Споделете 166

• 29 469
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • sofia
Дид, как неблагородно завидяхххх! Точно преди мъничко си говорехме в благоверния тези 4 почивни дни дал' да не се засилим натам. Още не сме се доразбрали, защото нещо прогнозата за времето не е много читава....но имаме план все пак.   Ако става въпрос за мен, аз и за следващото лято вече имам  Wink

# 391
Жива и здрава да ти е Яна, Бу!

# 392
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
 Ако става въпрос за мен, аз и за следващото лято вече имам  Wink

И аз, и аз  Grinning
Даже съм подготвила почвата в хотела дето ходим - викам -  с малки вързопчета приемате ли?
Приемали, нямало проблем. Ще видим дали ако пискундри много няма да се разхождаме по плажа на лунна светлина  Grinning

Честита Ръкавичка - да е здрава и щастлива.

# 393
  • Москва
Честити празници на всички, които съм пропуснала. На Бу да й е жива и здрава дъщеричката за радост и гордост.   bouquet  bouquet  bouquet

Какво море хора? Тук скоро с зимни якета ще ходим. Аз както винаги нямам есенно палто, та ще взема да си наложа и купя..
Споделям Simple Smile))))))))))))

# 394
  • sofia
Здрава, весела и щастлива да е Ръкавичка!!!!
И палто нямам, и свестни ботуши, ама се правя на разсеяна - дет се вика: няма зима, няма проблем Laughing
Посетих прекрасен, прелестен ресторант гръцки днес : http://7moreta.com/
Аз по-прекрасна сервитьорка не съм виждала - много, много съм впечатлена!!! Още по-д-бре беше, че ранноследобедният обяд, преминал във вечеря, беше споделен от близки и любими приятели от детските години! След такъв ден и мисълта, че утре е понеделник не ми се струва толкова еретична  Grinning

# 395
  • Пазете Гор
Има дни, в които се усещам вечен като небесните светила, отвътре ми е светло и усещам силата да повдигна, е, да не е планина, но поне хълм.

Има и други дни, които зачестяват, в които се усещам въздушно - прашинчест, в смисъл, че всичко е в състояние да ме отвее. Фундаментите, на които да съм разчитал се оказват липсващи или пясъчни.

Чудя се кога ли съм по-прав?

Грешен въпрос. Човек не бива да разчита на фундаменти, на нищо не бива да разчита. Истината е другаде - приемаме ставащото като воля Божия. Неотменима, непознаваемо логична.

И за това се чудя дали съм прав.

Абе чудя се. И фундаменти нямам.

# 396
Истината може би е по средата, в живота трябва да има от всичко - и от силата да повдигнеш планина, и от лекотата на прашинка .
Фундаменталният базис на основата е да си верен на себе си и на това, което ти подсказва вътрешният глас - друго няма. Всички фундаменти могат да се сринат в миг, ако те не са твоите лични усещания за света.

Разфилософствах се...но слушам Ейми Уайнхаус и се бях тъкмо размислила... и още повече от вчера още съм се размислила по повод на това интервю на Рангел Вълчанов.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 23:37 от ester

# 397
  Не знам Куркума, мисля, че ние хората не трябва да се взимаме толкова насериозно. Нищо не зависи от нас. Е, някой път зависи и тогава сме небесното светило за някого си или нещо си. Колкото повече одъртявам, толкова по-малко се впрягам и добивам една блага и леко идиотска усмивка  Joy

# 398
  • Кацнала на едно дърво.
Честита Ръкавичка!

Споделям, че и ние сме се наканили да направим едно есенно море другата седмица, ама ха, да видим.  Laughing

# 399
  • о`майна лунна нощ е
Предизборно  Joy http://media.snimka.bg/9405/025065885.jpg?r=0
Снимката е авторска от вчера. По селата няма 6/5  Mr. Green

# 400
Радвам се да ви заваря в добра кондиция.
На размисли съм се отдала тези дни и аз.
Опитвам да подредя приоритетите.
Усещам, че все по-добре се чувствам сама.
Обичам да ми е тихо, та да 'чувам' мислите си.

Иначе една идея ме е споходила по празничните дни - да заведа децата до Търново на кратка разходка.
Ей така - чисто по женски (фейски).

Честито на Ръкавичка, Бу!

# 401
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Calathea, най-сетне се появи, бре жена   Hug
За Търново - направете го, аз така си мисля - човек ако има възможност 1-2 пъти в месеца да мръдне на някъде, идеално е! Иначе цяла година все за едното море се мисли, то като дойде (ако въобще дойде), бързо си отива, и така - все едно живота ни прескача от година на година. Разнообразие му е майката  Simple Smile

# 402
Слушам някакви деца, които пеят и ревЪ.

# 403

Първо го прочетох - Слушам някакви деца, които пеят и ревЪт. Викам си, интересна работа хем да пеят, хем да реват, ама щом реват не ми се ще да чувам как пеят  Crazy

А иначе, аз вчера се разревах на клипчето на таз Стела от Х фактор. Абе големи ревЪли сме се сбрали тука...

# 404

Първо го прочетох - Слушам някакви деца, които пеят и ревЪт. Викам си, интересна работа хем да пеят, хем да реват, ама щом реват не ми се ще да чувам как пеят  Crazy

Е, сега се смея. Естер  Hug  Толкова силно, че заглуших детето, кара ми се и ме пита на кво толкова се смея.

И на Стела ревах, и на Богомил, и ....

Между другото естер, вчера прочетох нещо от теб в темата, което беше мнооого яко. Философско и ми харесА!

Редактирам се, онова, което ми хареса е няколко поста по-нагоре. Голяма съм кифла.  Blush Мислех, че е от няколко дни.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 21:05 от NinoTino

Общи условия

Активация на акаунт