Отговори
# 165
  • София
Нарцис, да не би да не е ходил на градина? Много тежко си го изживяла.
И аз сигурно ще пусна някоя сълзичка, но и двете сме свикнали отдавна да не съм целодневно до нея.
Не е ходил.
И при баби и дядовци сам също не е ходил.

# 166
  Привет момичета ! Относно спорта много искам да го запиша на нещо извън училище , имам време да го водя и чакам сега докато съм майчинство , поне да оползотворя оставащото ми време докато сме си в къщи че после не ми се мисли ! Бабата и дядото помагат само като се наложи изобщо не се хабят да предложат нещо в полза на детето , много страда горкия за това че не ходихме на море ама с това бебе  не ми се мърдаше и ме е страх .
  На 8 септември ще ни е родителската среща да видим и окончателното класиране , и тогава ще купим всичко .
  Планирам да започнем да ставаме в 7 часа ей така да си смени часовника ,да не ходи в училище и да се прозява .

# 167
  • София-България, Израел - където си поискам
На 15 не смятам да плача Wink просто приемам,че вече имам едно голямо момче, което ще е ученик Peace и той по стъпките на сестра си Laughing Радвам се,че двамата ще учат в едно училище. Иначе той страшно се вълнува Wink вече броим дните и даже отбелязахме на календара кога е 15 Laughing
Извънкласни занимания 1-ви клас няма да го водя, достатъчно претоварени са от 8 до 17 часа ,за да го водя на нещо друго. Единствено мисля за някакъв спорт в училище или събота и неделя Peace

# 168
  • София
Да се шмугна в бързата река на постовете ви скорострелно летящи!
Велурено блокче виж тук - http://activecommerce.org/zarisuvane.htm това е бизнес центъра от Борис, Гешов като се спускаш към Красна поляна.
Нищичко, освен една риза не съм взимала, само гледам, ще пазаруваме с него в последния момент, чакам го да се върне от ваканцията при баба си.
РС беше на 1-ви, изброиха какво трябва, организирахме се родителите да поосвежим стаята - циклен паркет, щори, шкафчета.
Някаква система с интерактивно обучение с мишки ни предлагаха да внедрим, съгласихме се - www.ninero.com  newsm78
Моля дайте идеи за украса на класната стая, както и идеи за панделки-лентички за обвързване на учебниците - нещо по удачно от панделките за букети?
Извънкласни мисля английски и спорт -досега ходеше на футбол и обича, ще видим дали ще ние е удобно, то от училището предлагата организация. Струва ми се, че харесва сценични изяви, та мисля нещо театрално, някой спомена записване на театър?

# 169
Моите сълзи текат навътре. Simple Smile Само аз си зная, че/ще плача.

Извънкласни занимания ще си остане английският, плюс плуване. Не работя, но въпреки това ще ми бъде безкрайно сложно да обслужвам адекватно нуждите от извънкласни занимания и на двете си деца. Работещите, ако не са с помощ, не им завиждам.  Confused

# 170
Искам да ви кажа, че камък ми падна от сърцето, че не съм единствената ревяща майка. На завършването в градината само аз се разревах и умрях от срам, споделяла съм ви го. На 15-ти със сигурност ще рева, но ще съм със слънчеви очила, омръзна ми да ме гледат като театрална актриса, а аз просто преживявам всичко свързано с детето много емоционално.

# 171
  • София
Аз си плача редовно Blush. В предучилищната, понеже малката я кара в училище, 15 септември си беше нашата първа среща с "голямото" училище, преживяхме си го цялото семейство с много емоции. Всички тържества пак ми бяха ревливи. Очертава се и сега да е така. Просто аз съм си такава. Simple Smile Не ме е срам, текат си сълзи, треперят си устни и това е.

# 172
  • София
Аз редовно плача на всички тържества в ДГ. И не съм сама, като бърша тайно сълзите виждам и други 'другарки' по съдба.
 Embarassed Embarassed Embarassed
Ама аз съм си ревла, рева на книги, на филми, какво остава за децата ми...

# 173
И аз съм от ревящите, направо ми ставаше неудобно от другите майки в ДГ
РЕВА СИ НАЙ-РЕДОВНО НА ПАТРИОТИЧНИ ПРОЯВИ, НАГРАЖДАВАНИЯ НА СПОРТИСТИ, ЧЕ ДОРИ И НА ХИМНА Blush

# 174
  • Sofia
Бора, освен за шивашки ленти за панделки, друго не се сещам. Какъв е проблемът в цветарските всъщност, че са твърди ли?

# 175
  • София
Ще взема цветарска, сега разглеждах из нета и видях, че с такива панделки връзват учебниците. При нас ще подготвят такива конуси с лакомства. И като сложат и учебниците с панделки ще бъде съвсем празнично. Може би балони...А децата с раниците празни ли отиват, ще слагате ли нещо вътре, материалите...При нас ще си държат част от нещата в кутии (чакам Икеа за това, а и за бюро), материалите за рисуване ще стоят в училище само БЕЛ и математиката ще ходи напред назад до вкъщи и училище.

# 176
  • sofia
И нас ни искат с раница на 15 ти и аз се чудя дали да е празна или ще се подреждат пособията в шкафчетата. Може да ги искат празни раници, за да си вземем учебницоте, за да ги подвържем и след това да ги върнем, защото ще стоят в класната стая.

# 177
Аз смятам да питам на родителската среща на 7-ми.
При нас всичко е ясно, казаха го още на първата родителска, но да видим и сега какво ще кажат. Сигурно ще има доста неясни неща.

# 178
  • София
... Струва ми се, че харесва сценични изяви, та мисля нещо театрално, някой спомена записване на театър?
В училището, в което ще учи сина ми от около 10 години и повече има любителска театрална група, казва се "Театро 5 - 5" - театър от ученици за ученици.
Все още не знам, как става записването - дали чрез някакъв подбор или записват всеки, който има желание, но ако е възможно и ако той иска, ще го запиша.

# 179
  • Чикаго / София
Чоколина много ти е хубаво момиченцето! Истинска малка грация! Heart Eyes

И аз съм от ревящите най-редовно.  Но и за мен, големия рев беше миналата година, когато Лъчезара тръгна Предучилищна в училището, а сестра й тръгна 1ви клас /тя беше карала Предучилищна в детската градина/. Така че на един ден и двете ми деца прекрачиха за пръв път вратите на голямото училище и направиха първата си крачка към самостоятелността си. Ох, що рев изревах на прибиране към вкъщи сама /тук остават в училището от първия ден и си имат редовни часове/.  Тогава с пълна сила почувствах, че момичетата ми са вече пораснали и вече тръгват по своя път с малки, но сигурни стъпки. Тази година не ми беше толкова емоционална. Е, пак не пропуснах да пусна по някоя сълзичка, но не беше така както миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт