Интересни книги в електронен вариант

• 231 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте. Не съм почитателка на Паулу Коелю, но попаднах на последната му книга (поне мисля, че последната) и ще сложа линк за тези, които го харесват http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-details&a … fbe5844dbdd765d00

# 316
  • Има много детски смях.

Ако не се лъжа, книгата има и втора част.  Peace Линк към нея?  Praynig

# 317
Тази книга? Не съм чувала да има втора част.

# 318
  • Има много детски смях.
Може и да бъркам... но определено съм останала с подобно впечатление.

# 319
  • USA, Steak State
Бъркаш се Simple Smile

# 320
  • Schwarzwald
Още една препоръка от мен за хубава книга:
Павилионът "Прасковен цвят".

Сега съм на "Финансист" , Теодор Драйзер. Малко ми е далечна темата за цифри и борсови операции, но книгата е увлекателна и до сега не ми е доскучала.

Чакам препоръки и от Вас!
Хайде пишете!  Hug

# 321
  • София
За любителите на екшъни и трилъри да препоръчам книгите на Лий Чайлд, по които съм се запалила от началото на годината и в момента чета четвъртата:

1. Място за убиване
2. Труден за убиване
3. Сигнал за опасност
4. Лесни за убиване
5. Смъртоносна жега
6. Покушението
7. Сметки за разчистване
8. Врагът
9. Един изстрел
10. По трудния начин
11. Лош късмет и неприятности
12. Нищо за губене
13. Утре ме няма

Книгите не са свързани помежду си, имат само един и същи главен герой.
Четат се леко, държат в напрежение и са динамични - по-скоро екшън, отколкото трилър.

# 322
  • Den Haag
В работно ателие  на "Читанка" има "Оризовата майка" етап на работа- проверена, но не знам дали става за четене все още  Thinking

# 323
  • София
Аз съм чела тхт формати от работното ателие - за нетърпеливи мераклии става  Wink, стига да не ви притеснява, че тук там може да има някое символче или празни редове. Всъщност зависи от форматирането и доколко добре е направено  Peace.
Давам и един глас за препоръката на Kally  Hug.

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 15:03 от Вени***

# 324
  • Видин
В работно ателие  на "Читанка" има "Оризовата майка" етап на работа- проверена, но не знам дали става за четене все още  Thinking
Става!!! Аз си я свалих  Laughing Party като текстов файл е, изобщо не ме притеснява да чета такива на Киндъла

# 325
Момичета препоръчайте нещо ново, налично в електронен формат и по-възможност не много любовно! Харесвам фентъзита, исторически романи, кримки, трилъри, ама чиклета не ме завладява...

# 326
Момичета препоръчайте нещо ново, налично в електронен формат и по-възможност не много любовно! Харесвам фентъзита, исторически романи, кримки, трилъри, ама чиклета не ме завладява...

22/11/1963 на Стивън Кинг, ако не си я чела разбира се.

# 327
Това не е ново, но ми беше интересно. Нелоша поредица за крал Артур. http://chitanka.info/person/bernard-cornwell

# 328
Супер сте  Hug Hug Hug

# 329
  • Ямбол
За любителите на екшъни и трилъри да препоръчам книгите на Лий Чайлд, по които съм се запалила от началото на годината и в момента чета четвъртата:

1. Място за убиване
2. Труден за убиване
3. Сигнал за опасност
4. Лесни за убиване
5. Смъртоносна жега
6. Покушението
7. Сметки за разчистване
8. Врагът
9. Един изстрел
10. По трудния начин
11. Лош късмет и неприятности
12. Нищо за губене
13. Утре ме няма

Книгите не са свързани помежду си, имат само един и същи главен герой.
Четат се леко, държат в напрежение и са динамични - по-скоро екшън, отколкото трилър.
Подобни на тези са поредицата на Майкъл Конъли с главен герой Хари Бош:
http://chitanka.info/serie/hari-bosh

В момента чета първата "Черно ехо" и е добра. Тук по-скоро е крими и трилър, има и екшън, но не е основно.

Общи условия

Активация на акаунт