Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Оф, верно. А аз в момента се чудя кой да набия, и аз като Василиса съм настоена бойно, много бойно  box

# 136
  Че може ли да се вредим от вас?  Joy Това като контрата, която измърмори мъжа ми на събиране с приятели защо бил мълчал :"Нима можех да вметна дори "да" от вас?  Laughing
Споделям първа изложба на художничка, която не е млада. Освен таланта в ръката си имаше адски много мисъл във всяко платно..
Куркума, аз се спасявам с лавандула и кестени. А лавандулата ми я подари Дедо в красиво бурканче  Flutter

# 137
  • о`майна лунна нощ е
Имам нужда от помощ от човек в Стара Загора.  Praynig
В събота следобед /между 14,30 и 17 ч./ се налага да предам едни ключове и сега въртя варианти всякакви.

# 138
  • Пазете Гор
Звучиш като в шпионски роман от 60-те, Туизъл. Какви ключове, защо ти е човек?

Най-едрите къпини растат където има натрупани вършинаци от сечища, и сред тях поравно има и коприва, и шипок. Изподрах се, опарих се, ама си имам една кофа къпини колкото орех.

Писах на една тема, за която си обещах преди повече от 15 години никога да не издумвам дума, ако не съм всред свои. Както и можех да предположа, резултатът от дискусията е цунг-цванг, ако изключа ценностния колапс у мен.

Ще заспя трудно.

# 139
  • Казанлък of all places
Мъж ми с един приятел вдигат покрив. На селската ни къща. Цяло село се изреждаше докато Павел зидаше оградата, после докато събаряше до оснвои, после докато гради, сега го наглеждат пак.
Онзи ден спряла софийска кола до къщата, слязъл мъж, споделил ,че има проблем, те се натоварили на колата да идат да видят какво са огелпили майсторите на къщата на човека. Видели, обсъдили, дали акъл, накрая мъжът извадил един бележник и почнал да задава срокове и да ги пита кога могат да започнат при него... Тез двамата, Пальо и приятелят ни художник, едва не хукнали да бягат.  Grinning "Аман от покриви! Ние си мислехме,че той консултация иска, а той решил че сме покривна бригада! Не, не ,не! "
Явно този човек с каквото и да се захване го прави както трябва. Вчера навърши 40. Наздраве !

# 140
  • Москва
Споделям брат-рожденик.Да ми е жив и здрав.Много ми липсва.Сигурно,защото не се видяхме преди да тръгна.
Споделям  шеметност в събитията около мен.Също така и някаква повтаряемост... Ще поживеем, ще видим..

# 141
  • о`майна лунна нощ е
Жив и здрав да е, Анджи и още 100 покрива поне да вдигне.
Честит рожденик и на Азазел   bouquet
Туигъл продължава да крои планове ... на себе си и другите.

# 142
  • До хладилника, който обичам
Добра стига! Отдавна не съм минавала насам.

Днес установих категорично, че 4 деца не е работа за мен. Може би защото две от четирите не са мои и беше малко интензивно... не, че не се справих чудесно (кой, аз ли няма?!), но ми дойде нанагорно.

И вечерта биде довършена с, както изглежда, колапс на едни планове, които засягат много хора. Защото едни други не са ми отговорили на два имейла поредни и видите ли, вината някак е моя за това. Нахалници!

# 143
Е, малко те хвърлихме в дълбокото с 4 наведнъж, предлагам да започнеш първо с 3. Винаги мога да услужа с една бройка по избор, да тренираш докато ти дойде (или мине форевър) желание за трето  Mr. Green
Ама пък като му хванеш цаката строяваш големите да гледат малките и ти само цъкаш форум  Grinning

Аз пък така се развълнувах от снощната първолашка родителска среща и предстоящото започване на училище, че не мога да спя, все едно аз ще тръгвам в 1 клас.

# 144
  • Майничка
Да е здрав и дълголетен майсторът на Анджи, хубаво е повечко такива умятни хора да има!   smile3501
Честито и на брата на Азазел, макар и на патерица!  bouquet

Споделям, че една-едничка малка жива бира ме катурна снощи.

# 145
Как да кажа наздраве за рожденниците по това време на деня  Stop но им желая всичко най добро.

Есента вече се усеща- и в слънцето, и във вятъра, и във въздуха. Това обаче ми е любимото време от годината- изминалото лято се върти лениво пред очите ти, усещаш лъчите да галят кожата, а не да я изгарят.
Естествено, можеш и да усетиш вятъра студено да я хапе ако излезеш от морето в 6 сутринта, като един оптимист плувец, който гледах от леглото си, удобно завита и стиснала чаша с кафе, елка и молив.

# 146
Споделям , че нямам търпение  да стане 10 часа , за да отворят един магазин, в който отдавна не съм ходила. smile3508

# 147
Къде е темата за муните? Пуснах мотивационо писмо, а копи-пейста не ми е бил приятел - в едно от изреченията съм оставила името на конкурентна компания (звучаща подобно)  Mr. Green
Не ги четат, нали!?  Laughing

# 148
  • Кацнала на едно дърво.
Леле, Анджелинке, много ти е младо гаджето! Да ти е живо и здраво, по-малко покриви и повече пътешествия.  Hug

Доживях племенникът ми да ми дава акъл за нещата от живота.
А Малкия трол рече на баща си сутринта:
- Ти нищо не язбияш от Стай Уойс!
Това обвинение удари баща му в сърцето.  Joy
"Стай Уойс" означава "Стар Уорс", малкият пръдльо още не може да го изрече, но акъл дава. На кого ли се е метнал?  Blush

# 149
  • Майничка
Споделям сутрешен скеч:
Опашка за кръвни изследвания за детска градина и ясла. Естествено, 1/3 от "пациентите" реват по дифолт, 1/3 - при вземане на кръв, останалите се ослушват като гърмяни зайци и се чудят да ревнат ли или не. На този фон №2 се обляга на стената с неподправена досада (така де, тя три пъти е чакала на опашка за местни данъци тази година, някакви си 20-на души ще я притеснят!), изчаква си реда, подава си пръста и пита делово:
- Много кръв ли ще тече?
- Не, мъничко.
- Ама повече, отколкото като те ухапе вампир или по-малко?
- А теб хапал ли те е вампир, та знаеш колко кръв тече?"
- Не, ние живеем нависоко и те не стигат до нашия етаж, обаче искам да знам! (кака й й беше чела за Лили Чудото и граф Дракула и се наложи да обяснявам, че вампирите се вдигат максимум до втори етаж Laughing)

И един сладур за ясла споделям, със силно развито чувство за ред. Чакаше след нас на опашката, дойде му редът и лаборантката пита:
- Ти сега ще плачеш ли?
- Не, аз съм след каката, първо тя.

Общи условия

Активация на акаунт