Закъснява ми, а тестът е отрицателен

• 192 336
  • 527
  •   1
Отговори
# 90
Въпроса ми тази вечер е съвсем друг

# 91
# 92
Здравейте ,
имах доказана овулация на 15 ден - правена с фоликуметрия и днес вече ми е 31 ден и нямам цикъл . Правих си тест Престо , но беше отрицателен . Чела съм по форумите , че цикълът идва 14-16 дена най-късно след овулация . Дали е възможно да съм бременна . Много се надявам , понеже правим опити от няколко години , после последва операция на ендометриозна киста , 6 месечно лечение с Лукрин и от тогава ми е идвало един път и сега би трябвало да очаквам втория си цикъл .Също така преди два дни имах едно много леко бледо розово зацапване , но беше един ден .

# 93
  • Русе
Последния ми цикъл бене на 21.09,имах овулация на 4.10, днес ми дойде, без грам симптоми. Гадеше ми се, но беше от обострения стомах от нерви и мисли, ходих непрекъснато до тоалетната, но и пиех много вода.

# 94
Закъснява ми вече с 8 дни,преди датата на М правих тест,със бледа втора чертичка отчетена към 7-8-ма минута.После на датата правих Шуър чек,бледа чертичка на втората минута някъде..И от там нататък все отрицателни тестове(няколко марки пробвах)..Още не ми е дошло,гърдите си ме наболяват и имам киселини(по-скоро нещо средно между гадене и киселини..)Не мога да направя кръвен тест в близките дни.Просто исках да споделя с вас.  Cry

# 95
И аз съм в същото положение. Трябваше да ми дойде на 31.10, но го няма никакво. В събота правих тест...  EFN Проблема е, че ми се появи и някакво кафеникаво зацапване, а и имам гадене и сърцебиене.... Утре пак ще правя тест, а ако до четвъртък не ми дойде в петък съм на кръвен тест, защото положението не се издържа психически.

# 96
  • София
За кръвен тест не е нужно да се чака четвъртък,при наличие на закъснение!

# 97
Здравейте момичета вече повече от година правиме опити и последните няколко месеца все си намирам по някой признак на бременност и винаги ми идва М,днес съм с 4 дневно закъснение и нищо не ме боли(нетично за мен,винаги седмица преди М болки((( само пишкам по често и имам газове,направих си тест отрицателен.За кръвен ще ми отнеме 6 дни докато получа резултата.Моля ви пишете на някой случвало ли му се подобно нещо,без никакви признаци нито за М нито за бебе, ако повторя теста след ден дали ще са се покачили стоиностите на хормона или да изчакам още.

# 98
Хормона ще се увеличи, ако си бременна.

# 99
Хормонът се увеличава с часове. До колкото знам тестовете на Престо хващат и съвсем малка бременност, поне това и от опит мога да го кажа - престо ми показа 2 ясни тъмни черти, а Шуър чек показа една черта.

# 100
Пак сам аз, направих поредният отрицателен тест,закъснява ми вече 7 ден и мога да направя кръвен след седмица,направо ще откача от това невидение,признаци никакви само лека тежест в кръста, дано си заслужава чакането....искам бебеее, започвам да си мисля, че не ми идва защото започнах много да го мисля,вие какво бихте ме посъветвали?

Troy,права си,наистина,ако има бебе...............

# 101
Недей да чакаш, а си направи кръвен тест.

# 102
тук е сложна процедирата с изследванията

# 103
Не знам къде си, но за твое спокойствие е хубаво да си направиш такъв тест. Все пак там няма как да има грешка. На мен резултатите ми излязоха за един работен ден, сутринта ми взеха кръв, вечерта бяха качени в интернет.

Пожелавам ти положителен резултат!  Hug

# 104
Много ти благодря,миличка,живея в едно крайбрежно испанско селце,където за всичко ми отнема векове,просто ще се въоръжа с много тъпение,пиша във форума май повече за подкрепа отклкото за отговори, не споделям с мъжа ми,защото той се тръшка повече и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт