Интересни книги в електронен вариант

• 231 027
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • В две мънички очи...
Ловецът на хвърчила - Халед Хосейни - за книгата прочетох противоречиви мнения, но лично на мен ми хареса.
Тъжна история ...

# 616
  • софия
Да добавя:
Софийско жителство - на моменти смешна, на моменти доста тъжна
Аз преди теб - невероятна книга - много тежка и доста си поревах на нея

Софийското жителство и аз я започнах по препоръки от тук, ама не видях нищо интересно в нея, стигнах до половината и я зарязах. Пък рядко зарязвам книги. Може би имам друг вкус.

И на мен не ми беше особено неповторимо запомняща. Но я прочетох цялата, да не би нещо да изпускам.

Не ми харесва особено и Никълъс Спаркс. Предсказуем и повърхностен ми е.

На Халед Хосейни прочетох "Хиляди сияйни слънца" и много ми хареса. Докосваща е. Ще започвам Ловецът.

Благодаря на всички ви, които споделяте!

# 617
Момичета, пиша тук, защото ми се иска да ми препоръчате нещо в електронен вариант, ама много депресиращо.  Crazy В кофти период съм и не ми се четат леки романи, искам нещо емоционално, натоварващо, депресиращо, с много сълзи и сополи, така да се каже...  Rolling Eyes
Надявам се на предложения!  Hug

# 618
  • софия
Момичета, пиша тук, защото ми се иска да ми препоръчате нещо в електронен вариант, ама много депресиращо.  Crazy В кофти период съм и не ми се четат леки романи, искам нещо емоционално, натоварващо, депресиращо, с много сълзи и сополи, така да се каже...  Rolling Eyes
Надявам се на предложения!  Hug
Като за такъв период, подходящи са "Оризовата майка" и Халед Хосейни. Но не са лигаво-сълзливо-сополиви.
Бързо излизане от периода. Hug

# 619
Момичета, пиша тук, защото ми се иска да ми препоръчате нещо в електронен вариант, ама много депресиращо.  Crazy В кофти период съм и не ми се четат леки романи, искам нещо емоционално, натоварващо, депресиращо, с много сълзи и сополи, така да се каже...  Rolling Eyes
Надявам се на предложения!  Hug
Вилли, Халед Хосейни би ти свършил работа- "Хиляди сияйни слънца" и "Ловецът на хвърчила" са доста депресиращи и тежки....поне аз още им нося белега.

# 620
И Хосейни и "Оризовата майка" съм ги чела... Падам си явно по такива депресарски истории...  Rolling Eyes
Но благодаря за вклюването, момичета!  Hug

# 621
  • софия
И Хосейни и "Оризовата майка" съм ги чела... Падам си явно по такива депресарски истории...  Rolling Eyes
Но благодаря за вклюването, момичета!  Hug
И аз. И Хосейни и Маника ми харесват много. Четох ги, когата не съм била в депресия.
Довечера вкъщи ще погледна една книга - не беше сълзливо-сополива, а много ароматна и приятна, която може да ти допадне. В момента ми се губи името и автора. Със сигурност не е на Лаура Ескивел.

# 622
Може да пробваш с "Тес от рода Д’Ърбървил" на Харди, също и "Стършел" на Етел Лилиан Войнич.

# 623
  • София
А на мен много тъжни и драматични ми бяха "На изток от рая" и "Принцът на приливите", освен изброените досега.

Скрит текст:
И аз ти желая бързо да се измъкнеш от този период и после да търсиш нещо свеж и весело  Hug.

# 624
  • София
За тъжно четиво - "Без дом" на Ектор Мало

# 625
  • В две мънички очи...
Отива една жена при лекаря -  Рей Клуун също е много тъжна

# 626
И Клуун съм чела.. и "На изток от рая", и "Тес..", и "Без дом"... Simple Smile
Само "Стършел" не съм, но не ми изглежда като това което търся.
Все пак ви благодаря много за включването, ще прегледам наличните електронни и ще си избера нещо, може пък именно някоя по-ведра книжка да ме изкара от емоционалната дупка. Simple Smile
Хубава вечер!  Hug

# 627
  • софия
  Вилли, виж "Любов" на Елиф Ширак.
Книгата, чието заглавие ми бягаше е "Училище за вкусове и аромати". Не отговаря на твоето условие, но е приятно-ежедневно-силно ароматна, което действа успокояващо.

# 628
  • Ямбол
Отива една жена при лекаря -  Рей Клуун също е много тъжна
И като я предлагаш, къде я има в е-вариант?

# 629
Силно препоръчвам:

Общи условия

Активация на акаунт