Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 164 092
  • 953
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Искам да помоля нещо. Може ли някой да помогне с информация какво са взели децата в Междучасие миналата събота и неделя и какво е домашното?

# 496
Искам да помоля нещо. Може ли някой да помогне с информация какво са взели децата в Междучасие миналата събота и неделя и какво е домашното?
В събота - диофантови уравнения-домашно стр.118/3,6,8,9 зад. и в неделя -  упражнение - общи задачи и нямат домашно.

# 497
  • София
В събота - диофантови уравнения-домашно стр.118/3,6,8,9 зад. и в неделя -  упражнение - общи задачи и нямат домашно.
Много, много благодаря  Hug Мислех, че няма да ги разберем преди съботата. Нямаше от кой да ги вземем и се обадих в Междучасие да ги питам, но казаха, че не могат да помогнат с такава информация.

# 498
  • България, София
Моля, който има възможност да качи задачите от днешния пробен изпит.
Благодаря   bouquet

# 499
Присъединявам се към молбата на vimares. Мен ме интересуват задачите за 3ти клас.   bouquet

# 500
Благодаря   bouquet

Задачите за 4 клас

IMG_0226.JPG | 2.4 MB

IMG_0225.JPG | 2.3 MB

# 501

bouquet

Какви са наблюденията за трудността, че моето е с 39 градуса и май скоро няма да стигне до теста?

# 502

bouquet

Какви са наблюденията за трудността, че моето е с 39 градуса и май скоро няма да стигне до теста?

Според мен теста е сравнително лесен този път. Ако има някой мераклия да ги реши, ще се радваме да получим отговорите Simple Smile

# 503
Довечера, ако успея да стигна до компютъра, ще напиша отговорите, които мисля че са правилни.
Лично на мен пробните изпити ми се струват прекалено лесни, което не ми харесва.
Децата остават с чувството, че на изпита ще бъде много лесно.....

# 504
Довечера, ако успея да стигна до компютъра, ще напиша отговорите, които мисля че са правилни.
Лично на мен пробните изпити ми се струват прекалено лесни, което не ми харесва.
Децата остават с чувството, че на изпита ще бъде много лесно.....

Нас ни предупредиха на родителската-вие се явявайте, задачите няма да можете да ги решите, пък ние ще си изберем деца...малко грозничко прозвуча, но за съжаление това е голата истина.

# 505
Цитат
Нас ни предупредиха на родителската-вие се явявайте, задачите няма да можете да ги решите, пък ние ще си изберем деца...малко грозничко прозвуча, но за съжаление това е голата истина.
Какво означава това? Как се избират деца? Това да не е сергия на пазара? Нали има тест, писаници...? Или харесват си дете, което, примерно, не е решило вярно задача 13 от теста, и преценяват дали да му дадат 3 или 10 точки на някоя от задачите от 2-рия модул? Май ще валят контестации и преразглеждане на работи...

# 506
Предполагам, че искаше да каже ние си избираме първите 100, по бал (това имах предвид)
Аз се замислих, как бих се чуствала ако бях дете (те също присъстваха), защото, приети или не всички са положили доста усилия и спрямо тях ми прозвуча гадничко.

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 14:14 от mameva

# 507
Цитат
Какво означава това? Как се избират деца? Това да не е сергия на пазара? Нали има тест, писаници...? Или харесват си дете, което, примерно, не е решило вярно задача 13 от теста, и преценяват дали да му дадат 3 или 10 точки на някоя от задачите от 2-рия модул? Май ще валят контестации и преразглеждане на работи...

Според мен бъркате. От изпита миналата година имам опит. 2 модул оценяват двама различни преподавателя, ако има разлика го разглежда трети независим. Не мисля, че тук може да се съмнявате в коректността.

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 14:19 от peppia

# 508
Цитат
Според мен бъркате. От изпита миналата година имам опит. 2 модул оценяват два различни преподавателя, ако има разлика го разглежда трети независим. Не мисля, че тук може да се съмнявате в коректността.
Много ми се иска да е така!
 Peace

# 509
Благодаря   bouquet

Задачите за 4 клас

IMG_0226.JPG | 2.4 MB

IMG_0225.JPG | 2.3 MB
Извинявайте за невежеството, но някой може ли да ми каже какъв е този пробен изпит? Ние сме 4ти клас при Елза тодорова, но не сме имали тази седмица пробен изпит/на 19.05/.

Общи условия

Активация на акаунт