следващия МЦ и най-важното ще разбереш със сигурност какво става.
Графиката показва, че МЦ е ановулаторен

# 113
здравейте на всички,искам да споделя с вас моя проблем.Миналия месец на 9.10 ми дойде цикъла,беше около 14 дни,след като спря 1 седмица ме боля корема все едно ще ми дойде пак.Реших да ида на лекар и ми каза че сам имала кистичка която се е спукала и за това са били болките.Предписа ми антибиотик за 3 дни.По време на приема,като правихме секс с мъжа ми той каза че май се е изпуснал,но аз си помислих че ме лъже.Е трябваше да ми дойде около 10,11 този месец но няма нищо.Направих си тест в понеделник беше отрицателен,но все още няма нищо,а корема ме боли все едно ще си дойде.Реших да изпробвам и метода със содата-в понеделниксе утаи,а тази сутрин започна да се пени,дали е станало???Ние вече имаме 1 дете и искахме и второ но по нататък защото малката е едва на 1г и 2 м....и ужасно ме е страх.Според вас содата показва ли вярно,или да ида пак да си купя тест? Confused

# 114
Не пиши едни и същи неща в различни теми. Да не говорим, че с този въпрос за содата, аз не мога да те приема насериозно  Peace

# 115
  • Бургас
Не пиши едни и същи неща в различни теми. Да не говорим, че с този въпрос за содата, аз не мога да те приема насериозно  Peace
Peace

# 116
Изчакай още малко и си направи още един тест. Това със содата... не знам как може да вярвате, звучи несериозно.

# 117
  • София

m0ni7o_ голяма жена си, а вече и майка, с първото дете тест със сода прави ли? Предполагам не, що за дивотия е да се прави подобно нещо, ако искаш хвани една жаба,препикай я и ако умре си бременна! Това със содата и на мъжа ти може да покаже,че е бременен.
А за страх, ами да се пазите за да не стават фалове, щом искате второ,но не сега.

И за да те успокоя- едва ли е станало, кистата може и да не се  е спукала и това е причина да имаш закъснение,отиди да те види лекар. Успех  bouquet

# 118
спукала се е защото като ходих вече беше пукната,и ми предписа антибиотик за да се изчисти.Преди малко си правих clear test и беше отрицателен,не знам дали е верен или не,след като не е с първата урина,но вече 5  ден ми закъснява и незнам какво става,това не е нормално за мен... Confused

# 119
9ти ден закъснение и Sure Check ми показа една черта, а си бях бременна. Вземи си тест на Престо, мисля, че те показват при по-ранна бременност.

Общи условия

Активация на акаунт