. Аз съм го и написала в предния пост и затова го пуснах да го видите и вие, защото е дву-функционален
. Количка за породени определено не ми се купува тепърва. Иначе тази изглежда супер
.
!
. А и имам едно наблюдение при децата с малка разлика ,че по-голямото дете покрай бебето проявява желание да ползва количката.
.В тоя ред на мисли ,ще се оплача,че е много зле с яденето.Не е злоя ,а капризен
.Не го насилвам ,защото не мисля ,че е правилно,не го моля ,занимавам и т.н. ако иска яде ,ако не седи гладен ,а в това е много добър 

), не може да разбере човек боли ли я, какво и е...,но определено нещо не и е наред, та се надявам аз да е продължила да си се оправя ръката и...

Той малко като му текне носа и все едно ще се мре,та се уплаши от един сАпол.Опитах се да му обясня,че тръгне ли на ясла така ще е сигурно два пъти месечно.
.
. Добре, че се премести едно момченце тази година в друго училище че с майка му само в конфликти влизахме. Миналата година влязох, че нямаше никой желание а и аз съм уж по-свободна като не ходя на работа. За тази учебна година дори не ни питаха - директно ни преизбраха с другата майка.
Колкото до ИКЕА - през почивните дни минахме от там с колата транзит - майкоууу, бяха паркирали из целия паркинг, цялото околовръстно, по платната и т.н. Зверско задръстване, като от преди кризата
На мен също ми е любопитно да я разгледам, ама мисля да поизчакам още малко. 

Много целувки за зетко!
Да, ама тя е 35 кила и моята жана май няма да е в състояние да я издържи нея. А ако Калина види, ще иска и тя - еми не мисля, че ще издържи 45 кила.
Божееее, докъде го докарах... да мисля как да возя първокласничка в количка 

)...

Разкошна ти е Андреа, толкова нежна и кротка! 

2 часа ми се види малко на мен за разглеждане на толкова голям магазин, та може би без ремаркета ще е най-добре.

Вчера даже водих Диди два пъти да гледа дечицата как си играят и сигурно за 4928-ми път ѝ казах, че ще я водим там да си играе, ох, колко е близо до вкъщи и как хич няма да усети кога е станало време да я вземат мама или тати (да, да... тати хич и не се надявам да се включи, ама за благозвучие го добавям и него
) и на пантофите си, които седят вътре. 
Имам едни важни, бих казала екзистенциални на ниво нашето домакинство въпроси, по които трябва да мисля, и тъй като съзнанието ми не мож' се справи на тоз' етап с достатъчно приемливи разрешения, ще дам възможност на подсъзнанието ми да се прояви - демек лягам да дремна.