Денем дяволче, нощем ангелче, що е то? Ама разбира се – ФЕВРУАРЧЕ! (36)

• 33 450
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Мяу, честит рожден ден! Да си здрава и Лъвски да те слуша повече, че иначе ще му приготвим една наказателна акция! Wink

# 526
  • София
Юхуу, дано Дидката все така с желание да ходи, за да може и ти да си спокойна. Браво на госпожицата, че се е представила толкова добре още в първия ден! Много е сладка на снимките Heart Eyes

Балеринке, хич не ти е лесно, но дано поне Елия е спокойна в яслата и да и минава бързо хремата, та ти да действаш по другите задачки  Hug

# 527

Хубав ден ви желая, а мен ме зове готвенето на мусака.  Crazy

И аз това съм метнала във фурната Simple Smile

Мяу, честит рожден ден и тук!

Балеринка, много задачки си си поставила, но ще се справиш Simple Smile

Ученичката Диди е прекрасна! Бързо да свикне и да ходи с много желание в яслата.

Руми спомена как са във ФБ, но Рали май никъде не се е включвала днес да сподели как е Йони.
Бързо оздравяване на всички малчовци!

# 528
Балеринке, пиши по-честичко! Hug
Юхчо, мини-ученичката ти е сууупер! Много е сладко това дете, пу! Heart Eyes
От вчера пък с Алекс правим проточени разходки до детската кухня и обратно, т.е. той зяпа по витрините, ходейки или бута количката. Grinning
Мнооого се проточват нещата така, ама ми е много гот! Party

# 529
Балеринке  Hug тежка ти е програмата и на теб, но много се радвам да те прочета отново.
Мяу   bouquet макар и крехка на външен вид(от фотосите) ти пожелавам да си все така силна по дух  HugЧРД  bouquet
Слънчи то аз бор имам, ама там лятото си е награда да те пратят, виж сега като захладнее ще го инсталирам трайно мойто съкваетирант, а големия дзвер наистина помни от училище, ама закакво ги давам тез пари за учебници и тетрадки. При положение че имат 18 предмета ми заяви, че 7 тетрадки ще му стигнат до края на 12 клас fight Никога не правете грешката да си учите децата да си отстояват мнението, щото аз такава я свърших и сега немога да му затворя устата #Cussing out
Танче мила поспри се малко, за теб почивка няма  Hug

# 530
  • Най-зеленият остров
Xcat, радвам се, че Алекс ходи уверено. А лагера - в училище не му казват лагер а зелено училище или пленер на открито /Дени е в паралелка с рисуване/, но си е жив лагер. Ходи,който иска или който си плати. Има деца от всички паралелки. Там са им измислили куб забавления и платени  Crazy екскурзии.
Ирка, дъщеря ти е просто разкош.  И раницата и пантофите на Дора / извинявай от къде ги купи? Поне в Бургас не съм виждала такива и май трябва да потърся из английските сайтове/. Дано сега като си по-спокойна и имаш свободно време бързо да насмогнеш с писането. Ти си нашета научна гордост  Hug

# 531
  • София
Мерси за четките по адрес на малката ученичка!  Hug

Коте, и ние правим такива разходки - бавни, протяжни, заблеяни...  Crazy

Мии, не се ядосвай, има си мнение момчето!  Peace Не може ли да намерите някаква алтернатива на тетрадките? Аз от 8ми клас си пишех на бели листа, които после сортирах по различните предмети. 1 топ (500 листа) ми стигаше за 2-3 години (като е имало много фира). Thinking

Кате, завидях за зеленото училище на щерка ти! Искам и аз!  Flutter Crazy Иначе "пантофите" са всъщност едни кецове от плат, които ще се използват вместо пантофи известно време (стисната съм и купих по-голям размер пантофи  Crossing Arms ). Бяха 8-9 лири в SportsDirect, доволно ги поноси навън, ся малко и в яслата, докато стигне следващия номер обуща.  Crazy Раничката вече не помня от кой точно сайт я поръчвах, но пак е от някой от английските, аз им режа етикетите на всички стоки и не мога да проверя. Почти съм сигурна, че беше от М&S.  Thinking

Ох, аз да насмогна с къщната работа, то се е видяло, че ще продължавам да пиша по нощите.  Crazy Само Диди да е здрава, всичко друго ше оправим!  Peace

# 532
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
  Hug Мяу, честит ти ден!!! Да си здрава и много обичана!!!  Hug

Не ми се пише ... От 3 часА се боря с Т 39,3 ... смъкнах я до 38 ... Иначе Ирина дивее, беснее, яде ... все едно нищо й няма ... ей, сега дадох и 5 гранули Беладона ... купих и Хексалгин да имам ... ЛЛ ми каза по капка на кг. тегло т.е. 9 капки ..., а в листовката пише: от 9 до 15 кг. - 3-10 капки ... Моля за помощ: ако ми се наложи да дам нощес: колко капки да са? Мерси!

# 533
Мили февруарски мамчета, съжлявам, че така нахлувам в темичката ви - аз съм горда февруарска мама, но на мъник от следващаа реколта - 2011  Mr. Green Имам следната молба - ако някоя от вас има излишни бодинца от онези английските, на Джордж или Ърли Дейс, които са по много в пакет, и вече не и трябват - мога да ги закупя, размерчето ни е 12-18 месеца/нищо, че сме само на 8  Grinning/ Търсих да си поръчам директно от Англия, но все е с някакви посредници и незнам как става, а пък мога да освободя някоя от вас от вече умалели , моля, пишете ми ЛС ако имате излишни  Praynig Hug

Хубав ден  newsm51

# 534
здравейтИ след 100 години и от мен  Hug

попрочетох отгоре-отгоре, сори, за което, ама вие сте писали, писалиии, прочитане няма. ние сме болни Sad първо малката, сега и аз Sad. тя е на инхалации, защото има секрет в гърдичките Sad. поне не се плаши от машината и даже сама си придържа маската. разбира се отказва ВСЯКАКВА храна и малко спи, но има известно подобрение и кашля далеч по-малко.
ние миналата седмица си имахме гостенче. едно момиченце на възрастта на Амели за 3 дни живя у нас, но тя ни познава от съвсем мъничка и долу-горе добре беше. само със спането имахме малко зор първата вечер, че то направо шок преживя като се събуди в нас. майка й наскоро роди и ни примоли да ни я вземе за известно време да си починела. дам, това предизвиква различни коментари и мнения, но както и да е. аз исках да помогна и се реших. като заключение искам да кажа, че отчасти разбрах, какво означава да имаш осиновено дете /понеже ни се върти такава идея с мъж ми/, въпреки че не е същото де, понеже аз го върнах това на майка му.
и туй то в кратце.

Мяу, ЧРД!  Hug аз ти пуснаФ една картичка на ФБ, че тук не знам как става номера, засрам  Embarassed Simple Smile

Юхуу, най-сладкото момиченце на света е твоето! радвам се, че й понася яслата, дано е така и за напред. наистина раницата е трепач!  Peace

уф, ко' беше още? исках още да коментирам, ама после май....

Hug за всички

# 535
 В края на деня пак сколасвам да драсна Simple Smile.

Ел, щом имате варианти значи нещата са добри. По- лошо щеше бъде, ако ги нямаше. Стискам палци да изберете най- добрия, който никога не се знае кой е, де да знаеш от коя шапка ще изкочи заека.

Юхич, какво стана с твоето съпруже? Започна ли нова работа? А снимките на Диди, за тях нямам думи. И преди съм задавала хипотетичния въпрос, и сега ще го задам- как успяваш да хванеш такива уникални моменти???? Има художествена фотография в твоите произведения, да знаеш Wink.

Балеринке, аз миналата година също си мислех, че предучилищната група е края на света, но 1 клас е по-зле положението  Laughing Ама и аз те успокоих  ooooh!
Напра`о нищо не ми казА ooooh! Laughing

Балеринке, пиши по-честичко! Hug
Искам, бе хора, ама не мога да смогна. Ей сега съм си седнала на д`то, че Ели ми е хремава и си стоим вкъщи, иначе пак да търча по задачи Tired. Знаехте ме преди да започна работа колко бях редовна, но нещата много се промениха. И вие ми лисвате Hug.

la vida loca , максимално за възрастта и килограмите при вас можеш да дадеш 10 капки. Посочената доза можеш да приложиш до 4 пъти за 24ч (дано не се налага). Капка на килограм телесно тегло е най- точната мярка Peace.

amidala13, аз не мога да съм ти в полза.

Накрая, но не на последно място- Мяуски, честит рожден ден и тук! Да си здрава, щастлива, обичана! Да забравиш тревогите си и да постигнеш мечтите си!

# 536
Мяуче честит рожден ден.Да си жива,здрава и много щастлива и обичана Hug

# 537
Ника,чакаме включване от теб с добри новини Hug
Амидала,http://prodavalnik.com/set-ot-sedem-bodita-early-days-za-momche- … 2-18-mes-i2555563

# 538
  • София
Добро утро!

# 539
Добро утро!
ТанчеГ мерси за кафенцето!Тъкмо по мой вкус!
Юхуу прекрасна е малката ученичка! Heart Eyes Дано все така безпроблемно и без сълзи да ходи на яслата!
Аз без бой си признавам,че ще съм от ония родители дето точат ред сълзи,ред сАполи  Crazy
Ла вида как сте днес?

Общи условия

Активация на акаунт