Денем дяволче, нощем ангелче, що е то? Ама разбира се – ФЕВРУАРЧЕ! (36)

• 33 456
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Ника fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverВсичко ще е наред Hug
Рали,бързо оздравяване на Йони Hug

# 511
 Здравейте дружки мои!

Ще се постарая да пиша бързо, `щот знам, че виЙ четете бързо Laughing (просто Елия спи и всеки момент ще се надигне).

Такааа, от това, което запомних, четейки последните две страници:

Ника, и аз ти стискам палци и знай, че какъвто и да е проблема, той има решение, когато са взети мерки навреме. Praynig

Ralipo, съжалявам, мила, че при вас се стичат така нещата и няма да можем да се запознаем лично на сбирката. В крайна сметка Йони да се оправя, пък другото не е важно. Изпращам ви поздрави! Heart Eyes

Юхич, стискам палци и на теб да няма драми със сладкото Диди Heart Eyes. С тежка задача си се заела с тази твоя научна работа Thinking , евала, че успяваш.

Слънчи, твоето ежедневие е направо дублаж да моето с разликата, че аз съм освободена от "ченгеловата" драма Laughing. Кристиян ми е в предучилищна група.

Да ме извиняват и останалите, но забравих какво друго имаше Embarassed.

Накратко за нас (Елия започва да се събужда)- писах и във ФБ- Елия тръгна на ясла от понеделник. Първия ден ревала малко, втория влезе сама при децата и ми махаше за "чао", срещу третия през нощта й се запуши носа ooooh!. Нек`ва страшна хрема ви казвам. Капя й триста чудеса в носа и тази нощ спа по-добре. Все го чаках тоя момент, ама не от първия ден, де. От понеделник пак тръгва и пак сначале Tired. В сряда ако пак е със сополи вече ще ми стане ясна схемата Laughing 2:3 (два дена ходи, три вкъщи). Аз в момента съм в отпуск. Мислех да мине периода на адаптация и отново да се върна на фронта. Така ако продължава, не`ам представа как ще я караме newsm78.
 Въобще мен една въртележка ме върти...Дано ме разберете и ме извините, че не се включвам често. Кристиян сменя обстановка и среда, Елия е в стрес покрай яслата, на мен ми предстои смяна на работното място, местим се в ново жилище...малко съм се сдухала, ама малко Wink. Всеки един "свободен" момент го прекарвам в новия апартамент и чистя, лъскам, боядисвам...Сега пък съм на етап събиране на багаж от старото жилище. И това не било лесна работа Tired.

Айде, надигна се принцесата. С нетърпение очаквам уикенда и ще ми е безкрайно радостно да ви видя Hug Hug Hug. Моите сметки са дотогава Ели да е цвете (и мисля, че ще стане така). Ще се опитам после да се включа пак.

# 512
  • София
Добро утро!

Мяу, честит рожден ден и тук! Бъди здрава, щастлива, много усмихната и обичана!

Рали, Руми, как са малчовците? Дано сте овладяли температурката и вече са по-добре! Heart Eyes
На всички болни дечица, бързо оздравяване!  Praynig Heart Eyes
А на всички мами пожелавам хубав и усмихнат ден! Hug

# 513
  • София
Мяу, честит рожден ден! Да си жива и здрава!  bouquet

Да се оправят бързо малчовците и дано минат само с температурата!

Ника, споко Hug Сериозно сме се заели да стискаме палци и да мислим хубави неща!

Ние сме на голям кръстопът заради съкращаването на мъжа ми. Появиха се много варианти, но трябва да се избере най-доброто. Каквото и да изберем ще е голяма промяна, но за по-светло бъдеще.

# 514
Мяуска, честит рожден ден! Бъди здрава и мноооого обичана!!!

Никич, стиснати палчета и от мен  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 515
  • София
Добро утро!

Ника, стискам всичкото налично палец!               Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Мяу, честит рожден ден и от тука! Да си жива и здрава и дано сбъднеш всичките си желания!

Балеринке, аз миналата година също си мислех, че предучилищната група е края на света, но 1 клас е по-зле положението  Laughing Ама и аз те успокоих  ooooh!

Всички болнички да оздравяват. Момичета, няма да ги изреждам поименно, но пишете как са малчовци. Аз стискам палци да се оправят всички бързо и веднага!  Praynig

Мии, да ти минава кръста. Много е гадно така, от личен опит знам.  Confused Колкото до голямото сладурче, сигурна съм, че е умно детето и понеже слуша в час, всичко там запомня и няма нужда да губи време след часовете за учене  Mr. Green Не се ядосвай на миОто. Те това им е характерно на всичките - като са при нас - ядосват ни, а като ги няма - липсват ни.  Hug А и у вас има бор, както знаем  Mr. Green

Ел - много стиснати палци и за вас с твоето миО. Дано нещата се наредят по най-добрия възможен начин и наистина предстоящото ви бъдеще да бъде светло.  Hug fingerscrossed

Ей така, профилактично малко fingerscrossed за всички, които по една или друга причина имат нужда, а не искат да си кажат. Хубав ден ви желая, а мен ме зове готвенето на мусака.  Crazy

# 516
  • Плевен
МЯУ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава, ценена, обичана и много обгрижвана. Продължавай да си все така забавна и истинска. Весел празник!
Рали, бързо оздравяване. Дано отмине веднага и да е от зъбите.
Ника, имаме едно плевенско светило, който през седмицата е във Военна академия София, а събота и неделя преглежда в Плевен. Много е добър. Казва се Георги Байчев. Ако кажеш, ще ти дам телефона му. Препоръчвам ти го горещо, дори за второ мнение. Стискам ти палци.
Снощи ходих на лекар - бебето е 6 см от главата до опашната кост, което ме успокои, че все пак не съм чак толкова дебела  Laughing. Августин продължава да е със сополи, кашлица и дрискане. Няма овладяване това чудо...Но..нейсе...Ще се справим все някак. Лек ви ден, момичета.

# 517
Честит рожден ден,Мяу!Желая ти здраве,щастие и късмет!  bouquet
Ники стискам силно Peace
Рали дано не е нищо сериозно Praynig
Малвинка абе как така без теб ще правят такива неща!Аз също отдавам голямо значение на всичко първо и разбирам как се чувстваш Hug
Всички болнички да оздравяват!Ние сме една идея по-добре.Фонтанелата на Сияна е вече затворена! Simple Smile
Големи драми са докато я нахраня тая моя дъщеря!Писна ми направо.Ето за закуска за половин час изяде само 4 лъжици попара и край!

# 518
  • Най-зеленият остров
Добро утро и от нас.
Мяуче, бъди здрава, все така добронамерена и нека твоите най-любими хора проумеят и оценят какво съкровище си имат   bouquet   bouquet   bouquet
Нали вчера ви се похвалих, че сме спали през нощта - е тази нощ промянаа. Ния май събира секрет и тъй като не може да го изхвърли се започва едно давене   Cry. Сега се поуспокои малко и спинка. Чакам я да се събуди и пак по лекари.
Как са Йони и Тони днес? Надявам се, че сте овладели температурата  Praynig
Ника, имаш най-стиснатите ми палци  и Flowers Four Leaf Clover за късмет. Вярвам, че си взела и ще вземеш всички мерки навреме е ако има проблем ще се реши.
Лек ден момичета, че освен болна Ния имат и кака, която ще тръгва на лагер след 10 дни и ако знаете там пък каква треска ме тресе. Трябва да и подготвя багажа и да видя какво и липсва да и набавя навреме. Че е и рожденничка малко преди това. Абе, направо в къщи е весело.

# 519
Братчедке, 'що така си мълчиш по случай случая?! Crossing Arms

Специални пожелания по случай празника!
Нека музата ти не пресъхва, нито творческия устрем, нека те радват и създават нови поводи за гордост твоите прекрасни щерки, нека Лъв ти вземе, та се освести и помага повече, 'щото си първо човек, а после майка и съпруга!
Прекарай един чудесен ден и всеки следващ бъде още по-чудесен!

Кате, какъв лагер в началото на учебната година?! Shocked

Болните да стават, да друснат една ръченица и да се оправят! Hug

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 09:49 от Xcat

# 520
ДУ-ДУ-ДУУУ!

Първо да кажа, че стискам палчета за всички нуждаещи се- мъжОВете на Ел и Мяу, майката на Теди, Ника (  всичко ще е наред, Ник Hug ), на Антончо и Йо да оздравяват и т.н

Честит рожден ден на нашата сладкодумна писана! Мяучолино, подарявам ти букет от здраве, положителна енергия, нестихващо желание за живот, за работа, за самоусъвършенстване, за любов. Желая ти да бъдеш щастлива, обичана, ценена, успяла и удовлетворена от това, което имаш и което си постигнала!

# 521
# 522
  • До Балкана
Мяуче и от тук ти пожелавам честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и късметът никога да не те напуска! Много весел празник днес да си направите с много изненади за теб!

# 523
  • Бургас
Мяуски,честит рожден ден ! Много обичана и щастлива да си !  Hug

Кате, много прегръдки за теб и госпожиците ! Сега прочетох,че сте болни. Пф,бързо да минава.  Hug Hug

Ника,стиснати палци и от мен.  Hug

Балеринке, радвам се ,че се разписа. Целувки за Ели.  Hug Hug

Аз,невинната , как сте?  Hug

# 524
  • София
ЗдравейтИ!  Flutter

Мяуче, честит рожден ден! Да си здрава, здрава, здрава ииии спокойна!  Hug Само приятни изненади да ти носят домашните и да имаш много поводи за радости, веселби и усмивки! Hug

Първият учебен ден на Диди мина и замина, без особени драми - нито за нея, нито за мен.  Crazy Малко порева в кабинета на мед.сестрата като ѝ взимаха изследванията (ама той поразително прилича на кабинета на педиатъра, а тя там реве още щом влезе  Mr. Green ). Мед.сестрата се басира, че Диди ще страда, щом е толкова чувствителна. Но въобще не беше така. Не плака като се разделяхме, отиде си кротко при децата да играе. Не е закусвала, ама и аз не бих яла сандвич със шунка  Sick . Била се разревала малко по някое време солидарно с хора ревльовци, но се успокоила бързо. Като я взех беше спокойна, фиксира ме и аха да влезе обратно при децата да си доиграе, ама ми я изведоха.  Crazy Иначе и като я оставях, и като я взимах имаше доста дечица, които плачеха неутешимо. Както и два чифта родители, които изпращаха децата си все едно се сбогуват завинаги, братче... Майките реват вътре, един баща преглъщаше... Според мен като не се владеят родителите, децата още повече се депресират. На обед сестрата каза, че 2 не са спрели да реват от оставянето си. А родителите им се опитвали да ги пробутат за цял ден. Едното беше с ревливите родители. Разбирам, че някои приемат яслата много емоционално, но поне в името на дребните да се държат на положение докато са вътре. За мое учудване в цялата тази суматоха Диди си беше съвсем спокойна (а обикновено суматохите я изнервят). Да видим утре как ще е.  Rolling Eyes Аз имам толкова много работа, че не успях да се развълнувам даже, нито ми стана мъчно, нито нищо. Е, добре де, леко съм горда, или по-скоро облекчена, че е била спокойна.  Blush

Ето два фотоса - цък и цък. Все дава целувки на изпроводяк.  Crazy

Балеринке, не ти завиждам в каква суматоха си в момента. Дано през уикенда живнеш малко.  Hug Стискам палци да се оправиш с всичките си задачи!  Hug

Катя, и при теб е весело!  newsm19

Ел, успех! Вярвам, че ще вземете възможно най-доброто решение и че ви предстоят само хубави неща!  Hug

Всички болни да се оправят незабавно!  Naughty Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт