Интересни книги в електронен вариант

• 231 295
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Хихихи... днес ще метна последната част... да видим...
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 421
Хихихи... днес ще метна последната част... да видим...
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Още по- тъпа е от предните две. Не че те са "нещо"...  Mr. Green

# 422
Това си мислех, че просто не е истина какви боклукчави книги са бест селъри...
Киндълчето направи си изби парите, защото ако ги бях купила тези книги щяха да са най-зле похарчените пари за "книги".

# 423
Момичета само аз ли съм леко разочарована от нюансите...

И аз съм така и да си кажа сякаш на Силвия Дей книгите,нищо,че наподобяват 50-те сякаш по-ми харесват.  Peace

# 424
Почнах първия нюанс, и просто повече от 1/3 от нея не можах да прочета. И аз това си помислих, че е-book -ът ми си изби стократно парите, ако ми се беше наложило да ги купувам и трите бози.

# 425
Аз ги претупах 1 и 2 - по диагонал... барабар с пошлото съдържание (прескочих го). Много мразя плосък сюжет и скучни герои... Това е нещо като развратно ама не съвсем, еротичен чиклет  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 426
  • Разпиляна във въображението
Момичета само аз ли съм леко разочарована от нюансите...

И аз съм така и да си кажа сякаш на Силвия Дей книгите,нищо,че наподобяват 50-те сякаш по-ми харесват.  Peace

Аз съм чела само първите Нюанси и до там. На Дей повече ми харесаха книгите. Оставам настрана, че мъжът беше ТОЛКОВА красив и т.н., но героите, характерите и историите ми хванаха интереса. И няма садо-мазо елементи, просто желание за контрол и минало с болка.

# 427
Има тема за нюансите, има и тема за книгите, които не сме могли да дочетем...пишете там  Peace

# 428
Аз чета сега "Граф Монте Кристо". Харесват ми книги с развиващо действие 18-19 век, приемам препоръки и за други подобни. Слагам я на челно място заедно с "Не без дъщеря ми" и "Пеперудата".

За нюансите добре, че написахте, че щях да се излъжа да ги започна. Не съм се сетила да чета в другите 2 теми.

# 429
  • София
Поредното позитивно мнение за "Пеперудата", набелязала съм си я и чака ред. Разкажете малко повече за този роман - директно го свалих от читанката, но дори и резюмето не съм поглеждала.

# 430
  • София
Поредното позитивно мнение за "Пеперудата", набелязала съм си я и чака ред. Разкажете малко повече за този роман - директно го свалих от читанката, но дори и резюмето не съм поглеждала.

Не съм я чела, но съм гледала многократно филма.
Мнението ми е, че след като филмът е истинска КЛАСИКА и шедьовър сам по себе си, книгата би трябвало по правило да е по-добра. Смятам да я прочета и аз в скоро време.

# 431
  • София
Толкова съм слушала за този филм, а никога не съм го гледала! Изобщо не направих връзка между книгата и него  ooooh!.
Kally May, аз малко спрях с Джак Ричър, прочетох няколко други неща. Смятах като завърша със Сафон и "Сянката на вятъра" да се върна пак при него, но май хвана "Пеперудата"  Laughing.

# 432
  • София
Не мо'а го остааа Ричър бе! То голяма лИбоффф заформихме с него  Heart Eyes  Laughing !
Малко време му отделям напоследък, ма той търпи и си ме чака  hahaha .

# 433
"Пеперудата" е биография, едно голямо приключение на един изключителен човек. Описва живота в каторгите и бягствата си от тях. Като знае човек, че всичко описано в книгата е било реалност, изобщо за несломимия му дух и прочита всичко на един дъх. Завиждам на тези, които тепърва ще я започват за първи път. Определено след време пак ще я чета. Не знаех, че има и филм, ще го потърся да го гледам.

А в коментарите в читанка към книгата прочетох, че авторът е издал и втора книга "Ва банк", също интересна - продължение на "Пеперудата". Ако някой попадне на нея на български, моля да я сподели.

# 434
  • В две мънички очи...
Пеперудата и аз я препоръчвам.

Някой попадал ли е на "Прелестни създания" търся я от толкова време и не мога да я намеря в нета.

Общи условия

Активация на акаунт