Интересни книги в електронен вариант

• 230 973
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Ето и един неин роман.
http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=2278

Имам "Ямайка". Мога да я сканирам, ако я искаш. А продължението на този роман е писано от друга авторка.

# 61
  • София
Вени супер си! Уж търсих там.. явно трябва да се науча да търся правилно в този сайт. Simple Smile
Това ме накара да пусна линк  Hug, защото не вярвах да не си проверила там  Laughing.
И на мен много често ми се случва да не успея да намеря нещичко заради неправилно изписано име (например Джефри Дийвър и Джефри Дивър  Mr. Green). Изхитрих се да търся по заглавие, по първо име, замествам, размествам и така  Grinning.
А, nelg ме изпревари   bouquet. Тъкмо щях да препоръчам проверка и в този торент-тракер. Има там една банда мацки, които сканират, качват, че и фен преводи правят! Да са живи и здрави!

# 62
  • USA, Steak State
Иска ми регистрация обаче. Ще взема да се регистрирам, щом казвате че е хубав тракер. Simple Smile Благодаря!

# 63
а дали има някъде Три чаши чай с автор Грег Мортенсън? в читанката я няма (още) ... може и на английски  Hug

# 64
  • USA, Steak State
Имам я на английски, дай си мейла на лична да ти я пратя.

# 65
Новата книга на Мураками:

Аз се съмнявам, че ще мога да се справя с него на английски, но ако някой иска да чете - снимката е линк.

# 66
  • София
Новата книга на Мураками:

Хиляди благодарности!  bouquet

# 67
Темата е много полезна,от скоро имам Киндъл и ми е малко трудна все още да намирам хубави книги на БГ  Hug

# 68
  • София
Снимката е линк.

Много разведряващо четиво. Изключително ми допада чувството за хумор на автора. Чела съм я преди доста години в хартиен вариант. Обиколи всички познати и приятели и получи масово одобрение  Laughing

# 69
Някой може ли да ми изпрати линк (или на поща) "Гроздовете на гнева" на Стайнбек и "Младите лъвове" на Шоу. Може и на английски. Не ги намерих в читанката. Много ще съм ви благодарна.

# 70
  • Schwarzwald
Здравейте!
Ето и две предложения от мен за бг сайтове с книги:
1:    zaknigi точка com
2:    star05 точка net

До скоро Simple Smile

# 71
  • USA, Steak State
Търся "Под купола" на Стивън Кинг в ел. вариянт на български.

# 72
  • в сърцето на държавата
Търся нещо от РАНИ МАНИКА в ел.вариант??? И от КАТРИН Панкол???
Мерси на отзовалите се!!!  bouquet

# 73
Здравейте

Търся електронни книги на български от Вирджиния Андрюс
например "Цветя на тавана" и цялата поредица  The Dollangangers или Моя Скъпа Одрина.
Не мога да намеря никаква информация за тези книги, дори не мога да разбера дали са издавани в България
Ако някой знае нещо, ще ви бъда благодарна  Simple Smile

# 74
Записвам се да ви следя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт