Споделете 166

• 29 469
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Успах се. Събота не е ден за работа, да му се не види  Crossing Arms

# 376
Бях в офиса в 7,30. От 9 съм  Crazy И аз като ентусиаста на Анджи.

# 377
  • Майничка
Честито на днешните именяци! Да са здрави, щастливи и късметлии!  bouquet

Честит празник и на софиянци!

# 378
Събота и работа - ужас, а половинът остана да спи  #Cussing out

# 379
  • о`майна лунна нощ е
И аз се успах, но за капак и кафе пих до никое време. Резултатът - шеф преди мен в офиса. Добре, че е събота.

# 380
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Честит имен ден на всички, носещите прекрасните имена Надежда, Любчо, Любка, Вяра, София! Flowers Bouquet

Съботно започнахме работата, мнооого съботно. Снощи опекох шоколадови мъфини с ябълки и сутринта започнахме работа с почерпка. И бонбони добавих, и колегата Любо почерпи, и колежка почерпи за именяк в къщи, и другия Любо се е подготвил да черпи и така се започна въглехидратно-приповдигнато от сутринта.

Днес моето Наде има имен ден, ще го празнува в Страсбург. Да ми е жива и здрава си пожелавам и да пътува все по интересни дестинации. Виртуално мъфинче от мен за нейно здраве.   Kissing Heart

# 381
  Да ти е жива и здрава, Дид   bouquet И на Любо на Анжелина и на всички именици-честито.   bouquet

# 382
  • До хладилника, който обичам
Ръкавичка е на две! Наздраве!

# 383
  • о`майна лунна нощ е
Охо, Бу, подозирам заговор за появяването й на бял свят на този светъл празник   bouquet
Да расте умна и красива!
Честито и на всички знайни и незнайни именици и на всички софиянци!

# 384
  • Пазете Гор
То вярно, че не обичам да работя канал, ама тоя път е ужас, не че се глезя. Сума отклонения, нестандартни диаметри. Мястото за работа колкото ковчег, работи се легнал, на лакти или по гръб, наоколо висят паяжини, дебели като тензух и има сталактити от канална утайка. Естествено - безплатно.

Хубави празници!

# 385
Наздраве, Бу! Да ти е жива и здрава Ръкавичката, родена е на прекрасен ден.  Heart Eyes

Куркума, освен да кажа съжалявам и да ти пожелая бързо да се справиш с гадната задача.
Ние продължаваме да се черпим, по-изгодно на фирмата щеше да ни разпуснат днес, ама не - хем малко се пие в тази държава, хем няма и трезво държавническо мислене (и фирмено съответно).

# 386
Oтново се пие в таз тема!
Браво и Наздраве на всички празнуващи!

# 387
  • Пазете Гор
Скоро си сипах напитка, но вече съм на третата.

Тежък ден, след тежка нощ. Много работа, с дискусионен ефект и ефимерно заплащане. Три сапуна отмивах, а пяната все с цвят на лапавица.

Някакво сирене съм взел, колчем го отворя - кучето и съседското почват да вият. Пише, че е в Нормандия правено, от някакъв Jean, ама хвърлих етикета, та не мога да ви кажа фамилията. Интересно сиренце. Удря леко на препържено масло, идея за качамак чак, малко на пръст и много на войнишка партенка.

Редя няколко халби във фризера, празни. Сипвам в тях, те се заскрежават, като капак на водомерна шахта на мързеливец.
Имам нужда от малко финес. Пийвам си, сирене, малко от моят сушен врат. Интервюто на д-р Михайлов си го оставям за десерт.

# 388
Ха добро утро в неделя! Споделям дестинация Созопол, правя кафе и потеглям, ехааа  jumpuu

# 389
  Луда калинка съм...Станах в 3 и рисувах досега. Добре, че не хуквам на работа сега- ще си отспя  Grinning Иии, как не се сетих да кажа "Добро утро" - щях да изпреваря всички ви  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт