Отговори
# 135
Някой по-рано беше попитал за светещи глобуси. Вчера след работа се разходждах по бул. Мария Луиза, влезнах в Бокал да проверя за фигурален чорапогащник и на излизане гледам направили до него нов магазин от тези немските ТСМ. Разгледах и него, та там има такива и цената им определено е изгодна - 25 лева.
chockolina - много красива танцьорка си имаш, да ти е жива и здрава.
Моята девойка в детската посещаваше народни танци и рисуване, като танците определено не са й на сърце. В сайта на училището видях, че имат вокална група и театрално студио. Аз тайно се надявам на плуване и/или балет, но това ще се разбере на родителската.
За книжките - аз много обичам да й чета, и съм накупила цели поредици, но повече от 15 минути е невъзможно да я задържи човек на едно място. Като цяло не проявява особен интерес, не задава въпроси, просто в един момент става и започва да се занимава с друго. Не я насилвам, тепърва и занапред ще трябва да се занимава с подобна дейност.
Moon Walk - видях от профила местоживеенето ти, съседи сме  Peace.

# 136
 Moon Walk, а нямат ли към униформите елечета? /то едни униформи, де/.

chockolina, имаш прекрасно момиченце.

# 137
Наближава дългоочаквания ден  Shocked а ние не сме купили нищооо
Бях решила в понеделник да купя всичко необходимо,но излезе нещо непредвидено.Трябва да отложа пазаруването за вторник.Но пък тогава дали работят магазините в Благоевград?Ако има някоя осведомена мама,моля да ме осветли да не бия 100км. напразно. Praynig

# 138
  • sofia
Ще подвързвате ли тетрадките на децата си? Една приятелка ми каза, че при тях е задължително.

# 139
  • София
Прочетох "Деца играят вън".
Добре че съм в офиса, че ме е стегнало гърлото и ми напират сълзи. Cry

На 15-ти ще се реве.

# 140

Прочетох "Деца играят вън".
Добре че съм в офиса, че ме е стегнало гърлото и ми напират сълзи. Cry

На 15-ти ще се реве.

Записвам се и аз към ревящите ,само дано да успея да се скрия ,колко бързо стана първолак !

# 141
  • sofia
Аз тази година не можах да сдържа сълзите си на изпращането от предучилищната.
Колко са сладки малките ни дечица, а времето сега ще литне и ще станат луди тийнове.

# 142
след няколко дни големият ми син тръгва в 1 клас, макар и не в България, но искам да следя как вървят нещата и там. И сверка на програми и условия, и някои идеи, които мога да прилагам вкъщи, защото се налага вкъщи да учи да чете и пише на бг. Заниманията ни съвсем не са редовни, когато сме на кеф, иначе помагала си накупихме.

# 143
  • София
Да ви чета и тук, темата набъбва скорострелно Grinning
И да питам, колко комплекта за физическо да има?

# 144
Аз съм поръчала 2 анцуга, различни и 1 чифт маратонки.
Маратонките поискаха да са с лепенки, че още не могат да си връзват връзките на обувките.

# 145
  • София
А защо по два чифта? Единия по-плътен ли или какво?

# 146
  • у дома
А защо по два чифта? Единия по-плътен ли или какво?

Защото имат седмично три пъти физкултура,понякога се пада да е два поредни дни и ако се изцапа не винаги може да изсъхне до другия ден.

# 147
Добър вечер и от мен! Може ли?
Ние ще сме първолаци догодина, НО за втори път. Вълненията не са по-малки и с второто.
Сега да попитам. Има една трудност при нас, а разбирам, че я има масово в 1-ви клас: звуков анализ. Чудесните линкове от първа страница не дават задачи за звуков анализ. Ако някой има игри по тази тема ще е чудесно да пусне линк.
Успех на 15.09. и си поплачете, разбира се!

# 148
  • София
Звуков анализ е при нас мишън импосибъл.  Laughing
Това Ш, Щ, Я, Ю - пише се както се чува.  Joy
Ама нали за това има учителки? Аз съм майка, не учител в начален курс. Ако бях завършила това, да бях научила децата.  Wink Не че не мога да се хвана и да ги науча, но ми се губи смисъла. За какво тогава ще ходи на училище, ако ще знае всичко от мама?  Че тя е в социума откакто ена годинка и 8 месеца, като й дам знанията - какви да ги дири в училище?
Не.
Родителите са родители.
Учителите са учители.
Ако не си вършат работата ще сменяме училището. Но аз да поема техните функции, тогава, когато те поемат моите. не по-рано. Wink

# 149
  • у дома

Сега да попитам. Има една трудност при нас, а разбирам, че я има масово в 1-ви клас: звуков анализ. Чудесните линкове от първа страница не дават задачи за звуков анализ. Ако някой има игри по тази тема ще е чудесно да пусне линк.

http://bglog.net/nachobrazovanie/31172
Напиши на търсачката в блога звуков анализ и предполагам ще излязат още материали...

Общи условия

Активация на акаунт