Споделете 166

• 29 469
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Да знаете, че много ви завиждам, художнички, сладкарки, фотографки и други.
Открай време ме е яд, че нямам никаква дарба. Ама как поне мъничко талантец не можа да намекне за себе си за 33 години! Започвам да губя надежда, че ще заблестя внезапно в някое изкуство, а определени видове изкуства вече съм ги отписала, като балета и судокото например.

# 286
Според мен имаш дарба - в яденето на шоколад, например.
И аз съм така. Като ми кажат, че съм лакома викам - не! Това е дарба!

# 287
  • Пазете Гор
Дарба си е, и още как!
Хич не харесвам народ, дето все пощи, все побутва нещо из чинията, все му остава.

Монтажната пяна се чисти най-добре, след като се втвърди, но само ако не си пипа дотогава! Размаже ли се нещо, докато е прясна - няма чистене, дори и след изсъхването.
Но ако си е експандирала на спокойствие, после се почиства, с избутване с шпакла или шпатула за по-нежни повърхности.

Неопитните хора все бързат да изчистят и я замазват, докато е прясна.
В случая с паркет, ако е замазано ... беля, шкурене (зацикляне) и лакиране наново, мда. Но ако е добър лакът, по-здрава шпатула може и да почисти, знам ли.

# 288
В тази дисциплина, моля отстъпете почетното място на стълбичката на Естер. Златен медал по унищожаване на шоколади, ен-кратен световен шампион в дисциплината 'свободна борба..за шоколад' и рекордьор сред всички алпийски мармоти по отвиване на шоколад.

# 289
Хич не харесвам народ, дето все пощи, все побутва нещо из чинията, все му остава.

Упс. След горенаписаното за шоколада е малко нелепо, но май за всичко друго, освен пустия млечен шоколад, съм точно от тях, как Сийке  Embarassed
Дори по тоз повод, от фирмените обяди тръгна лаф: Нямаше нужда да се разкарваш, трябваше да ни дадеш 5 лева, ние щяхме да поръчаме и да разчоплим вместо теб  Embarassed Joy

# 290
Вълк, пак няма да се даваш.
На Емата честит й принос към местните медии.
На Анджи да не се дава на тутунарките, а на другата Анджи да се включи подобаващо след няколко месеца в глезенето на бебЕтката.
Да ви споделям ли колко много могат да писнат вируси? Ясленското постижение за присъствие е от почти две седмици без прекъсване, обикновено се изразява в три дни ходи-после една седмица рани ближи. И това в летния сезон.

# 291
  • София
Споделям 24 часа без цигари  bowuu

# 292
  • Майничка
Споделям ден до пладне градински ентусиазъм.  Sad
"Цели два дена вече ходих, ти да не искаш да се преместя там да живея! Не стига  че не учим нито математика, нито английски, ами и на двора не ни пускат даже да играем!".
За последното съм съгласна с възмущението й - разбирам госпожите, че докато се натуткат дребосите, докато излязат, все на 2-3 ще им се доходи я до тоалетна, я за вода, но си е гадно другите да ти играят и викат под прозореца, а ти да зяпаш отвътре...

# 293
Гаргамел, че те ако не ги извеждат навън сега в сезона без дрехите, през зимата децата ще бъдат затворници със сигурност.

# 294
  • Пазете Гор
Днес е хубав празник, народът го нарича Кръстовден.

Освен други дреболии, безумно много вече искам да си имам кокошки.

# 295
Споделям болничен. Ма по-тъпото е, че едно на ръка, че няма да ида на работа баш когато имаме работа (това не е често по принцип  Laughing), ами и и ми е толкова криво, че дори не ми се седи на бюрото да поуча малко  Confused  Дано се посъвзема следобед.
П.П. Молим ви се, не мислете за мен, че съм някакъв особен талант фотограф, споко, не съм, от 300 снимки 3 стават да видят бял свят и те определено не са за награди на NG или въобще каквито и да са награди.  Crazy За писанията ми да не говорим  Crazy

# 296
Днес било Кръстовден, денят и нощта се кръстосвали и есента идвала. Есента за мен е време за готварски подвизи, последни ментови коктейли и първи ромови, и piece de resistance- тв сериали  Blush

пп. детето започна да говори на неодушевени предмети  Confused

# 297
  Рокси, не е ли всеки минавал през това? И досега го правя на дрехите си, като не мога да се намъкна в тях  Laughing Ео, скорошно оздравяване. Най-тъпо е да си болен. И не съм талант, просто задоволявам вътрешна потребност. А Гюлфия има дар слово.

# 298
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
  А Гюлфия има дар слово.

И аз туй щях да кажа  Simple Smile

Елинор, имаш много нежна дъщеря, а пък Емата е като мама си - от малка е оправна и пробивна  Simple Smile
Ео, много добре знаеш, че това да си харесаш три от триста си е напредък  Grinning

Не знам кога дойде това лято и вече си отива  Tired

Дедо, радвам се, че и ти се разписа  Hug
Харесва ми присъствието на Вълка, Дедо и Куркума тук.
Вълк, дано нещата се наредят.
Куркума, както ми говориш за кокошки, ще взема да те изнудвам за домашни яйчица  Grinning
Не съм вярвала, ама стана така, че като ми влезе нещо в главата, и в един часа съм способна да се замъкна до Фантастико - в случая беше за ябълки.

# 299
  • София
Споделям, че това лято имах късмета да срещна много позитивни и изключителни хора. С удоволствие очаквам есента. Обичам смяната на сезоните, сякаш и природата ти напомня да не стоиш на едно място, а да вървиш напред.

Рокси Детето има силно развито въображение, поздравления. Няма да казвам, че е признак на интелигентност и прочее, а само, че в късна възраст не можеш да бъдеш научен да използваш този дар, ако не си го правил като дете.

Общи условия

Активация на акаунт