Споделете 166

• 29 469
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Тая ми ти Стела се разрева на сцената  Crazy
В потрес съм колко момичета не знаят текста на Хейло.  Rolling Eyes
И после почна да прекъсва интернетът и не знам кво стана.
Мина ли Стела? А оня малкият готиничкият?

# 406
Дребният е прекрасен просто, не знам колко пъти го въртях от снощи.

# 407
...
Фундаменталният базис на основата е да си верен на себе си и на това, което ти подсказва вътрешният глас - друго няма. Всички фундаменти могат да се сринат в миг, ако те не са твоите лични усещания за света.
...

Естер, пийни си нещо извън форума. Много си се напрегнала.
Аз много рядко вече чета в тази тема, но все пак две деца отгледах, вие сте на сладоледа още.

# 408
Тая ми ти Стела се разрева на сцената  Crazy
В потрес съм колко момичета не знаят текста на Хейло.  Rolling Eyes
И после почна да прекъсва интернетът и не знам кво стана.
Мина ли Стела? А оня малкият готиничкият?

Мина Стела, даже Васко Василев каза, че я вижда победител. Готино пееше.
Готичничкият Богомил ли е? Ако да, то ще се съвещават, че е само на 14 и е вън заради правилата.

# 409
Toй, той, вярно, че Богомил се казваше Simple Smile

# 410
Мишон, пийвам си извън форОма и то редовно. Биричка най-често в един любим рок бар. Добре съм и не страдам от напрежение, в коетУ се заклевЪм.

Нино, да, снощи, по късни доГми се разписах след Куркума. Както казах от интервюто на Рангел Вълчанов още се бях размислила, а снощи пък покрай Стела се сетих за Ейми, та и там му ударих един размисъл, та даже почти се получи баш това, хем си пея, хем си ревЪ  Crazy Явно е възможно.  Laughing

Богомил също наистина мноооого харизматичен, ама на 14 само  Embarassed И аз като Поли, защо не беше поне на 20  Blush

Сега напускам кораба, че съм ужасно уморена, тази нощ се борих с въображеми мишки и други гризачи, т.е. скочих в 3 през нощта събудена от шум, точно все едно мишка и аха да овикам квартала и града, то пък се оказа, че постерът от вратата ми се отлепил от горната страна и по земята от вятъра шумоли ли шумоли...Но после сума време не можах да се успокоя и да заспя, та днес го карам на стенд бай...

# 411
А толкоз ми се спи, че пу, изпуснала съм подчертаното в цитата, сега загрях защо смята Мишон, че съм се напрегнала, това подчертаното го използвах съвсем умишлено - това е лаф на един мой учител по български език и литература, когато искаше да подчертае нещо или пък да поправи някой когато именно почнеше да повтаря нещо едно и също многократно. Още снощи щях да спомена, че знам какво пиша, ама пропуснах от много философия  Laughing

Извинете, че естер след естер пише, ама случва се и в най-добрите семейства.

# 412
А толкоз ми се спи, че пу, изпуснала съм подчертаното в цитата, сега загрях защо смята Мишон, че съм се напрегнала, това подчертаното го използвах съвсем умишлено

Тва децата със сладоледа го разбрахме още вчера  Wink

И на мен ми се спи, отивам да се излегна с едно списание за коледни украси  Heart Eyes и да се приспя.

# 413
чета си тема на бъдещи майки и ми се набива в очите - всеки втори пост с грозни, груби правописни грешки. Трябва да вържат размера на майчинството с правописа, трябва.

# 414
И аз мисля, че на всички ни бе ясно, че е стилистичен похват.  Rolling Eyes
И аз искам списание за коледни украси, блазе ти, Нино  Hug
Чета списания за чудовища, обаче.

# 415
Тва децата със сладоледа го разбрахме още вчера  Wink

Едва ли, но няма значение.

# 416
чета си тема на бъдещи майки и ми се набива в очите - всеки втори пост с грозни, груби правописни грешки. Трябва да вържат размера на майчинството с правописа, трябва.
Дискриминационна вълна усещам  Laughing  

При нас температурите се сринаха с двайсет градуса, при това щедро гарнирани с дъжд. Не че ми пречи толкова, и без това съм подготвена душевно за есента, но преходът ми дойде твърде рязък. А и изпуснах седмицата на дъждовните артикули - гумени ботуши,манта, шапки и т.н. ( преди 3 седмици), магазините тази седмица вече са на носиите за Октоберфест  Whistling

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 22:10 от Рокси Ashby

# 417
  Ести, толкова си ми сладка, че и да напишеш философските си размишления дори с цели 3 стилистични или граматически грешки-пак ще те обичам  Hug И ще гласувам да ти дават голеееми майчински  Grinning Благодарение на теб сега отивам да взема душче и се хоризонтирам за хубави сънища. Споменах ли, че съм гроги от ремонта?  Thinking

# 418
Добро утро!
Мрачно е вън. И хландно, май ще вали. Нямам обувки. #Cussing out И в магазините няма - грозни са.

# 419
O, да, факт, грозни са  Laughing
Аз също търсих на скоро есенни и просто  Rolling Eyes
Тези, които харесах, бяха невъзможни за обуване, що за дизайн? Хем сравнително високо за боти, хем няма цип, за да го обуеш, а трябва да си вкараш крака през горната част. Е, как!? Crazy
После намерих едни други симпатични, но са ниски, а ми се искаха по-високи Confused

Общи условия

Активация на акаунт