Аз съм тук (обикновенно горе на балконЯ). Бях яко схваната от дисковата и мойта майчица (да ми е жива и здрава) абдикира тотал от бабешките си задължения та да ми е жива и здрава свекървата, защото аз бях на легло... Вече съм горе долу добре (само куцам). Преслав е хуна-бясна и ако не го пасем поне двама човека ще се пребие някъде. А дори и пред двама пак успя да стъпи на топка (от онези с бодличките, които у нас са в изобилие) и да си разцепи горната устна. Да се обърне със столчето за хранене - пак пред двама "гледачи" и челото му съответно бе синьо и издуто и т.н и т.н
Чета ви ясленските вълнения и малко ви завиждам, ако имах работа щях да го пусна без да се замисля, защото вече изтрещявам у нас

Слънчи, Звездичке като чета за първокласническите ви проблеми пак ви завиждам, защото голямото ми "мамутче" е в 9 клас и ако отвори тетрадка съм най-щастлива на света, какво остава за краснопис
, той човека на втория ден от училището ми заяви, че ще става хамалин

Изобщо цирка е пълен, че и мъжо отпуска си е взел и само ме ядосва, ако до 27 октомври не го
значи ще оцелее още дълго време.Кога не пиша, не пиша, ама сега се улях май...

Много успех! И аз искам снимкиииииии!
. Не знам от какво. До прегледа утре следобяд ще е на Нурофен и Панадол след консулт по тел с педи. Имам съмнение за зъби, защото умира от желание да хапе и мисля, че го боли/сърби зверски 
. Много благодааря че заради мен се замъкнахте в най забутаното място в Слатина
. Другия път се надявам и другите да се присъединят.