Денем дяволче, нощем ангелче, що е то? Ама разбира се – ФЕВРУАРЧЕ! (36)

• 33 459
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Teddy* имаш и моите стиснати палчета, дано майчето ти се размине без операция  Hug
 Аз съм тук (обикновенно горе на балконЯ). Бях яко схваната от дисковата и мойта майчица (да ми е жива и здрава) абдикира тотал от бабешките си задължения та да ми е жива и здрава свекървата, защото аз бях на легло... Вече съм горе долу добре (само куцам). Преслав е хуна-бясна и ако не го пасем поне двама човека ще се пребие някъде. А дори и пред двама пак успя да стъпи на топка (от онези с бодличките, които у нас са в изобилие) и да си разцепи горната устна. Да се обърне със столчето за хранене - пак пред двама "гледачи" и челото му съответно бе синьо и издуто и т.н и т.н
 Чета ви ясленските вълнения и малко ви завиждам, ако имах работа щях да го пусна без да се замисля, защото вече изтрещявам у нас #Cussing out
 Слънчи, Звездичке като чета за първокласническите ви проблеми пак ви завиждам, защото голямото ми "мамутче" е в 9 клас и ако отвори тетрадка съм най-щастлива на света, какво остава за краснопис  newsm78, той човека на втория ден от училището ми заяви, че ще става хамалин  #Crazy #Crazy
 Изобщо цирка е пълен, че и мъжо отпуска си е взел и само ме ядосва, ако до 27 октомври не го  #2gunfire #2gunfire значи ще оцелее още дълго време.
 Кога не пиша, не пиша, ама сега се улях май... newsm78

# 496
  • София
Танче, мислех от 10-ти да го пускам, но сега в пон`делник съм на много важен преглед /за мене е, мамолог/ и според зависи от резултата ще решаваме кога да тръгне.
Стискайте ми палци в понеделник вечерта, че работата не е на добре!  Hug
Юхче, като не поспа, поне дойдоха ли ти наготово важните решения!  Laughing
Мии, бързо да те пуща болежката и да си тичаш след детето, че глей гледачите кви ги вършат!  Crazy
Слънч, ми и аз само хубави отзиви чувам, имаме две познати градински деца там. Абе всичко ще е наред!  Laughing

Моите спят уморени, голяма игра падна с празния кашон от памперсите.  Joy

# 497
  • София
Ника  fingerscrossed Hug

# 498
  • offshore & overseas
Никич, пепел ти на езика! Всичко ще бъде наред! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 499
  • До Балкана
Никича, стискам всичкото палец налично и искрено вярвам, че всичко ще е наред! Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 500
Никич, не се притеснявай! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Чакаме те на отчет в понеделник!  Hug

# 501
  • София
Юхче, като не поспа, поне дойдоха ли ти наготово важните решения!  Laughing

Не, естествено!  Crazy Mr. Green

Стискам палци всичко да е наред!  fingerscrossed

Мии, вдигай се и ти!  Praynig Леле, страшен бандит имаш! Аз просто не мога да съм по-благодарна, моето си пази задника и е доста предпазлива дори напоследък, когато е обсебена от катерене.  Crazy

# 502
Четох, ставах от компа, четох, ставах .... и вече не помня какво щях да пиша. Простете  Mr. Green
Никич,Мий  fingerscrossed
Слънче, Звездичке, при вас е весело smile3529
Юхче, успешен старт на малкото Диди! И искам снимки с кифленската раница, всеки път се прехласвам, толкова прекрасни снимки с толкова сладък модел!

Вчера изненадващо имаше извънредно класиране за яслите и Марти е приет, йеееей, ще си имам мини-ученик. И както исках тая работа да стане, така сега ми е свит стомахът на топка и всякакви мисли ми минават през главата какво..., как..., кога..., ами ако... Но няма как, пролетта трябва да започвам работа, а на баби не мога да разчитам.

# 503
Ника, стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред!!!  Hug Hug Hug
Юхуу, ми с раница ще е, с какво! Нали ще е ученичка  Wink Много успех! И аз искам снимкиииииии!  Hug

Йони е с температура от през нощта  Sad. Не знам от какво. До прегледа утре следобяд ще е на Нурофен и Панадол след консулт по тел с педи. Имам съмнение за зъби, защото умира от желание да хапе и мисля, че го боли/сърби зверски  Confused.
Емо се оказа, че го викат на работа в събота (имат спешен ремонт на самолет) и няма как да не отиде.
Та по тези 2 случая няма да ходим уикенда на февруарската ни сбирка и ми е много криво...Аз бях и съм от най-големите ентусиастки за това виждане, НО... Confused

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 17:53 от Ralipo

# 504
  • София
Рали, дано не е нищо повече от сезонния вирус, дето върлува в момента!  Hug

Благодаря ви много за стиснатите палци,  Hug Hug в понеделник вечерта по някое време ще се включа да ви пиша какво-що. Много ми е притеснено.  Tired

Чао засега от нас, от утре сме при свеки.  Laughing

# 505
Ника, много стиснати палчета и от наЩа къща. Вярвам че всичко ще е наред! Hug

Мии, да ти се оправя кръста и да не тормози повече.

Рали, дано Йони се оправи бързо и все пак да успеете да дойдете на срещата.

# 506
  • някъде тук
Ника,стиснати палци от мен fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug

# 507
Ника, сигурна съм , че  всичко ще е наред  Hug !

На всички с мъки , болки и болежки, пожелавам бързо преборване !

Лека  нощ !

Малко телеграфично стана, но пък е от сърце !

# 508
  • Варна
Минавам и аз да се отчета за срещичката беше невероятна Grinning. Много благодааря че заради мен се замъкнахте в най забутаното място в Слатина  Heart Eyes. Другия път се надявам и другите да се присъединят.

# 509
Ника имаш и моите стиснати палчета Hug

Общи условия

Активация на акаунт