Всичко ще е наред 
Рали,бързо оздравяване на Йони

. С тежка задача си се заела с тази твоя научна работа
, евала, че успяваш.
. Нек`ва страшна хрема ви казвам. Капя й триста чудеса в носа и тази нощ спа по-добре. Все го чаках тоя момент, ама не от първия ден, де. От понеделник пак тръгва и пак сначале
. В сряда ако пак е със сополи вече ще ми стане ясна схемата
.
. Всеки един "свободен" момент го прекарвам в новия апартамент и чистя, лъскам, боядисвам...Сега пък съм на етап събиране на багаж от старото жилище. И това не било лесна работа
.
. Моите сметки са дотогава Ели да е цвете (и мисля, че ще стане така). Ще се опитам после да се включа пак. 
Сериозно сме се заели да стискаме палци и да мислим хубави неща!

А и у вас има бор, както знаем

за всички, които по една или друга причина имат нужда, а не искат да си кажат. Хубав ден ви желая, а мен ме зове готвенето на мусака.

. Сега се поуспокои малко и спинка. Чакам я да се събуди и пак по лекари.
за късмет. Вярвам, че си взела и ще вземеш всички мерки навреме е ако има проблем ще се реши.

), на Антончо и Йо да оздравяват и т.н

Само приятни изненади да ти носят домашните и да имаш много поводи за радости, веселби и усмивки! 
Малко порева в кабинета на мед.сестрата като ѝ взимаха изследванията (ама той поразително прилича на кабинета на педиатъра, а тя там реве още щом влезе
. Била се разревала малко по някое време солидарно с хора ревльовци, но се успокоила бързо. Като я взех беше спокойна, фиксира ме и аха да влезе обратно при децата да си доиграе, ама ми я изведоха.
Иначе и като я оставях, и като я взимах имаше доста дечица, които плачеха неутешимо. Както и два чифта родители, които изпращаха децата си все едно се сбогуват завинаги, братче... Майките реват вътре, един баща преглъщаше... Според мен като не се владеят родителите, децата още повече се депресират. На обед сестрата каза, че 2 не са спрели да реват от оставянето си. А родителите им се опитвали да ги пробутат за цял ден. Едното беше с ревливите родители. Разбирам, че някои приемат яслата много емоционално, но поне в името на дребните да се държат на положение докато са вътре. За мое учудване в цялата тази суматоха Диди си беше съвсем спокойна (а обикновено суматохите я изнервят). Да видим утре как ще е. 

Стискам палци да се оправиш с всичките си задачи!

Препоръчани теми