Интересни книги в електронен вариант

• 231 037
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
наистина не виждам начин за сваляне  Embarassed

редактирам - на телефона се сваля без проблем, на компютъра не видях начин, не знам защо....

абе втори път ще редактирам, ама ми даде грешка при свалянето накрая и нищо не стана Simple Smile

# 601
В момента не може да се сваля или чете в Моята библиотека  Peace.

ПП
Намерих я тук.

# 602
Оф, току що разбрах за читанка. Свалих си архива. Дано да успеят да я запазят!

Kally May,  Hug
За сега свалих първите 4. Мислех, че са само те. Ще си сваля и петата и вероятно довечера ги започвам.

# 603
  • София
тити,на моя тел.също даде грешка при свалянето.Обаче аз опитах втори път и книгата се свали.Опитай пак.Дано имаш успех.  bouquet

# 604
  • София
Kally May,  Hug
За сега свалих първите 4. Мислех, че са само те. Ще си сваля и петата и вероятно довечера ги започвам.

Петата я няма в читанка, аз си я бях свалила от замунда - провери там.

# 605
Kally May,  Hug

Петата я няма в читанка, аз си я бях свалила от замунда - провери там.

http://www.rulit.net/books/tanc-s-drakoni-download-free-231787.html - ето я номер 5.  Peace
В замунда мисля, че са само четирите.

# 606

Kally May,  Hug

А къде е архива?

# 607
тити,на моя тел.също даде грешка при свалянето.Обаче аз опитах втори път и книгата се свали.Опитай пак.Дано имаш успех.  bouquet

права си, втория път се свали.

# 608
Архива може да се свали от линк "торенти" , а и в Замунда го има.
И понеже сме в разгара на лятото реших да кажа няколко мои любими книжки за плаж:
 "Мемоарите на една гейша" - прекрасна, особена ако не сте гледали филма;
 "Парфюмът" - знам, че е филмиран, но не съм го гледала;
 И двете ги има в Читанката.
 Много харесвам всички на Филипа Грегъри, както и Сидни Шелдън.
"Вино от глухарчета " и всичко от Рей Бредбъри  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скоро приключих "Изворът" - тежка, трудна и уникална книга  Heart Eyes Мисля, че не става за плаж, но е задължителна!

# 609

Kally May,  Hug

А къде е архива?

http://forum.chitanka.info/topic3415.html
Тук е абсолютно целият архив от началото до юни тази година включително. В Замунда доколкото знам е доста стар. До 2010г.

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 23:46 от wish

# 610
Аз искам да попитам нещо във връзка с този файл-архив на Читанката. Тъй като той съдържа много неща, които съм чела или такива, към които нямам интерес в момента , напр. народни приказки и др., се чудех дали има опция да си избера книгите, които искам да кача на рийдъра, а да не качвам целия файл от 1 ГБ. Не знам дали успях да обясня какво искам да направя, дано някой да ме разбра.  Rolling Eyes

# 611
  • В две мънички очи...
Аз искам да попитам нещо във връзка с този файл-архив на Читанката. Тъй като той съдържа много неща, които съм чела или такива, към които нямам интерес в момента , напр. народни приказки и др., се чудех дали има опция да си избера книгите, които искам да кача на рийдъра, а да не качвам целия файл от 1 ГБ. Не знам дали успях да обясня какво искам да направя, дано някой да ме разбра.  Rolling Eyes

Свали си ги на компа и си избери каквото искаш да четеш. Аз така направих с телефона преди време.

Искам да добавя още една приятна книга  - Момиченцето на Адел - в момента я чета и съм много  изненадана. - http://chitanka.info/text/22790/32

# 612
Да добавя:
Софийско жителство - на моменти смешна, на моменти доста тъжна
Аз преди теб - невероятна книга - много тежка и доста си поревах на нея

# 613
В момента чета "Счупени криле" 1 книга - http://otkrovenia.com/main.php?&action=showuser&username … rt=40&rows=40 За мен е интересна. Simple Smile
Дай малко резюме Wink
Завърших "На изток от рая"-Стайнбек.За мен е уникална книга.Препоръчвам.

Абриел Стъкфорт беше обикновено момиче преди да срещне него- Пийт. Загадъчен и недостъпен, той ще плени сърцето й. Завинаги. Всеки техен допир, всеки техен неловък поглед ще разтопи леда в сърцата ви. Втурнете се в тяхната мисия – да спасят най-добрата му приятелка- Мия. Дали ще успеят? Кого  ще избере Пийт – любовта на живота си или най-добрата си приятелка? Дали тяхната любов ще просъществува или ще отлети със счупени криле.

П.С Втората книга (Красив кошмар) е по-интересна Simple Smile

# 614
Да добавя:
Софийско жителство - на моменти смешна, на моменти доста тъжна
Аз преди теб - невероятна книга - много тежка и доста си поревах на нея

Софийското жителство и аз я започнах по препоръки от тук, ама не видях нищо интересно в нея, стигнах до половината и я зарязах. Пък рядко зарязвам книги. Може би имам друг вкус.

Но почти всичко изчетено от мен е бил препоръчано от тук и има много хубави заглавия. Само време да има човек да чете!

Общи условия

Активация на акаунт