Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
 Joy Joy Joy

Големи сладури  Laughing

Това с вампирите ме провокира да споделя следния цитат от Тери Пратчет:

1. Изобщо не се приближавайте към вампирски замък, независимо колко лошо е времето.
2. Ако сте се приближили до замъка, не чукайте на огромните мрачни порти.
3. Ако сте почукали на огромните мрачни порти, не приемайте покана от странен мъж облечен в черно да влезете вътре.
4. Ако сте влезли вътре, не отивайте в спалнята за гости.
5. Ако сте отишли в спалнята за гости, недейте - каквото и да става - да спите на отворен прозорец.
6. Ако сте заспали на отворен прозорец, хич не идвайте да ми се жалвате, че сте настинали....

# 151
  • Варна
 Hug Разсмяхте ме! Благодаря!

# 152
  Гаргамелаааа  Joy Joy Благодаря ти за порцията чист смях Simple Smile  Hug
Споделям наближаващ ремонт и се чудя да избягам ли или да се гмурна в дълбокото?  Thinking

# 153
  • о`майна лунна нощ е
Гаргамела, със сълзи съм се смяла ...   bouquet

От ремонта бягане няма. Преследва независимо къде си.

# 154
  • България-Швейцария
Няма бягане, няма.
В моя случай дилемата е не дали, а с кое първо да започвам, като всичките са свързани с тотално изтърбушване и мизерия.

# 155

Споделям наближаващ ремонт и се чудя да избягам ли или да се гмурна в дълбокото?  Thinking

Бягай, доколкото ти е възможно да издържиш.  Simple Smile
Докато дъвча полусуровите бухти от свеки/но пък с алкохол вътре, което ме успокоява/, се чудя как да споделя отношение към Български пощи, без да ги, хм... обидя.
Започва учебната година, но и академичната, та търся начин как  студентската програма, графикът за болницата, учебната програма и извънкласните занимания на голяма ми дъщеря, да са непрекъснато  и едновременно пред погледа ми. То има и баби, де, но все пак.

# 156
  • о`майна лунна нощ е
По отношение на пратките и записите ... нищо, за което не си платил "препоръка" допълнително, не е сигурно, че ще пристигне. В това отношение бг-пощи са спрели някъде там, където все още пощата се разнася с 1 конска сила, която захранват с бала сено.

# 157
Споделям, че при вас ми хареса.
А добре заварила!

# 158
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Добре дошла  Simple Smile
Споделям, че не било градска легенда, че човек може да изяде два буркана с кисели краставички  наведнъж.Grinning Не знам докъде ще го докарам, онзи ден започнах от един.
Видяхме бебенцето с всички неща наред засега  Grinning
Май си има дръжчица  Grinning
Усещам, че се образува задруга срещу моята особа  Mr. Green

# 159
  • о`майна лунна нощ е
Деси, с повече упоритост /защото ентусиазъм и апетит не липсват/ и трети буркан може да се изяде. С Емата поглъщах огромни количества храна по няколко пъти на ден.

# 160
Май си има дръжчица  Grinning

Луканчица ( по Вълка)  Simple Smile

Какво не им харесвате на Български пощи, аз съм мнгоо доволна.

# 161
  • Варна
Киселата краставичка е най-добрия приятел на човека.  Grinning

# 162
  • Варна
Мдаа...особено леко лютите киселите краставички с люта чушка в буркана/чешка технология/  Laughing. Когато бременеех ни бяха пратили два кошона с двулитрови буркани за мостри във фирмата, познайте дали стигнаха до технолога на завода Mr. Green. Ама разбрани излязоха шефовете, поръчаха нови. Сега пак са разбрани- заради Дренкината дилема минавам от петнадесети септември на четиричасов работен ден.

# 163
въй, понамали прегръдките.

# 164
  • Москва
Издевателството над хората дали те прави по-велик?Или по-забавен?! Или по...не знам какъв?!...  Моля, отговорете ми. Явно нямам опит в това.

Общи условия

Активация на акаунт