В момента чета... 34

• 53 729
  • 748
  •   1
Отговори
# 1
  • София
Прехвърлям си поста от старата тема и благодаря за новата  bouquet
"Марсианецът" е номинирана в ГР за фантастична книга на годината. В момента върви гласуване на полуфинал.

# 2
Започнах за кой ли път "The 7 habits of Highly Effactive People"

# 3
Не помня дали писах в предната тема, "Revival" на Кинг, само дето нямам много време за четене тези дни  Crazy

# 4
Запис отново с "Война и мир" Blush

# 5
  • на североизток от Рая
 Радвам се, че имаме нова тема. В старата не споделих за прочетените книги, в тази може и да го направя. Радвам се, че вие споделяте какво четете, някои книги ги запомням и ще ги търся. Но напоследък не ме грабва нищо особено.

Благодаря ви, че споделяте за "Нестинарка" и "Тангра и неговият син", явно някои мнения съм ги забравила, но в никакъв случай не съм ги пропуснала. Чета всичко, дори и да не пиша.  Peace

Пропуснах да напиша какво чета сега - "Жар птица".

# 6
Чета книгите на Боряна Дукова. Интересни са. Успявам да запълня времето на работа  Blush Mr. Green

# 7
Все още чета Тангра и неговият син, много ми харесва, повече от Нестинарка дори.

# 8
Жалко за Марсианецът. Много се влияя от вашите мнения и вкусове и ми се щеше наистина нещо разтоварващо след Баладата за Георг Хених. Преди малко я приключих и ми е едно подтиснато и тъжно, носталгично чак. Книгата е хубава, добре написана, пораждаща чувства. Препоръчвам.

# 9
  • Belgium
Имам едни нищо и никакви 40 страници от "Книжарничката", но искам да ги прочета на спокойствие.

Което нищо чудно да стане чак в началото на следващия месец.

# 10
Аз чета "Мисис Далауей" на Вирджиния Улф .....

# 11
Запис с "Червеношийката" Peace

# 12
  • Пловдив
"Девиците от рая" - Барбара Уд

# 13
  • София
Чета "Човек на име Уве" на Фредрик Бакман.

# 14
  • Варна
Чета вас, събирам заглавия на книги за прочит и ... чакам времето за това.
Вися си на "Дивергенти".

Общи условия

Активация на акаунт