Интересни книги в електронен вариант

• 231 349
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • София
След Джак Ричър, Лили, се "гмурвам" към Хари Бош  Peace !
Само с кратка пауза за Стивън Кинг  Grinning .

# 331
  • Ямбол
О, аз си ги редувам, че ако изчета повече от две книги на един и същ автор последователно и започва да ми става еднообразно. Така все още не съм прочела последната книга за Хари Потър. Оставила съм си я за десерт.

# 332
Лиляна, последния ХП е най-хубав. Не го отлагай прекалено дълго.  Peace
Какво мислиш за Сивиръс Снейп?  Simple Smile

# 333
  • Ямбол
Лиляна, последния ХП е най-хубав. Не го отлагай прекалено дълго.  Peace
Какво мислиш за Сивиръс Снейп?  Simple Smile
Знам. Синът ми всеки път, като иска да ме изнудва, заплашва, че ще ми разкаже последната  Mr. Green

Скрит текст:
За Снейп не знам какво да мисля. Създава впечатление на гаден и противен герой. Предусещам, че ще има нещо покрай него накрая, предвид, че е бил в компанията на родителите на Хари. А и синът не веднъж ми е загатвал, че се очаква нещо, но не искам да зная засега.

Скоро ще е, за тази година е планувана вече.

# 334
Преди много години бях намерила някаква книга /не помня коя/. В предговора ѝ пишеше че ако отидеш на кино да гледаш криминален филм и продавачката на билети ти каже "Попа е убиеца!" цялото удоволствие от филма отива по дяволите.
Затова и аз тактично ще си замълча и няма да кажа нищо по повод поста ти.  Grinning

Малко встрани от темата за електронните книги но по повод раздумката ни с Лиляна имам въпрос: Четете ли последните една-две страници на току-що започната книга?
Майка ми го прави и ме дразни. А вие?

# 335
  • София
Когато се запалих по книгите на Агата Кристи, много често четях последната страница. Но това беше отдавна, сега го правя в някакви много редки случаи  Grinning.

# 336
  • София
Четете ли последните една-две страници на току-що започната книга?

Много рядко ми се случва, примерно на 100 книги веднъж, но не на току що започната книга. Правя го, когато някой герой ми е станал много любим, а историята го е поставила в невъзможна за оцеляване ситуация, проверявам към края на книгата дали е останал жив. Не чета финала, просто плъзгам поглед по последните страници да видя името му или негова пряка реч, за да се успокоя, че още го има.
По принцип не обичам да разбирам предварително какво се случва на края и се пазя от спойлери в нета. По тази причина много се зарадвах, когато във Форума въведоха опцията "Скрит текст"  Peace. Затова няма да кажа нищо за Снейп  Naughty ! Бях много удовлетворена от последната книга за Хари Потър, но не мога да кажа същото за филмите  Crossing Arms .

# 337
И моето мнение е като на Kally May. Преди, като по-малка задължително проверявах какво става накрая, но аз съм много нетърпелива и нямам нерви да чакам какво ще стане.
Сега вече проверявам само в изключителни случаи, описани по-долу от Кели.
За Сивиръс нищо няма да кажа, но той ми е любимец още от първата книга.  Peace

# 338
Май само аз не съм чела ХП Simple Smile, за съжаление гледах филмите преди да подхвана книгите, в този смисъл майк филмите развалиха представата ми за книгите и реших да наблегна на други автори с многотомни произведения!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иначе, не не поглеждам към края, но някой път от бързане вкарвам диагонално четене на описателно-съзерцателните места от типа тревички, полянки, горички, скалички...

# 339
Май само аз не съм чела ХП Simple Smile, за съжаление гледах филмите преди да подхвана книгите, в този смисъл майк филмите развалиха представата ми за книгите и реших да наблегна на други автори с многотомни произведения!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Книгите за ХП са в пъти по-добри от филмите. Макар че и тях с удоволствие си ги попреглеждам периодично.

Иначе, не не поглеждам към края, но някой път от бързане вкарвам диагонално четене на описателно-съзерцателните места от типа тревички, полянки, горички, скалички...
И аз така, малко в повечко ми идват тези описания.  Crazy

# 340
Четете ли последните една-две страници на току-що започната книга?
Майка ми го прави и ме дразни. А вие?

Категорично не! Аз даже и анотациите на книгите не чета. Прочитам първите две изречения, за да видя за какво става дума и съм готова.  Laughing

# 341
  • София
Май само аз не съм чела ХП Simple Smile.....
А аз не само, че не съм чела поредицата, ми и филмите не съм гледала  Embarassed.

# 342
  • София
Филмите не са голяма загуба, че не си ги гледала. По моето скромно мнение само 5-тият филм си заслужава - най-добре е направен. Но с книгите е друго нещо  Heart Eyes .
Вени, да се поправиш  Laughing , пък ще ми е кеф да си ги обсъдим  Hug !

# 343
  • София
Kally, кажи с кое сърце да зарежа Джак Ричър заради онова сладурче с очилцата  Joy  Hug!?
Иначе за цялата поредица не помня да съм чула лоша дума. Напротив - в приятелското ми обкръжение цели семейства разказват как групово, заедно с децата си, четат книгите и се забавляват. Определено ще я прочета някога, само не зная кога  Grinning.

# 344
  • В най - голямото село
Цитат
Май само аз не съм чела ХП
Не си само ти.

Но, и аз като по - млада, редовно четях последните страници. Вече не, май е от възрастта.

Общи условия

Активация на акаунт